Автор Гілка: Linux маси!!!  (Прочитано 8594 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Linux маси!!!
« Відповідей #30 : 2009-01-18 15:55:33 »
Тим хто переводив інших співробітників на ASPLinux я особисто ладен повідривати усе. Не за дистрибутив, а за методику переведення.
Доречі дуже цікаве питання: правильна мерода переводу бухгалтерів на лінукс. пан не поділиться позитивним досвідом бо мене можливо в найближчому майбутньому це чикає.
Особисто робив у два етапи - на першому ставив на ХР набір "фокс/опера + ООо", на другому - теж саме, але вже на топік. Якщо ж у користувачів не було досвіду спілкування з копютером, то все починалось з другого етапу.
Ну і ще той момент, що бух не вирішує, яка ОС стоїть на його компі. Точно так само як не вирішує яким паливом заправляється службовий автомобіль і точно так само, як програміст не вирішує, по яких бухгалтерських рахунках йому нараховується зарплата.

Мало не забув - якщо бухгалтерія користується якоюсь системою обліку, то не зайвим буде запуск цієї системи на топіку :)
« Змінено: 2009-01-18 15:56:39 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
Re: Linux маси!!!
« Відповідей #31 : 2009-01-18 19:49:08 »
Мало не забув - якщо бухгалтерія користується якоюсь системою обліку, то не зайвим буде запуск цієї системи на топіку :)
1C стабілно працює ? бо в мене під вайном воно то запустилося але нормально не працює, глючить і сегфолтить. Власне зараз я майже пройшов перший етап наведеного рецепту і тільки 1С заважає мені розпочати другий.

міняти 1С на щось інше складно - база здорова, відмова від її використання приводить бухгалтерів в стан панічного жаху....