Тому питання - чи знає хтось, чи можна десь потягнути уже готову заповнену базу до CMS, звичайно такого спрямування, щоб можна було показати дітям.
а ніяк - часу було обмаль, щоб щось закачати і розгоронути. Скористався диском Onlandia - офлайн-версія.
Онляндія — спільна ініціатива програми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур...
Безмежний ліс — історія про дев'ятирічного Миколку, який вчиться користуватися комп'ютером та електронною поштою. Читачі дізнаються про те, що таке Інтернет і що в ньому можна робити. Крім того, в історії розповідається про те, що в Інтернеті є речі, від яких слід захиститися.
В історії йдеться про публічний характер Інтернету, етикет в Інтернеті, публікацію зображень та авторські права.
Вивчіть інструменти для фільтрування Internet (такі як Батьківський контроль MSN Premium)
Чесно кажучи, аж не знаю, плакати, сміятись, чи крутити пальцем біля скроні.
Цитата: miwa від 2009-05-27 08:18:17Чесно кажучи, аж не знаю, плакати, сміятись, чи крутити пальцем біля скроні.Угу, я то читав - і чиє воно, і що там написано. Але перш ніж крутити пальцем коло скроні варто тицьнути тим-же пальцем на некомерційну альтернативу цього. Поставлені умови читайте вище.
До речі, вікіпедія, окрім вже згадуваних архівів, організувала й шкільний проект. Наразі, правда, лише англійською.
2 miwa: На головній schools-wikipedia.org часом не частина гобелену з Байє зображена?
Цитата: cadca від 2009-05-28 17:13:332 miwa: На головній schools-wikipedia.org часом не частина гобелену з Байє зображена?Так. А що?