Відповіді - "спитайтеся у них" прохання не надавати. За моїми спостереженнями вони не схильні ці відповіді давати, замість цього розповідають про те наскільки їм це все набридло за стільки років (наївні запитання початківців відповіді на яких самостійно легко знайти). Тобто замість здорового глузду і взаємоповаги використовують емоції. Ну як можна назвати такий підхід адекватним?
На російських сайтах українців не дуже люблять, особливо якщо вони нуби.
Цитата: astronom1987 від 2009-05-12 18:15:21Відповіді - "спитайтеся у них" прохання не надавати. За моїми спостереженнями вони не схильні ці відповіді давати, замість цього розповідають про те наскільки їм це все набридло за стільки років (наївні запитання початківців відповіді на яких самостійно легко знайти). Тобто замість здорового глузду і взаємоповаги використовують емоції. Ну як можна назвати такий підхід адекватним?1) Мета виравдовує засоби (с) Макіавеллі;2) Кого взагалі можна назвати адекватним?
Відносно реклами ще один епізод: я вважаю, що я - хороший художник, однак відстуність реклами моєї діяльності не дасть мені клієнтів. Так само як і вільному ПЗ користувачів без його реклами.