Автор Гілка: Adobe Flash Player 64-біти для Лінукса!  (Прочитано 5524 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Adobe Flash Player 64-біти для Лінукса!
« Відповідей #15 : 2008-11-19 22:13:52 »
Мені немає різниці, де воно буде. Я поділився новиною, а то що, перепрошую, деякі її зразу закакали - ну так де були модератора очі?
Правила, п. 11. Перечитайте уважно та подумайте.
В свій захист лиш скажу, що я якось не побачив якогось встановленого зразка оформлення події. Тому і написав так як вважав за потрібне.
Достатньо було подивитись на новини, що публікуються паном Лісівкою.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #16 : 2008-11-21 00:07:01 »
knedlyk, мої новини теж частенько летять до смітника, тобто сюди :) суворі тут модератори, але справедливі.

але цю новину дарма викинули.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #17 : 2008-11-21 00:26:32 »
але цю новину дарма викинули.
Якщо її приведуть у вигляд новини, а не "дитячих радощів" - поверну на місце.

Відсутній knedlyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 99
  • Archlinux форева!
« Відповідей #18 : 2008-11-21 22:33:48 »
Та ну її, це вже і не новина - просто застаріла на кілька днів інформація, що щось таке є і що воно працює. Я ж казав - мені все одно - я претензій до модераторів не маю, якби я був модератором, то б написав відразу кляузулю, типу "приведіть новину до порядку згідно з ..." і забанив дописувачів, які не в тему висловлюються. Ну але то таке.
« Змінено: 2008-11-21 22:34:21 від knedlyk »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #19 : 2008-11-21 22:46:11 »
якби я був модератором, то б написав відразу кляузулю, типу "приведіть новину до порядку згідно з ..." і забанив дописувачів, які не в тему висловлюються. Ну але то таке.
Угу, а потім один в'їдливий відвідувач тероризував вас через приват, вимагаючи пояснення ваших дій згідно букви закону, тицяючи вас носом в пункти правил, які, може, і не мають зв'язку з вашими діями.  ;)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #20 : 2008-11-21 23:04:09 »
Я ж казав - мені все одно - я претензій до модераторів не маю, якби я був модератором, то б написав відразу кляузулю, типу "приведіть новину до порядку згідно з ..." і забанив дописувачів, які не в тему висловлюються.
+1, давно пора забанити всіх регістратів.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #21 : 2008-11-21 23:06:52 »
Угу, а потім один в'їдливий відвідувач тероризував вас через приват, вимагаючи пояснення ваших дій згідно букви закону, тицяючи вас носом в пункти правил, які, може, і не мають зв'язку з вашими діями.  ;)
В мене загострене почуття справедливості і набута регулярним автотренінгом схильність до лжесвідчення і корупції=)