Автор Гілка: Juick - Мініблоги на основі Jabber  (Прочитано 1279 раз)

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
Більшість, гадаю, знає про твітер. Ось нещодавно дізнався про оупенсорсну альтернативу - сервіс мініблогів juick (joick.com) на основі джаббера. Для того, щоб почати користуватись сервісом не потрібно ніде реєструватись. Достатньо додати контакт juick@juick.com. Усі повідомлення цьому контактові будуть публікуватись у вашому мініблозі.

Взагалі раніше про мініблоги я думав, що це тупо. Ну сенс писати "а у нас тут дощік", "а ось зараз я їм сало з гірчицею" (до речі, багато таке й пишуть). Але, виявилось, дуже зручна штука. Іноді якась фраза сподобається, або якісь лінк тре десь записати, щоб вдома подивитись (делішес не завжди зручно для таких цілей). А тут написав щось у вікні месенджера - і усе. До того ж можна оперативно узнати думку товариства з того приводу.

Сервіс міжнародний, хоча так склалося, що більшість юзверів - російськомовні. Тож, запрошую усіх розбавляти те україномовними дописами.

Відсутній Pablo

• Дописувач
  • **
  • дописів: 96
  • Погроміст
Re: Juick - Мініблоги на основі Jabber
« Відповідей #1 : 2009-05-26 22:51:04 »
Ну сенс писати "а у нас тут дощік", "а ось зараз я їм сало з гірчицею"

Flame:
Ммм... Знаєте, панове, пречудове сало получається, якщо уже добре посолені і поперчені шматки поскладати у каструлю, поставити на них блюдце і розпалити на ньому жменю травяної соломи, одразу закривши щільною кришкою та витримавши хвилин п'ятнадцять.
Тихіше їдеш -дальше будеш...
від місця призначення

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: Juick - Мініблоги на основі Jabber
« Відповідей #2 : 2009-05-26 23:13:33 »
Може написати генератор випадкових чисел на основі повідомлень у твітері? Якість має бути вища ніж у вбудованого...

[Fedora Linux]