/me боїться себе...
не проти б, але сам я це не потягну - я ще навіть клієнти як слід писати не навчився, що вже казати про серверні компоненти, та операції з дб (гарно було б тоді вже інтегрувати жабер із форумним рушієм, принаймні, користувацька база щоб була одна)...
У нас тут десь був системний адміністратор=)
j.k.u вже другий день все подумував створити на гмейлі, так усе зайнято...
є ЖЖшний для юзерів ЖЖ, є googletalk. у останнього є можливість зберігати історію розмов для ЦРУ (server-side history).
Цитата: Михайло Даниленко від 2008-10-17 19:18:27j.k.u вже другий день все подумував створити на гмейлі, так усе зайнято...А які ще людські і стабільні сервери у нас є? Взагалі, свій треба робити...
Гм... yurchor вчора питався з приводу того, чи ліг jabber.te.ua зовсім, чи ще ні, після цього, ледве я встиг прийти додому й ввімкнути жабер - ліг jabber.kiev.ua, і піднявся лише от тільки що (te досі лежить)...
$ nmap -P0 -p5222,5223 jabber.te.uaStarting Nmap 4.20 ( http://insecure.org ) at 2008-10-25 21:06 EESTInteresting ports on jabber.te.ua (91.198.10.10):PORT STATE SERVICE5222/tcp open unknown5223/tcp open unknownNmap finished: 1 IP address (1 host up) scanned in 2.475 seconds
(01:23:53) gnutls: receive failed: A TLS packet with unexpected length was received.(01:23:53) gnutls: receive failed: The specified session has been invalidated for some reason.