Цитата: btr від 2009-05-09 20:04:33Нічого не заважає підзаробляти і на Free. Крім того, перетворити систему з Free на PowerPack можна простим додаванням джерел.Ану наведіть мені лінки на оті джерела
Нічого не заважає підзаробляти і на Free. Крім того, перетворити систему з Free на PowerPack можна простим додаванням джерел.
Цитата: cadca від 2009-05-09 20:11:49Цитата: btr від 2009-05-09 20:04:33Нічого не заважає підзаробляти і на Free. Крім того, перетворити систему з Free на PowerPack можна простим додаванням джерел.Ану наведіть мені лінки на оті джерела http://www.mandrivauser.de/smarturpmi/
Та ні - на Free будь який дурень може, не цікаво, треба розповсюджувати саме комерційні версії. Так, щоб на всю Україну був лише один Subscription, навіщо більше...
Шукав я там restricted, шукав, а знайти не міг
Тааак, дивимося в restricted.Acrobat ReaderGoogle EarthPicasaSkypeFlash PlayerOperaVariCadVmWare Playerякісь 4 arcxxxxgsstreamerЩо в нас тут кримінал? VariCad?
1. Grant of License. Arkeia Corp, as Licensor, grants to you, theLicensee, a nonexclusive license to use, on a single computer, the copyof the Product which accompanies this License Agreement. You may use theProduct only on one computer or computer terminal at a time. You may nottransfer the Product, or any part thereof, to any other party.
1) Не "gsstreamer", а "gstreamer-0.10-fluendo" ;
2) Щодо отих "якихось 4 arcxxxx" є відповідний пункт в їхній ліцензії:Цитата1. Grant of License. Arkeia Corp, as Licensor, grants to you, theLicensee, a nonexclusive license to use, on a single computer, the copyof the Product which accompanies this License Agreement. You may use theProduct only on one computer or computer terminal at a time. You may nottransfer the Product, or any part thereof, to any other party.
3) Невже й cedega немає?
Цитата: cadca від 2009-05-10 12:15:391) Не "gsstreamer", а "gstreamer-0.10-fluendo" ;Звідки Ви це знаєте? (власне версія)
/me мугикає собі під ніс "наша служба и опасна и трудна"
Цитата: cadca від 2009-05-10 12:15:392) Щодо отих "якихось 4 arcxxxx" є відповідний пункт в їхній ліцензії:Цитата1. Grant of License. Arkeia Corp, as Licensor, grants to you, theLicensee, a nonexclusive license to use, on a single computer, the copyof the Product which accompanies this License Agreement. You may use theProduct only on one computer or computer terminal at a time. You may nottransfer the Product, or any part thereof, to any other party.Про які порушення тут йде мова? Є якесь українське законодавство?
2. Стосунки з ЛОУ.Найпростіше рішення - я тут розміщую інформацію, що я маю законну копію PowerPack.
Ви хочете сказати, що дія цього закону розповсюджується і на випадок, коли я записую для друга Mandriva One?
3. Морально-етичні стосунки.
Ви показали, що ви її роздаєте - гілка називається "Роздача пінгвінів" і призначена для пропозицій.
Mandriva One ваш друг може скачати самостійно, без будь-яких додаткових зобов'язань. А от PowerPack йому, виявляється, скачати так просто ніхто не дасть. Чому, питається?
А про які зобов'язання ви говорите? Я не знайшов ніяких.
Щодо третього зауваження не коментую, бо не бачу, що коментувати.