Автор Гілка: Хто яку літературу зараз читає?  (Прочитано 7143 раз)

Відсутній Kovyar

• Кореспондент
  • дописів: 130
  • Студент
Re: Хто яку літературу зараз читає?
« Відповідей #15 : 2009-03-02 23:59:42 »
Лінукс для чайників, я уже 2 сторінки прочитав!
Її краще читати у вбиральні, і не очима. Там як раз і папір не дуже....
Хочете щось реальне - Linux System Administration handbook (погортав - для мене вона вже не має сенсу). Ну й тих же авторів - UNIX SA Handbook. Ось після них справді знаєш систему (як адміністратор).

зараз читаю першу. рекомендую як дуже цінне джерело інформації. це - справжній handbook.
[Fedora 10 Cambridge] [Debian Lenny] [GNOME user]

Grandhaker

• Гість
« Відповідей #16 : 2009-03-11 21:29:41 »
А я за своЇ 12 років прочитав:"АСТ-пресс Г.Евсеев,С.Пацюк,С.Симонович "Вы купили компютер" і "Девид Маккормик Секреты работы в Windows",ну і ще там щось по візуал бецик(мікрософт-прес) але це сміття,бо знання по складанню компютера і адміністрування кватирок я отримав практичним методом,і за два роки складаю компютери легко-як дулю білу гейтсу.Ну і віконця твікаю легко,хоча тепер я зрозумів:віконця сміття.
А взагалі читаю періодику(не хочу робити рекламу),ну і хожу на інформатику.(я там самий кращий)
Вибачаюсь за довжину повідомлення,

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #17 : 2009-03-11 22:43:30 »
А я за своЇ 12 років прочитав:"АСТ-пресс Г.Евсеев,С.Пацюк,С.Симонович "Вы купили компютер" і "Девид Маккормик Секреты работы в Windows",ну і ще там щось по візуал бецик(мікрософт-прес) але це сміття,бо знання по складанню компютера і адміністрування кватирок я отримав практичним методом,і за два роки складаю компютери легко-як дулю білу гейтсу.Ну і віконця твікаю легко,хоча тепер я зрозумів:віконця сміття.
А взагалі читаю періодику(не хочу робити рекламу),ну і хожу на інформатику.(я там самий кращий)
Вибачаюсь за довжину повідомлення,
Прочитав, утер скупу чоловічу сльозу - груди розпирає гордість за підростаюче покоління. Можете додавати приставку Mega- до свого ніку - ми не образимось, серйозно. :)
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Grandhaker

• Гість
« Відповідей #18 : 2009-03-12 12:01:35 »
Дякую,але я скромний тож зміню нік тільки коли закінчу курси інформатики "на відмінно".

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #19 : 2009-03-26 15:50:03 »
Лінукс для чайників, я уже 2 сторінки прочитав!
"Линукс серия библия пользователя" - книжка досить велика але можна віднести до категорії для чайників + диск з дистрами.