Автор Гілка: Так звана брехня з людським обличчям  (Прочитано 3341 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Так звана брехня з людським обличчям
« Відповідей #15 : 2009-07-09 22:45:27 »
Мене турбує свинське відношення RedHat і федори, а також, як виявилось, і їхніх адептів.
Перепрошую, а де свинське відношення? Може тоді й Debian по-свинські відноситься до користувачів, навіть не кажучи на оф. сайті про debian-multimedia? Я чомусь бачу від Red Hat лише професіоналізм та поміркованість. Усім відомо, що Fedora - вільний проект під дахом Red Hat, на якому останні відпрацьовує нові рішення? Чи де воно? Чому ніколи не виникає проблем з дистрами штибу CentOS та Scientific, що базуються на src.rpm від Red Hat Enterprise Linux?
Якщо обрали цей дистрибутив — готуйтеся до проблем. Мені не подобається методика розробки Fedora, тому я користуюсь на десктопах та лептопі тією чи іншою версією Debian. На серверах - Debian або RHEL/CentOS/Oracle Unbreakable. І все добре.
«Нечего на зеркало пенять, коли рожа крива» ©

Логіка  моя дуже проста, збагнути її неважко навіть клінічному ідіоту. До користувача треба відноситись з належною повагою. В якомусь хоч наближенні.

Вибачайте, але це логіка користувача, який завжди вважає що програмісти та (особливо) адміністратори роблять усе, щоб йому заважати працювати.
«Користувачу має бути тепло й зручно, як у курки під крильцем. Але якщо почне зайвий раз кудись лізти або волати — отримує дзьобом по голові.» ©

«Неприємно слухати критику? То не робіть неправдивого піару, і не стиркайте пальцем в інших.» © Олексій Лукін.  :P
« Змінено: 2009-07-09 22:45:58 від Praporshic »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #16 : 2009-07-10 23:19:33 »
/me мріє на роботу всунути scientific linux, та третя Федора як на зло виявилась стабільнішою за сокиру  :D
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #17 : 2009-07-14 15:54:12 »
Докаркався, що вінт не витримав  :'(
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.