Опитування

Чи може лінуксоїд бути ламером?

Якщо не запитувати в віндузятників - ні
2 (4.3%)
Не може
3 (6.4%)
Досить знущатись над користувачами Убунту
16 (34%)
Для нашого адміна ми всі - ламери
1 (2.1%)
Сам ламер
4 (8.5%)
Не читайте на ніч доки під час компіляції системи
3 (6.4%)
Ну з чогось же треба було починати
18 (38.3%)

Проголосувало: 44

Автор Гілка: Ламер - що то за звір?  (Прочитано 40723 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Ламер - що то за звір?
« Відповідей #15 : 2009-02-21 14:35:41 »
а що, хіба в плюсометі немає оптичного прицілу?

тоді дійсно негаразд.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #16 : 2009-02-21 19:27:11 »
а що, хіба в плюсометі немає оптичного прицілу?
Оптичного прицілу немає - і не потрбіно, форум в нас не такий великий, цілитися далеко не доводиться. А от мікроскопа - як бачите, виникла потреба.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #17 : 2009-02-21 19:37:30 »
Не вистачає варіанту "Ламер - це той, хто вживає слово "ламер"", під котрим я єдино підписався б.

Я, як користувач єдино дебіен (і на серверах і на стільниці і на лептопі) вже роки чотири, буду дуже непевно себе почувати будь-де, де не можна буде зробити aptitude що_треба. Тому в слеквер-дженту-мандріва-центос-і.т.д. я буду ламером.

Я працюю лише з мережами у котрих не більше 100 робочих станцій і 5 серверів. Тому для тих, хто бачив більші мережі, я буду ламером.

Мій найбільший проект з програмування має менше 25К рядків і там не використовується С, а у якості бази даних використовую firebird. Тому для фанатів С та mysql я буду ламером. Так само як і для тих, хто написав манюню латку для якого-небудь проекту на сотню К рядків.

Я не зможу підтягнутись більше 25 разів підряд і пробігти 5 кілометрів швидше аніж за 25 хвилин, тому для якого-небудь КМС-а я буду ламером.

Я досі не заробив на власне авто, тому для будь-якого власника авто вартістю від 20К замордованих єнотів я буду ламером.

Я сприймаю на слух лише три мови, а спілкуватись можу лише однією, рідною. Тому для перекладачів і поліглотів я буду ламером.

І після всього вищепереліченого я повторюю. Ламер - це той, хто вживає слово "ламер". Тому що він досяг мізеру у вузькій ніші, на цьому зупинився і почав оглядатись на тих, хто з тих чи інших причин цього мізеру не досяг.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #18 : 2009-02-21 20:54:16 »
А все починалось банальною ковзанкою (катком)....
 ;D  ;D  ;D

Голосування триває і процент тих, хто чесно зізнався в тому, що колись був ламером невпинно росте. Аж самому стало цікаво: "а яке справді означення слова "ламер"?" ::)

Я працюю лише з мережами у котрих не більше 100 робочих станцій і 5 серверів. Тому для тих, хто бачив більші мережі, я буду ламером.
Не зліться --- сприймайте все з гумором: уявіть собі який ви ламер для тих, хто бачив мережу Інтернет  :P
« Змінено: 2009-02-21 21:44:03 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #19 : 2009-02-21 23:59:35 »
Ламер - це той, хто вживає слово "ламер". Тому що він досяг мізеру у вузькій ніші, на цьому зупинився і почав оглядатись на тих, хто з тих чи інших причин цього мізеру не досяг.
Самоспоглядання — це звісно правильно та корисно. Але проблема в тому, що людина — соціальна тварина і життя кожного дуже сильно залежить від світосприйняття інших, а тому залишати все на самотік і чекати й чекати й чекати, що комусь відкриються очі й наступить прозріння — просто небезпечна та самовбивча тактика. Уявіть, як би змінилось суспільство, змінились взаємини між людьми, для котрих сите спокійне життя — це нонсенс, де кожен намагається пізнати якомога більше та поділитися своїми знаннями, не потребуючи для цього наглядача з батогом.

З іншого боку постійно займатись розвитком під впливом самомотивації можуть лише одиниці, більшість потрібно добряче копнути — кризою, зменшенням заробітної плати або просто називаючи його ламером. Тому я виступаю однозначно "за" те, щоб тицяти ламерів рильцем в те саме ламерство. Може наберуться злості та чогось навчаться.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

• Літератор
« Відповідей #20 : 2009-02-22 13:12:34 »
Тому я виступаю однозначно "за" те, щоб тицяти ламерів рильцем в те саме ламерство. Може наберуться злості та чогось навчаться.
+1
Злості вони завжди встигнуть набратись --- хай вчаться  :)

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #21 : 2009-02-22 21:43:46 »
Ламер - це той, хто вживає слово "ламер". Тому що він досяг мізеру у вузькій ніші, на цьому зупинився і почав оглядатись на тих, хто з тих чи інших причин цього мізеру не досяг.
Самоспоглядання — це звісно правильно та корисно. Але проблема в тому, що людина — соціальна тварина і життя кожного дуже сильно залежить від світосприйняття інших, а тому залишати все на самотік і чекати й чекати й чекати, що комусь відкриються очі й наступить прозріння — просто небезпечна та самовбивча тактика. Уявіть, як би змінилось суспільство, змінились взаємини між людьми, для котрих сите спокійне життя — це нонсенс, де кожен намагається пізнати якомога більше та поділитися своїми знаннями, не потребуючи для цього наглядача з батогом.

