Опитування

Чи може лінуксоїд бути ламером?

Якщо не запитувати в віндузятників - ні
2 (4.3%)
Не може
3 (6.4%)
Досить знущатись над користувачами Убунту
16 (34%)
Для нашого адміна ми всі - ламери
1 (2.1%)
Сам ламер
4 (8.5%)
Не читайте на ніч доки під час компіляції системи
3 (6.4%)
Ну з чогось же треба було починати
18 (38.3%)

Проголосувало: 44

Автор Гілка: Ламер - що то за звір?  (Прочитано 40730 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Ламер - що то за звір?
« Відповідей #75 : 2009-02-26 22:16:46 »
borman, як ви ставитесь до «експертів», які прогнозують, що після запуску великого зіштовхувача гадронів утвориться велика чорна дірка, яка знищить землю?

на будь-які заперечення і згадку про випромінювання Хокінга такі експерти скажуть «що вчені і самі не знають нічого», «немає однієї теорії, яка б все пояснювала» та «а раптом теоретична фізика неправа, бувало ж таке в історії», «ну раз ймовірність ненульова, значить, не треба навіть запускати LHC».

зараз ви намагаєтесь бути таким самим експертом, але в економіці. навіщо ви це робите?

Цитата
Втім, можна запропонувати пану (як економічному науковцю) проаналізувати будь-яку злободенну економічну тему — наприклад коливання курсу долара або цін на нафту.
man теорія хаосу. це розділ фізики, до речі.
« Змінено: 2009-02-26 22:19:06 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #76 : 2009-02-27 13:50:29 »
Off-topic:
/me , як випускник мехмату, категорично заперечує проти написання слова «математика» з двома «и».
Даруйте, це так завжди, коли пишу великі за обсягом тексти. І в опері нема перевірки правопису, подекуди погане у мене чуття мови(не потрібно мені писати, що я нуб і все це вирішується в два кроки).
/me не втручався у поважну суперечку у марній надії дочекатися, коли вже почнеться про танки і літаки часів Другої світової, але видно не дочекається.  :'(
Гаразд, писати про Криву Лоренца не будемо, отож перейдемо відразу до справи, бо офтопити в балачках — це рівносильно переписуванню в тему. Тобто, поки лінуксоїди вирішують, хто такі ламери, що таке математика і інші науки, кому потрібна економіка тощо, ми тихенько вирішимо(офіційно, в яскравій рамці з-поміж усього цього флейму), чи існував би цей форум, якби в СРСР не розробили такий вид танку як Т-34, та чи взагалі цей форум би вівся українською мовою замість німецької? Звичайно можна сподіватися на КВ-2, але самі тямите..., як гадаєте? ;) Хоча мене завжди більше вабила 88-міліметрова артилерія. :)
Втім, можна запропонувати пану (як економічному науковцю)
Якщо Ви мене мали на увазі, то маю здивувати, я лише студент другого курсу.
Тому так звана "економічна наука" — це просто ляпання язиком та змагання в переконливості.
Якщо бути відвертим, язиком тут мелете лише Ви.
зараз ви намагаєтесь бути таким самим експертом, але в економіці. навіщо ви це робите?
+1
man теорія хаосу. це розділ фізики, до речі.
+2

Praporshic

• Гість
« Відповідей #77 : 2009-02-27 14:24:05 »
Off-topic:
Хоча мене завжди більше вабила 88-міліметрова артилерія. :)
/me не розмінюється на дрібниці менше 122 міліметрів.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #78 : 2009-02-27 16:31:39 »
Визначення ламера в студію!
Ламер -- агресивний чайник, який того не розуміє.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #79 : 2009-02-27 19:50:47 »
Off-topic:
Тобто, поки лінуксоїди вирішують, хто такі ламери, що таке математика і інші науки, кому потрібна економіка тощо, ми тихенько вирішимо(офіційно, в яскравій рамці з-поміж усього цього флейму), чи існував би цей форум, якби в СРСР не розробили такий вид танку як Т-34, та чи взагалі цей форум би вівся українською мовою замість німецької? Звичайно можна сподіватися на КВ-2, але самі тямите..., як гадаєте? ;) Хоча мене завжди більше вабила 88-міліметрова артилерія. :)
О, однодумець! Так, 88-міліметрова артилерія рулить!
Щоб перевірити це, поставив натурний експеримент: зліпив з паперу модель Ктулху і встановив у протилежному кутку кімнати. Постріли 88-міліметрової зенітної гармати «тигра» імітував киданням гумки. З 30 кидків 23 влучення! Ктулху було сильно пошкоджено.  ::)
« Змінено: 2009-02-27 19:51:17 від yurchor »
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Praporshic

