Ну, тоді закину туди пару скріншотів з МОПСа, подивлюся, спалять, чи ні. На, а раз є imageshack.us, то на дідька тоді цей?
This is a public repository of screenshots taken from applications contained in the Debian GNU/Linux distribution. It was created to help getting an impression of what a certain software will look like on your desktop before you install it.
P.S. Все. Припиняймо флейм.
Перепрошую за необізнаність, а що значить "зливає"? Бо я, навіть, сам не знаю, що-ж я вважаю за флейм. Бо я думав, що флейм - це нікому непотрібне (у нашому випадку) обговорення чогось, яке давно мало-б припинитися, але сторони все ніяк не погодяться між собою.
А на запитання моє ви так і не відповіли
Що я бачу? Модератор мене троллить?
Але насправді я просто задава запитання - що ви мали на увазі під словом "зливати"? Відповіді на нього так і не побачив, натомість закиди в троллінгу.
P.S. Треба або завести віртуала, або покинути посаду - бо що-б я не сказав, у відповідь виходить "модератор тролить", "модератор провокує", з акцентом на слово "модератор". Маю-ж я право на відвідини форуму як звичайний користувач.
Ну так треба дивитись, в кого питаєте=)
А кому легко?
Цитата: Raven від 2008-11-20 21:35:04Ну так треба дивитись, в кого питаєте=)Пан належить до касти недоторканних?