Бо ж у Лінуксі загалом (я маю на увазі моїх знакомих Ubuntu та Kubuntu) немає нічого складного! І для того, щоб працювати у цих системах не обов’язково бути комп’ютерним генієм. Лише принцип роботи та трохи терпіння на лінукс-форумах. І ще навчитись не ображатись, коли обзивають тупоголовим нубом.. Цю систему просто треба налаштувати 1 раз, а далі “воно само”.
І для того, щоб працювати у цих системах не обов’язково бути комп’ютерним генієм.
Цитата звичайної 19-літньої дівчини з Одеси
І ще навчитись не ображатись, коли обзивають тупоголовим нубом.
Цю систему просто треба налаштувати 1 раз, а далі “воно само”.
Я просто хтів присоромити "ярих віндоузятників".
Не тре було паскудити усе дурними метафорами про літаки, і розповідати, що багато хто не вміє висловлювати свою думку
то як щодо з нею познайомитися?
Зараз, покличу сюди Raven'a, чи він сам прийде, та вставить щось епатажно-цікаве.
Висновок: створити на DLOU розділ саме для таких "нюбів", де розжувати весь матапарат. На LOU-ж зверху почепити великими літерами туди посилання. Бо не кожен новачок здатен все сам швидко знайти в Ґуґлі.
Owl, теж приєднуйтесь, i Piktor-a покличте
А стосовно нового розділу на ДЛОУ - кому з тутешніх дописувачів з їхнім-то багажем знань вистачить натхнення та бажання писати розділ для нюбів?
Off-topic:Цитата: Сергій Лисовенко від 2008-07-14 12:15:09Owl, теж приєднуйтесь, i Piktor-a покличте А хто такий Piktor?
ЦитатаБо ж у Лінуксі загалом (я маю на увазі моїх знакомих Ubuntu та Kubuntu) немає нічого складного! І для того, щоб працювати у цих системах не обов’язково бути комп’ютерним генієм. Лише принцип роботи та трохи терпіння на лінукс-форумах. І ще навчитись не ображатись, коли обзивають тупоголовим нубом.. Цю систему просто треба налаштувати 1 раз, а далі “воно само”.воно то так, допоки система не впаде однієї не дуже прекрасної миті. Або вилізе якась проблема, яку на жодному форумі вирішити не зможуть... В мене чомусь таке трапляється десть приблизно на третій день після встановлення. Карма, мабуть, пагана.
До чого це я? До того, що не треба бути Чкаловим, щоб водити літаки - факт. Але навіть щоб водити автомобілі потрібне посвідчення водія та кількамісячна практика. Та що там водити - читати-писати, навіть ходити - і то треба вчитись.
Цитата: Сашко Кравчук від 2008-07-13 18:34:26Я просто хтів присоромити "ярих віндоузятників".Тоді допоможіть мені їх присоромити тут : http://www.zend2.com/browse.php?u=aHR0cDovL3d3dy5mb3J1bS52b3N2b2JvZGEuaW5mby92aWV3dG9waWNfNDY4MF85MC5waHA%3D&b=31 (тільки не з цього анонімного проксі - вийдіть на пряму в той форум (forum.vosvoboda.info) , зареєструйтесь, зайдіть в Форум ВО "Свобода" -- Духовність, мова ; в темі "Вільне програмне забезпечення як спосіб самовираження" залишайте дописи). Зарз там тема плавно переходе на обговорення вивчення ПЗ в школі. Owl, теж приєднуйтесь, i Piktor-a покличте . Форум сприймає ніки написані кирирлицею, латинкою - не сприймає.