• Гість
« Відповідей #80 : 2009-02-27 19:57:02 »
Off-topic:
Тобто, поки лінуксоїди вирішують, хто такі ламери, що таке математика і інші науки, кому потрібна економіка тощо, ми тихенько вирішимо(офіційно, в яскравій рамці з-поміж усього цього флейму), чи існував би цей форум, якби в СРСР не розробили такий вид танку як Т-34, та чи взагалі цей форум би вівся українською мовою замість німецької? Звичайно можна сподіватися на КВ-2, але самі тямите..., як гадаєте? ;) Хоча мене завжди більше вабила 88-міліметрова артилерія. :)
Щоб перевірити це, поставив натурний експеримент: зліпив з паперу модель Ктулху і встановив у протилежному кутку кімнати. Постріли 88-міліметрової зенітної гармати «тигра» імітував киданням гумки. З 30 кидків 23 влучення! Ктулху було сильно пошкоджено.  ::)
/me «зібрався вже було розродитись графоманським дописом» (© yurchor), про калібри зброї, але вирішив таки підготувати пару-трійку "Васильків" зі спец. зарядами (плюсами) та "Буратино" для остаточної зачистки місцевості.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #81 : 2009-02-28 02:11:53 »
Off-topic:
Звучить маніякально, але якщо Вам так насолив цей Ктулху, то посмію нагадати ще про одну технолоігію — «Катюша», котра здом називалась «Ґрад» — можна без мануалів побачити її практичну ефективність, нехай таланить ;)
/me «зібрався вже було розродитись графоманським дописом» (© yurchor), про калібри зброї, але вирішив таки підготувати пару-трійку "Васильків" зі спец. зарядами (плюсами) та "Буратино" для остаточної зачистки місцевості.
Будьмо реалістами, хто в Другій Світовій Війні використовував 122-міліметрову артилерію? Це абсурд, тоді 88 було красиво і легко, щоб збивати авацію(подекуди щось наземне), а Вашим розміром непрактично, це ж яке дуло. Як на мене — зась таким користуватися.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #82 : 2009-02-28 03:24:40 »
Off-topic:
Будьмо реалістами, хто в Другій Світовій Війні використовував 122-міліметрову артилерію? Це абсурд, тоді 88 було красиво і легко, щоб збивати авацію(подекуди щось наземне), а Вашим розміром непрактично, це ж яке дуло. Як на мене — зась таким користуватися.
Ага. Тобто гармата А-19 вже ніщо? Гаубиці 122-мм теж туди ж? І танки ІС-2 та ІС-3 теж ніщо?

P.S. Тут один анонімус вам передав що ви трохи того....
« Змінено: 2009-02-28 03:26:37 від Praporshic »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #83 : 2009-02-28 08:31:51 »
Пропоную гілці "Ламер - що то за звір?" присудити нагороду за найбільшу кількість флуду та офтопіку на одиницю площі.  ;) Про економіку, фізику, вже про танки.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #84 : 2009-02-28 22:20:18 »
До речі, прохання до поборників економіки як науки. Прошу з вашої наукової точки зору підказати мені, куди теперішня ваша наука котиться? І що з нею взагалі твориться? Бо багато мудрих слів (ака "ляпання язиком" (с) борман) може багато хто написати, а як доходить до конкретики, так відразу всі кудись поділись.
Отож, ще раз - прохання до тутешніх поборників твердження "економіка - це наука". Що зараз з вашою наукою твориться і що робити, щоб це "твориться" не зачепило конкретного індивіда? З точки зору вашої ж науки.

