Увесь день не працює жоден транспорт та жоден клієнт - не хочу їх вмикати
Зарас на диво kopete фуриче
Цитата: UA_Igor та інші від 2009-01-23 22:03:12Зарас на диво kopete фуриче Я зрозумів! ICQ Corp. виробляє фокуси з аською для того, щоб на різних форумах почалися нескінченні флуди на цю тему. Уявляєте, як їх адміністрація підіймає собі ЧСВ - натисли пару кнопок І ПРО НИХ ЗАГОВОРИЛИ.
IP були вибрані переважно пострадянські.
І трохи цікавого: на логотипі Pidgin зображений птиця під назвою Зябрик — щоб ніхто не лякався нових назв у, так би мовити, технічній рідній мові, якщо таки доперекладуть цей клієнт
так, але теж не всі українські ІР було блоковано. Напр., піплонет не постраждав і, здається, Укртелеком.
поняття не маю, чому на логотипі пташка (невже від pigeon??), але «піджін» можна українською перекласти як «суржик» (власне, піджін суржиком і є).
На рахунок Піплнета, так, ніхто не скаржиться, а ось у Укртелекома трафік проходить через Франкфурт.
а ось у Укртелекома трафік проходить через Франкфурт.
через Франкфурт проходить увесь трафік з України на світ, наскільки мені відомо. Тільки УТ не є в UA-IX, тому його трафік іде через Франкфурт з України до UA-IX (можу помилятися, я точно не знаю насправді).