Розбанити, щоб позначка бану очі не муляла
І іще: як я поставив Лінукс, то всі стали якісь чужі, у вас такого не було?
Нетреба змушувати до чогось людину - вона сама повинна прийти до думки що їй потрібен лінукс і робиться це не навязуванням свого а демонстрацією як це просто і невимушено (тільки не запрошуйте спеціально)
1. Убунтозавр2. Слакварист3. Продвинутий слакварист / Діпстайловець4. Мандрівник5. Дівчина Сюзі6. Дебіанщик7. Червона Шапочка8. В мене Gentoo і я не повинен відповідати9. Маленька пташечка Колібрі10. Віндузятник11. Чорт з рогами*12. Інопланетянин* - BSD От такий список.Після цього списку я ще хотів написати бесдешникам, щоб не обіжались за "чорта".
Набравсяб аргументів, щоб засипати одного чоловічка.
Кого? Якщо не секрет.
Навіть офтопік при правильному налаштуванні не падає
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-04-10 10:39:10Навіть офтопік при правильному налаштуванні не падає/me шокований читати такі слова від Лисовенка, затятого офтопоненависника.
Интерпол собирается распространить и использовать специализированное аналитическое программное обеспечение Microsoft для работы с криминалистическими данными. Соглашение об этом на днях было достигнуто между сторонами, а в данный момент разработка распространяется между 187 странами-членами Интерпола. .....Не каждый может получить в свое распоряжение флэшку с Cofee – производитель планирует тщательно контролировать рассылка столь мощного инструмента. По некоторым неподтвержденным сведениям, инструменты Cofee позволяют обойти самые стойкие пароли с помощью специальных функций, тайно встроенных в Windows. Кроме того, утилиты Cofee позволяют извлечь электронные свидетельства преступлений с компьютеров.
В мене з'явився дійсно вбивчий аргумент проти він-систем.
COFEE, a preconfigured, automated tool fits on a USB thumb drive. Prior to COFEE the equivalent work would require a computer forensics expert to enter 150 complex commands manually through a process that could take three to four hours. With COFEE, you simply plug into a running computer to extract the data with the click of one button --completing the work in about 20 minutes.Over 2,000 law enforcement officers have now registered COFEE and the tool is used in over 15 countries. This is exactly the type of impact we hope to have through the work we do.