На біса було продовжувати цю гілку образами? За рік до команди намагалося вступити 2 дівчини і жодного (sic!) хлопця. Наслідки фемінізму?
через їхню непомірну та немотивовану жорстокість (бачив на власні очі).
Україна має демографічну кризу через інші причини. Фемінізм - одна з них, бо жінки дітородного віку не бажають народжувати, аби зробити кар’єру. А потім вже тю-тю.
В Ісламській Республіці Іран жінки не ховають обличчя.
Окрім того, хто там кидається під які кулі? Ви несете повну нісенітницю вже кілька сторінок, але це — вже занадто.
Ага. І через це бажаєте нашим жінкам якомога більше проблем з материнством?
Ви ще досі не відповіли на моє запитання: чому немає жінок-диверсантів.
Мені чогось згадався польський фільм, де двоє чоловіків опинилися в майбутньому. Всюди суцільний матріархат, чоловіки підлягають винищенню, як винуватці усіх проблем людства. Усі досягнення чоловіків приписують жінкам й таке інше.
2) Керував там усім все ж чоловік
ну так, саме тому, що не бажає народжувати, а не тому, що вагітну жінку не візьмуть на роботу, бо треба буде за декрет платити і відновлювати на посаді через кілька років. саме тому не бажають, що фемінізм, а не тому, що більшість фінансово не в стані утримати себе і дитину. саме через фемінізм все, ага.hint: у Данії декретна відпустка ділиться між чоловіком і дружиною порівну (і чоловік, звісно, бере таку ж участь у вихованні дитини, як і жінка), а тому з точки зору роботодавця абсолютно байдуже, кого брати на роботу.
ЦитатаВ Ісламській Республіці Іран жінки не ховають обличчя.ховають, але не всі. і вирішує це чоловік, який дозволяє чи не дозволяє показувати обличчя.
почитайте новини може, чи що? на титрубі є маса відео, от хоча б оце: http://www.youtube.com/watch?v=ThP3BFBrQn0hint: нещодавно у Ірані відбулися вибори президента.
якщо це можливо, прошу зацитувати ті слова, в яких я бажав проблем з материнством? чи я автоматично цього бажаю, якщо не вважаю жінку апаратом для продукції дітей?
Цитата Ви ще досі не відповіли на моє запитання: чому немає жінок-диверсантів.я не знаю
Цитата: prapor від 2009-07-21 11:42:05через їхню непомірну та немотивовану жорстокість (бачив на власні очі).Тільки не кажіть, що вас не попереджали про те, що щенят чіпати не пожна На справді, я просто хотів сказати, що та жорстокість неспроста закладена природою.
Пане, я особисто знайомий з колишнім заступником міністра сільського господарства Ісламської Республіки Іран, доктором Фаллахом (повне ім’я Рабі Фаллах Джелодар, остання посада: куратор міністерства с.г. з боку "ракбара", тобто реального лідера країни — аятоли Хаменеї).
Ви цього бажаєте, бо вважаєте за нормальне коли жінка виконує роботу до якої не пристосована, яка призводить до ускладнень при вагітності та пологах.
У фірмі, де я зараз працюю, із задоволенням беруть на роботу жінок. Нещодавно начальниця одного з найважливіших відділів пішла у декретну відпустку, і нічого. Її чекають та дуже сподіваються що вона повернеться.
Вибачте, ви з якого дуба впали? Це - національні традиції. Заборонено відкрите волосся.
Пане, я особисто знайомий з колишнім заступником міністра сільського господарства Ісламської Республіки Іран, доктором Фаллахом (повне ім’я Рабі Фаллах Джелодар, остання посада: куратор міністерства с.г. з боку "ракбара", тобто реального лідера країни — аятоли Хаменеї). Не треба мені розповідати про цю країну. Я про неї знаю більше за вас — від подій у ній залежить значна частка мого добробуту.
Так, під час заворушень постраждало кілька жінок, але у політиці не розбираються хто якої статі.Хіба що жінки завжди є більш політично активними, швидше та легше піднімаються на різні гасла. Emotio швидше бере гору над ratio.
Я вважаю за ненормальне, коли за людину вирішує «дядя», який прикривається нібито її інтересами. З цього не випливає, що я хочу всіх жінок відправити в шахти та армію.
ЦитатаУ фірмі, де я зараз працюю, із задоволенням беруть на роботу жінок. Нещодавно начальниця одного з найважливіших відділів пішла у декретну відпустку, і нічого. Її чекають та дуже сподіваються що вона повернеться.це виняток. поки що.
ЦитатаВибачте, ви з якого дуба впали? Це - національні традиції. Заборонено відкрите волосся.ці національні традиції з’явилися після встановлення у Ірані ісламістського режиму, що відбулося у 1989 році, здається.
інформація про країну від міністра місцевого режиму, звісно, є об’єктивною, нейтральною і неупередженою. а відео — монтаж, ага.
ЦитатаТак, під час заворушень постраждало кілька жінок, але у політиці не розбираються хто якої статі.Хіба що жінки завжди є більш політично активними, швидше та легше піднімаються на різні гасла. Emotio швидше бере гору над ratio.ну ви тепер підтвердили те, що раніше заперечили: жінки там кидалися під кулі.
I found another terrorist supporter for you! Right, we'll bring`em some democracy...
Чи може ви ще той кричущий факт, що жоден чоловік на планеті не виносив дитини назвете злісною статевою дискримінацією
Я відповідальності не боюся і вважаю за нормальне, коли жінка сидить вдома та займається дітьми та господарством (до речі, ще й яка задача — не кожен чоловік впорається з хатньою економікою та педагогікою) доки діти не пішли до школи.
Це — не жінки, це — студенти.
І ще раз повторю свою думку: фемінізм виник через чоловічу імпотенцію. І мене у цьому неможливо переконати.
Якщо жінки бажають рівності, то чому вони не починають обурюватись, коли їм поступаються місцем й таке інше?