Ну і друге, що випливає з першого - де тепер повзають тоті "науковці", котрі свою науку довели до актуального стану у світовому масштабі? І що це взагалі за наука, що з нею можна таке витворити?
/me хотів би подивитись на зубожіння фізики (у світовому масштабі) лише тому, що, наприклад, Нільс Бор, чи Альберт Айнштайн прокинулись "не з тої ноги"
« Змінено: 2009-02-28 22:23:47 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #85 : 2009-02-28 23:01:14 »
/me хотів би подивитись на зубожіння фізики (у світовому масштабі) лише тому, що, наприклад, Нільс Бор, чи Альберт Айнштайн прокинулись "не з тої ноги"
Щоб вказані вельмишановні пани прокинулись "не з тієї ноги" треба сильно розвинути у якості науки некромантію.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #86 : 2009-02-28 23:03:05 »
До речі, прохання до поборників економіки як науки. Прошу з вашої наукової точки зору підказати мені, куди теперішня ваша наука котиться?
Якось Бернарда Шоу запитали про враження щодо відвідування виставки годинників. Він відповів: «Не бачу ніякого прогресу: сучасні хронометри йдуть ані трохи не швидше за хронометри часів моєї бабусі».
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #87 : 2009-03-01 02:31:01 »
Цитата
До речі, прохання до поборників економіки як науки. Прошу з вашої наукової точки зору підказати мені, куди теперішня ваша наука котиться? І що з нею взагалі твориться? Бо багато мудрих слів (ака "ляпання язиком" (с) борман) може багато хто написати, а як доходить до конкретики, так відразу всі кудись поділись.
Отож, ще раз - прохання до тутешніх поборників твердження "економіка - це наука". Що зараз з вашою наукою твориться і що робити, щоб це "твориться" не зачепило конкретного індивіда? З точки зору вашої ж науки.

Ну і друге, що випливає з першого - де тепер повзають тоті "науковці", котрі свою науку довели до актуального стану у
світовому масштабі? І що це взагалі за наука, що з нею можна таке витворити?
ви хочете рецепт подолання світової фінансової кризи? легко! тільки для початку мені треба знати траєкторії всіх електронів і протонів у мізках, ну хоча б ваших і бормана, а взагалі всіх 6 мільярдів людей. або хоча б траєкторію електрона у атомі водню мені знайдіть, щоб у будь-який момент часу можна було спрогнозувати його положення і швидкість.

ну а тоді як фізики зможуть спрогнозувати такі прості речі, то я скажу, який завтра буде курс долара.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #88 : 2009-03-01 03:31:07 »
Off-topic:
Ага. Тобто гармата А-19 вже ніщо? Гаубиці 122-мм теж туди ж? І танки ІС-2 та ІС-3 теж ніщо?
Знову непорозуміння. Гаразд, Ви праві, але я мав на увазі зручність. Саме 88-міліметрова довела свою найбільшу близкість до «золотої середини» у воєних діях того часу.
P.S. Тут один анонімус вам передав що ви трохи того....
Йому того ж і по тому ж місцю, звісно в хорошому розумінні. :)
І що це взагалі за наука, що з нею можна таке витворити?
Ось бачите, на весь світ і на Вас воно вплинуло, а Ви вважаєте, що її не слід вивчати, де логіка? Зрозумійте, що економіка не така проста наука, щоб можна було точно вказати, який буде завтра курс валют. Натомість, час падіння яблука з певної висоти з певною вагою можна без проблем розрахувати, відчуваєте різницю в розрахунках? Ще питання економічного характеру будуть?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #89 : 2009-03-01 11:12:20 »
Off-topic:
Historical Nazi негодує. Military Nazi шокований.
Знову непорозуміння. Гаразд, Ви праві, але я мав на увазі зручність. Саме 88-міліметрова довела свою найбільшу близкість до «золотої середини» у воєних діях того часу.
А от і не правильно. Коли військові обирають зброю, вони орієнтуються не лише на зручність. Тому найкращі показники мають гармати з калібром близько 120 мм. До того ж, є така файна річ, як підкаліберні боєприпаси.