http://ru.wikipedia.org/wiki/PuppyRusOOo — це занадто жирно, можна обійтися для набору документів AbiWord.
...головне щоб можна було друкувати українською.
Думаю, Колібрі підійде
а шо в Колібрі не можна працювати. Хоча , якщо чесно я про цей дистр нічого не знаю, чув лише що вона вміщується на дискеті
Цитата: topinambur88 від 2009-03-22 21:56:20а шо в Колібрі не можна працювати. Хоча , якщо чесно я про цей дистр нічого не знаю, чув лише що вона вміщується на дискетіа я працював але крім дискети вона нічого не бачила - поки це тільки цяцька
Цитата: djalin від 2009-03-23 11:46:07Цитата: topinambur88 від 2009-03-22 21:56:20а шо в Колібрі не можна працювати. Хоча , якщо чесно я про цей дистр нічого не знаю, чув лише що вона вміщується на дискетіа я працював але крім дискети вона нічого не бачила - поки це тільки цяцькаСправедливості заради, остання версія бачить флешки і томи ntfs і може читати з них дані (писати може лише на флешки). Якщо просто набирати текст, гулятися у тетріс і програвати музичні компакти (Інтернет дивитися майже неможливо), то кращої системи, мабуть, годі шукати. (Попередження: з USB-мишами і клавіатурами не працює).