Автор Гілка: І знову аська...  (Прочитано 16078 раз)

SkyTod

• Гість
Re: І знову аська...
« Відповідей #45 : 2009-01-23 20:58:07 »
Увесь день не працює жоден транспорт та жоден клієнт - не хочу їх вмикати  :P
Ґуґл-балакунчик прекрасно працює цілий рік :). Хоча, буває, урізають українські IP, але то було давно і неправда.

Off-topic:
І трохи цікавого: на логотипі Pidgin зображений птиця під назвою Зябрик — щоб ніхто не лякався нових назв у, так би мовити, технічній рідній мові, якщо таки доперекладуть цей клієнт ::). Бо, власне, в українському перекладі цієї програми Finch перекладено як Французький, а не як пташка. Хто не вірить — дивіться перший рядок перекладу=)

Ні-ні, ніякої ганьби не маю до перекладачів і ні від кого нікому не бажаю, просто вирішив поглузувати. Шана і хвала, що до лінукса можна поставитись менш-більш з хорошим почуттям гумору.

І взагалі, це не офтоп — форум же для перекладачів, але небагато їх тут сидить і про переклади зрідка почитаєш.

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
« Відповідей #46 : 2009-01-23 22:03:12 »
Зарас на диво kopete фуриче :)

Відсутній funtik

• Кореспондент
  • дописів: 138
  • Linux... because life is too short for reboots!
« Відповідей #47 : 2009-01-23 22:43:48 »
Сьогодні і SIM фуриче, причому цілий день і без перебоїв. Але зараз на джабері зареєструюсь, аська дістала вже!

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #48 : 2009-01-24 08:06:38 »
Я зрозумів! ICQ Corp. виробляє фокуси з аською для того, щоб на різних форумах почалися нескінченні флуди на цю тему. Уявляєте, як їх адміністрація підіймає собі ЧСВ - натисли пару кнопок І ПРО НИХ ЗАГОВОРИЛИ.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #49 : 2009-01-24 22:14:59 »
Я зрозумів! ICQ Corp. виробляє фокуси з аською для того, щоб на різних форумах почалися нескінченні флуди на цю тему. Уявляєте, як їх адміністрація підіймає собі ЧСВ - натисли пару кнопок І ПРО НИХ ЗАГОВОРИЛИ.  :)

Проминула інформація про те, що на серверах йшло блокування по ip усіх альтернативних клієнтів. IP були вибрані переважно пострадянські. Там якусь фігню сробили при аутентифікації клієнта. Західноевропейські країни це не зачепило. Більше всіх попали користувачі маків, оскількі такої проблеми в західних країнах нема, той оновлення годі чекати. Але після так званої чергової зміни протоколу поступово почали знову нормально працювати (без оновлення) деякі альтернативні клієти, наприклад під Symbian. Доречі, сьогодні Licq знову нормально працює, а я ж його не оновлював... Напевно змирилися з тим, що альтернативи всеодно не можуть запропонувати...
Linux. The future is open.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #50 : 2009-01-25 00:52:40 »
Цитата
IP були вибрані переважно пострадянські.
так, але теж не всі українські ІР було блоковано. Напр., піплонет не постраждав і, здається, Укртелеком.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #51 : 2009-01-25 00:54:38 »
Цитата
І трохи цікавого: на логотипі Pidgin зображений птиця під назвою Зябрик — щоб ніхто не лякався нових назв у, так би мовити, технічній рідній мові, якщо таки доперекладуть цей клієнт
поняття не маю, чому на логотипі пташка (невже від pigeon??), але «піджін» можна українською перекласти як «суржик» (власне, піджін суржиком і є).
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #52 : 2009-01-25 13:43:58 »
так, але теж не всі українські ІР було блоковано. Напр., піплонет не постраждав і, здається, Укртелеком.

На рахунок Піплнета, так, ніхто не скаржиться, а ось у Укртелекома трафік проходить через Франкфурт.
Linux. The future is open.

SkyTod

• Гість
« Відповідей #53 : 2009-01-25 18:18:29 »
поняття не маю, чому на логотипі пташка (невже від pigeon??), але «піджін» можна українською перекласти як «суржик» (власне, піджін суржиком і є).
Цитую: Gaim became Pidgin, libgaim became libpurple, and gaim-text became finch. Тобто сама назва має лінгвістчине значення, як і Ви підмітили, утім, є ще визначення як гібридна мова. Назва біблотеки ясно, як білий день, що це колір. А про третє я вже писав, це сама пташка зябрик. Тому виходить пурупровий зябрик. Сподіваюсь, просвітив :)
На рахунок Піплнета, так, ніхто не скаржиться, а ось у Укртелекома трафік проходить через Франкфурт.
Так, але IP не завжи німецькі.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #54 : 2009-01-25 23:40:48 »
Цитата
а ось у Укртелекома трафік проходить через Франкфурт.
через Франкфурт проходить увесь трафік з України на світ, наскільки мені відомо. Тільки УТ не є в UA-IX, тому його трафік іде через Франкфурт з України до UA-IX (можу помилятися, я точно не знаю насправді).

але це не має ніякого значення, вони ж не коннектяться щоразу до whois, щоб визначати, український ІР чи ні, правда? десь певно знайшли список мереж України і забанили, а список був неповний.
« Змінено: 2009-01-25 23:41:27 від noddeat »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #55 : 2009-01-26 00:19:28 »
Судячи з усього, банили саме учасників UA-IX. Звідки їм знати що у нас тут такий безлад  :D

SkyTod

• Гість
« Відповідей #56 : 2009-01-26 00:52:43 »
через Франкфурт проходить увесь трафік з України на світ, наскільки мені відомо. Тільки УТ не є в UA-IX, тому його трафік іде через Франкфурт з України до UA-IX (можу помилятися, я точно не знаю насправді).
Слова істини.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #57 : 2009-02-03 20:13:12 »
Сьогодні AOL повторювали досліди.  [smiley=rofl.gif]

Відсутній IPeter

• Новачок
  • *
  • дописів: 43
  • ...
« Відповідей #58 : 2009-02-03 20:41:26 »
... а як з цим боротися?  >:(  Не переходячи на альтернативні варіанти спілкування...  ;)

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #59 : 2009-02-03 21:01:41 »
Переїхати на інший бік земної кулі? Якщо занадто радикально — хоча б скористатися http- або socks-проксі, що знаходиться десь там подалі...  ::)
dd if=/dev/zero of=/dev/null