З іншого боку постійно займатись розвитком під впливом самомотивації можуть лише одиниці, більшість потрібно добряче копнути — кризою, зменшенням заробітної плати або просто називаючи його ламером. Тому я виступаю однозначно "за" те, щоб тицяти ламерів рильцем в те саме ламерство. Може наберуться злості та чогось навчаться.
Надто низький відсоток тих, кого критикують, карають чи зменшують зарплатню сприймають критику адекватно. Особисто я, якщо відверно, не бачив нікого з таких. Але біда ще й в іншому - НІХТО з тих, хто критикує не може нічого запропонувати. І навіть слова "Критикуєш - пропонуй" ні до чого не спонукають.
Зверніть увагу хоча б на наш форум і вищезгаданий термін. Хто його вживає? Один Лисовенко, котрий, на мою думку, і є найяскравішим представником ламера. Всі, хто чого-небудь досяг, не потребують того, щоб принижувати інших - вони і так достатньо високо. А малограмотні імбіцили потребують когось принизити, щоб опинитись вище - інакше ж вони піднятись не можуть. І, відповідно, не маючи змоги запропонувати щось конструктивне, вони лише критикують чужі дії.

Я до чого веду - кожен сам собі виставляє оцінку. Той, хто при цьому опирається на думку інших, підсвідомо розуміє, що нічого не вартий. Навіть у своїх очах. І якщо вже заклики всіх світових релігій і філософів не спонукали конкретного індивіда до самоспоглядання, то про що далі з ним можна говорити? І найголовніше - чи варто.
« Змінено: 2009-02-22 22:05:37 від miwa »

• Літератор
« Відповідей #22 : 2009-02-23 10:27:51 »
Один Лисовенко, котрий, на мою думку, і є найяскравішим представником ламера.
Вікіпедичне означення ламера.
Лисовенко - найяскравіший представник ламерів, що має дурну звичку до постійного навчання (якщо зникнуть люди, які здатні набирати хоч щось в терміналі - зникне Джентушка; висновок: джентушники вміють працювати в терміналі і змушені постійно вивчати щось нове щоб не перейтина дистр неугодний як Ктулху, так і Юрчору  ;) ).

Цікаво, хто ці двоє, що зізнались в своєму ламерстві  ::)
« Змінено: 2009-02-23 10:29:43 від serg_ik »

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #23 : 2009-02-23 10:47:28 »
Один Лисовенко, котрий, на мою думку, і є найяскравішим представником ламера.
Вікіпедичне означення ламера.
Лисовенко - найяскравіший представник ламерів
...
Цікаво, хто ці двоє, що зізнались в своєму ламерстві  ::)
Другий - це я? :)

Хто не боїться зізнаватись у своєму ламерстві, того важко назвати ламером, бо згідно наведеного джерела "Ламер - це чайник, що вважає себе хакером". А чайник, що визнає себе чайником, вже не є ламером :)

До речі, мало не забув про такого веселого користувача як root_x. Мушу просити пробачення в Сергія Лисовенка - певно що пан root_x вважає себе яскравішим спеціалістом :)

До речі, визнаю, що ліпити ярлики - не найкращий спосіб демонструвати себе; в даному випадку я лише висловюю оцінку поведінці певних користувачів форуму не маючи при цьому змоги (та й бажання) оцінити їх знання.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #24 : 2009-02-23 11:09:17 »
Оце дають хлопці!
Справа у тім, що порядок речей у Всесвіті не залежить від того, що і як ми вважаємо та що і як ми називаємо. Давайте перейменуємо планети, закони фізики, материки. А що з цього зміниться фактично? Так само і ламер залишається ламером, незалежно від того, що він вважає, чи ми про нього вважаємо. Те, що "ламер" - це поняття відносне, нічого не міняє. Так що означення ф топку.
І пан Лисовенко, що переймається тим, чи угодний той чи інший дистр yurchor'у та Ктулху, чи ні - ще той унікал.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #25 : 2009-02-23 11:22:23 »
Хто не боїться зізнаватись у своєму ламерстві, того важко назвати ламером, бо згідно наведеного джерела "Ламер - це чайник, що вважає себе хакером". А чайник, що визнає себе чайником, вже не є ламером :)

Так можна договоритись до того, що віндузятник, який визнає себе віндузятником - перестане бути віндузятником.
/me так і не спромігся вигадати більшої тавтології.

Відсутній pvl

• Новачок
  • *
  • дописів: 39
« Відповідей #26 : 2009-02-23 12:41:55 »
один з тих двох - я ;D

• Літератор
« Відповідей #27 : 2009-02-23 13:59:17 »
Що вже поламали?

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #28 : 2009-02-23 15:37:34 »
Так можна договоритись до того, що віндузятник, який визнає себе віндузятником - перестане бути віндузятником.
Прирівняння "віндузятник=ламер" вважати провокацією холівару Windows vs Linux?
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Re:

• Гість
« Відповідей #29 : 2009-02-23 16:01:08 »
Нє - нє... Який тут "Linux vs Window$" ? Он я колись під лінуксом віндузятника бачив: як корова на льоду  ;D Судячи з варіантів відповіді - це холівар на тему: "Linux vs Ubuntu"  :-X