Тут що, збоченці зібрались?
А офтоп -реаніматор вам навіщо?
Чи ви вважаєте, що fsck краще реанімує офтопні ФС, ніж рідний офтопний скандиск?
Чи може вже спеціально готують лайф-диски з лінуксом для реанімування офтопу?
Тут що, збоченці зібрались?А офтоп -реаніматор вам навіщо? Чи ви вважаєте, що fsck краще реанімує офтопні ФС, ніж рідний офтопний скандиск?Чи може вже спеціально готують лайф-диски з лінуксом для реанімування офтопу?
Не fsck, а "dosfsck -a /dev/якийсь-там_розділ".
Я сміюсь не над тим, що офтоп реанімують не офтопом, а над тим , що якщо є лінукс - навіщо офтоп?ЦитатаНе fsck, а "dosfsck -a /dev/якийсь-там_розділ".fsck сам вибирає відповідну утиліту для перевірки диску
Я сміюсь не над тим, що офтоп реанімують не офтопом, а над тим , що якщо є лінукс - навіщо офтоп?
Лише тоді, коли знайде і правильно прочитає таблицю розділів.
так не собі ж реанімую.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-04-03 19:05:19Тут що, збоченці зібрались?А офтоп -реаніматор вам навіщо? Чи ви вважаєте, що fsck краще реанімує офтопні ФС, ніж рідний офтопний скандиск?Чи може вже спеціально готують лайф-диски з лінуксом для реанімування офтопу? звідки я вам візьму реаніматор з офтопом? а SLAX я юзав для бекапування даних з дисків перед тим, як перевстановлювати/замінювати систему. а так, то багато є тулзів під лінуксом для реанімації офтопу. хоч би й програма для відновлення забутого паролю адміна.
Що таке "віруси"? Федорим реанісматор чомусь про таких не знає Може ви мали на увазі відновлювати файлову систему? бо якщо файл втрачено - легше стврити нового. На біса вам графічний інтерфейс здався?P.S.Як побачив ваш "P.S" -- мало зі стільця не звалився. Щоб вилікувати комп'ютера з офтопіком - не реаніматора треба - вистачить звичайного інсталятора, а таких - море можна замовити на лафоксі. Страшенно подобається графічний інтерфейс - Mandriva - саме для вас: в неї навіть консолька з пінгвінчиком