Автор Гілка: Re: Ідем на демонстрацію?  (Прочитано 3997 раз)

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • C++ Guru
насправді то не українська вінда, а патч на російську... до того ж кривий і неповний
Ubuntu 8.04

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Ідем на демонстрацію?
« Відповідей #1 : 2009-03-15 15:57:45 »
насправді то не українська вінда, а патч на російську... до того ж кривий і неповний
Патч я бачив (і десь маю) в окремому файлі. А ще я бачив ліцензійні диски, що розповсюджуються з новими класами, там воно вбудоване без додаткових файлів. Не дивився якості перекладу таких дисків, через тиждень буду та гляну. Але, власне, кінцевий результат - частина інтерфейсу україномовна. Принаймні та, що на поверхні.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • C++ Guru
« Відповідей #2 : 2009-03-15 16:59:47 »
весь хелп російський.. іноді і кнопки проскакували російські.

я вважаю такий переклад проявом неповаги.. відмазались чисто для формальності.

хоча я в принципі користуюсь тільки англійськими інтерфейсами на всіх операційних системах і гаджетах і слідкую за цим виключно зі сторони )
Ubuntu 8.04

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #3 : 2009-03-15 22:27:52 »
Патч я бачив (і десь маю) в окремому файлі. А ще я бачив ліцензійні диски, що розповсюджуються з новими класами, там воно вбудоване без додаткових файлів. Не дивився якості перекладу таких дисків, через тиждень буду та гляну. Але, власне, кінцевий результат - частина інтерфейсу україномовна. Принаймні та, що на поверхні.
Детальніше тут.
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #4 : 2009-03-16 11:18:08 »
Ну добре, добре - вговорили. Хоча, через тиждень гляну що там на тих ліцензійних дисках - геть те саме, чи ні. Просто навів факт, що така штука є. А сам колись, ще під Він98, пробував за допомогою RecourceHacker перекладати самостійно explorer.exe та flash.exe (Macromedia Flash 5). Забодався і покинув.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній wasa

• Дописувач
  • **
  • дописів: 71
  • Гарна штука Linux!...тільки жит
« Відповідей #5 : 2009-03-16 11:27:33 »
...але ж патч і українізатор не зробить з російської(чи ще якоїсь) вінди українську ліцензійну!...а мова йде саме про таку!!!
Особисто я, ніколи не чув про існування такої...проте, пан модератор знає!
вінди ж україномовної(ліцензійної) ніби нема!!!
Насправді є. Україномовна ВінХР та 2007-й офіс. Поширюються з новими комп'ютерними класами міністерської поставки. Тому, перед тим, як іти на демонстрацію, рекомендую вивчити обставини у ворожому таборі, щоб не показатися невігласами.
МС-Офіс Укр дійсно є, навіть в мене вдома[smiley=blush2.gif] (звантажений, з ключем), ніби повністю український, правда я ним практично не користуюсь, тому точно не можу сказати.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #6 : 2009-03-16 11:32:20 »
Патч не зробит вінду ліцензійною, але намагатиметься замінити частину повідомлень на українські, не залежно від того, піратка це, чи ні. Це якщо він окремим файлом - Ukrainian LIP. Потерпіть ще тиждень, я там буду, гляну напевне.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.