можна, ок. тільки нашо? я ж кажу, що це те саме, що для програміста Python кирилицею.
Цитата: noddeat від 2009-04-08 17:57:14можна, ок. тільки нашо? я ж кажу, що це те саме, що для програміста Python кирилицею.Наприклад в школі як будуть це читати? Щонайменше слід транслітувати.
я маю на увазі не назву мови, а синтаксис
Цитата: noddeat від 2009-04-08 21:58:41я маю на увазі не назву мови, а синтаксис З цим фізика не має проблем.
ЦитатаНехай буде тремторух, наприклад, власне, у чому проблема?можна, ок. тільки нашо?
Нехай буде тремторух, наприклад, власне, у чому проблема?
я ж кажу, що це те саме, що для програміста Python кирилицею.
ЦитатаНу власне весь цей сайт для цього і створений - для перекладу, перекладачів і реального використання термінів у живій мові, щоб потім не з’являлися "уебнуті сервізи" в перекладах.однаково поганими є як вебові сервіси, так і послуги павутиння, і треба шукати золоту середину, звісно.
Ну власне весь цей сайт для цього і створений - для перекладу, перекладачів і реального використання термінів у живій мові, щоб потім не з’являлися "уебнуті сервізи" в перекладах.
до речі, уеб страница — нормальний болгарський вираз (читається як [уеб], а не по-російському)