Автор Гілка: Windows гірше Linux  (Прочитано 18678 раз)

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Windows гірше Linux
« Відповідей #30 : 2009-02-26 13:48:51 »
До речі, кому цікаво наткнувся на таку статтю по сабжу.

romi

• Гість
« Відповідей #31 : 2009-02-26 17:58:26 »
провести й позачергові повторні вибори дистрибутива.
А так можна?

Відсутній red@cat

• Дописувач
  • **
  • дописів: 61
« Відповідей #32 : 2009-02-26 18:09:16 »
Було би бажання...  :)

romi

• Гість
« Відповідей #33 : 2009-02-26 21:10:29 »
Мене обіжають, пишуть 104 An Error Has Occurred!: Unable to open 1235674417.txt
Я хочу створити опитування! :'(

Praporshic

• Гість
« Відповідей #34 : 2009-02-26 21:49:09 »
Ніхто нікого не ображає. Це превентивна міра - лікування короткочасним баном, доки не стало гірше, бо подібні опитування тут зовсім не треба. До того ж, вони автоматично потрапляють на головну сторінку сайту. А це вже нікуди не годиться.

romi

• Гість
« Відповідей #35 : 2009-02-26 22:04:18 »
Я хотів створити опитування типу "який у вас дистрибутив Лінукса?" - хіба погане опитування?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #36 : 2009-02-27 08:46:03 »
Я хотів створити опитування типу "який у вас дистрибутив Лінукса?" - хіба погане опитування?
А що за два питання були перед цим? Ось за них добу й отримали.

Відсутній wasa

• Дописувач
  • **
  • дописів: 71
  • Гарна штука Linux!...тільки жит
« Відповідей #37 : 2009-02-27 12:36:38 »
В мене також подібна ситуація з друзями - вони мене називають "Вася-Убунту" (...і чогось бачать в цьому щось смішне!!!) ;D
...але коли їхні справа з вікнами заходять в тупик...- то вони гукають мене - і сам я і вони вже не раз переконались, що мозіла краще ІЕ, ГІМП краще Кореля, .......  "гривня краще рубля", про віруси, взагалі -мови нема!!!
...але бажання з їхньої сторони хотча б поставити лінукс НЕМА і не буде, певно, ніколи! (та і сам поставив мандріву на роботі лише того, щоб зеконмити на  мс-офіс і ХР :-[)
...напевно справа в тому, що комусь подобається слухати "попсу" і дивитись мелодрами, а когось від цього нудить!!!
...напевно справа в тому, що комусь подобається вживати розрекламовані напівфабрикати, замість корисних натуральних!!!
...напевно справа в тому, що комусь подобається користуватись кватиркою, замість дверей (бо це він вміє і цього наразі достатньо!!!) ;)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #38 : 2009-02-27 12:59:10 »
...напевно справа в тому, що комусь подобається слухати "попсу" і дивитись мелодрами, а когось від цього нудить!!!

Лінукс - справа технічна, а не ідейна - попса тут ні до чого: ну я іноді слухаю попсу по радіо і від того не став віндузятником. Ну мої трикляті сусіди слухають рок - аж гуртожиток дрижить від їхнього сабвуфера, і від того во ни не припинили користуватись кватирками (та вони скоріше ліцензію куплять, ніж перейдуть на лінукс).
Справа тут в зомбуванні, а не у вподобаннях: зомбам легше 100 раз кнопку клікнути, ніж набрати три стрічки в терміналі (мова йде про масове перейменування файлів). Зомби кажуть: "краще я роботою буду займатись, ніж розбиратись" --- під роботою певно мають на увазі протирання до дірок коврика для мишки. Зомбам можна підсунути клієнта для швидких повідомлень, де будуть лише кнопки з на перед запрограмованими словами та фразами, але без можливості вводу з клавіатури, і вони будуть щасливими.
« Змінено: 2009-02-27 13:00:55 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній wasa

• Дописувач
  • **
  • дописів: 71
  • Гарна штука Linux!...тільки жит
« Відповідей #39 : 2009-02-27 13:13:30 »
Лінукс - справа технічна, а не ідейна - попса тут ні до чого: ну я іноді слухаю попсу по радіо і від того не став віндузятником.
...перепрошую, я не хотів нікого обідити!!! ...це, просто, груба (моя суб'єктивна) аналогія!

romi

• Гість
« Відповідей #40 : 2009-02-27 17:03:47 »
Я хотів створити опитування типу "Хто ти?" з варіантами відповіді: Убунтозавр, Слакварист, Віндузятник і т.д.

• Літератор
« Відповідей #41 : 2009-02-27 17:09:11 »
Я хотів створити опитування типу "Хто ти?" з варіантами відповіді: Убунтозавр, Слакварист, Віндузятник і т.д.

А можна весь список без "і т.д."? Просто цікаво - як можна джентушників обізвати  ;D

romi

• Гість
« Відповідей #42 : 2009-02-27 17:21:45 »
1. Убунтозавр
2. Слакварист
3. Продвинутий слакварист / Діпстайловець
4. Мандрівник
5. Дівчина Сюзі
6. Дебіанщик
7. Червона Шапочка
8. В мене Gentoo і я не повинен відповідати
9. Маленька пташечка Колібрі
10. Віндузятник
11. Чорт з рогами*
12. Інопланетянин
* - BSD
   От такий список.
Після цього списку я ще хотів написати бесдешникам, щоб не обіжались за "чорта".

Praporshic

• Гість
« Відповідей #43 : 2009-02-27 19:53:05 »
Питання було "якої раси". На майбутнє: телепатів звільнено через кризу. Щоб не виникало подібних проблем - створюйте закінчені повідомлення або опитування.

• Літератор
« Відповідей #44 : 2009-02-27 20:07:29 »
Вперше чую про дистр "Колібрі".
Жарт з Джентою так і не зрозумів  :o може поясните - щоб і я посміявся  ;D