Автор Гілка: Chrome OS  (Прочитано 3574 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Chrome OS
« Відповідей #15 : 2009-07-10 20:24:34 »
Скласти екзамен (іспит?) з <чого-небудь> і знати, чи, більше того, вміти <що-небудь> - абсолютно різні речі ;)
Приклад чого ми і бачимо. Але-ж склав на відмінно.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #16 : 2009-07-10 20:28:28 »
Думаю, ось буде такою ж слабою як і одноіменний броузер. Єдине що в гугл класно виходить - це пошук інфи.

Чекаєм на бублики від Ґуґла (ґуґлики), у яких будуть високотехнологічні дирки від бублика на основі смужки Мебіуса. :-)
[Fedora Linux]

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #17 : 2009-07-10 20:43:40 »
Єдине що в гугл класно виходить - це пошук інфи.
не єдине. ще пошта і мапи :)
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Анонім

• Гість
« Відповідей #18 : 2009-07-16 15:56:35 »
Думаю, ось буде такою ж слабою як і одноіменний броузер. Єдине що в гугл класно виходить - це пошук інфи.
Ну не знаю як Вам а гугловий браузер мені кращий ніж ІЕ - тай мазіла має недоліки, он люди як побачать кажуть - класний ІЕ8 ;D

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #19 : 2009-07-16 16:10:57 »
Ну не знаю як Вам а гугловий браузер мені кращий ніж ІЕ - тай мазіла має недоліки, он люди як побачать кажуть - класний ІЕ8 ;D
ця теза виглядає як заперечення, хоча насправді ним не є. Пташечка стверджує, що Chrome — поганий браузер, що є абсолютною правдою. Ви стверджуєте, що Chrome кращий, ніж ІЕ, що теж в принципі є правдою. Однак, ІЕ — поганий браузер. Отже, факт кращості від нього не заперечує того факту, що Chrome — теж поганий браузер.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній StarWolf

• Кореспондент
  • дописів: 109
  • Олхімік
« Відповідей #20 : 2009-07-16 16:30:15 »
Трохи не в тему, але як Убунту у вас поживає?
[Arch Linux] [Awesome WM]