Автор Гілка: Де жінки на linux.org.ua?  (Прочитано 26329 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Де жінки на linux.org.ua?
« Відповідей #105 : 2009-07-21 11:56:21 »
На біса було продовжувати цю гілку образами? За рік до команди намагалося вступити 2 дівчини і жодного (sic!) хлопця. Наслідки фемінізму?

Я ж кажу: нормальні чоловіки — вимираючий вид.
Мені чогось згадався польський фільм, де двоє чоловіків опинилися в майбутньому. Всюди суцільний матріархат, чоловіки підлягають винищенню, як винуватці усіх проблем людства. Усі досягнення чоловіків приписують жінкам й таке інше.
Питання до феміністок та «феміністів»: ви такого хочете? Так ви це скоро отримаєте. У Японії вже модними стали бюстгальтери для чоловіків.... (РБК лише перший результат у гуглі).

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #106 : 2009-07-21 12:12:50 »
через їхню непомірну та немотивовану жорстокість (бачив на власні очі).
Тільки не кажіть, що вас не попереджали про те, що щенят чіпати не пожна ;)
На справді, я просто хотів сказати, що та жорстокість неспроста закладена природою.
-------
До речі, ніхто не чув про феміністський рух серед богомолів?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #107 : 2009-07-21 12:17:01 »
чого ви вирішили, що буває тільки чорне і біле, патріархат і матріархат? Матріархат — це те саме, що й патріархат. Чого ви вирішили, що чоловіки-феміністи не допомагають жінкам носити важкі речі? Я от допомагаю і жінкам, і чоловікам. Допомагати — це взагалі загальнолюдська риса, про яку нема чого сперечатися: вона є інтуїтивно зрозумілою і прийнятною.

Цитата
Україна має демографічну кризу через інші причини. Фемінізм - одна з них, бо жінки дітородного віку не бажають народжувати, аби зробити кар’єру. А потім вже тю-тю.
ну так, саме тому, що не бажає народжувати, а не тому, що вагітну жінку не візьмуть на роботу, бо треба буде за декрет платити і відновлювати на посаді через кілька років. саме тому не бажають, що фемінізм, а не тому, що більшість фінансово не в стані утримати себе і дитину. саме через фемінізм все, ага.
hint: у Данії декретна відпустка ділиться між чоловіком і дружиною порівну (і чоловік, звісно, бере таку ж участь у вихованні дитини, як і жінка), а тому з точки зору роботодавця абсолютно байдуже, кого брати на роботу.

Цитата
В Ісламській Республіці Іран жінки не ховають обличчя.
ховають, але не всі. і вирішує це чоловік, який дозволяє чи не дозволяє показувати обличчя.
Цитата
Окрім того, хто там кидається під які кулі? Ви несете повну нісенітницю вже кілька сторінок, але це — вже занадто.
почитайте новини може, чи що? на титрубі є маса відео, от хоча б оце: http://www.youtube.com/watch?v=ThP3BFBrQn0
hint: нещодавно у Ірані відбулися вибори президента.

Цитата
Ага. І через це бажаєте нашим жінкам якомога більше проблем з материнством?
якщо це можливо, прошу зацитувати ті слова, в яких я бажав проблем з материнством? чи я автоматично цього бажаю, якщо не вважаю жінку апаратом для продукції дітей?
Цитата
Ви ще досі не відповіли на моє запитання: чому немає жінок-диверсантів.
я не знаю :)
« Змінено: 2009-07-21 12:25:53 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #108 : 2009-07-21 12:31:38 »
Off-topic:
Мені чогось згадався польський фільм, де двоє чоловіків опинилися в майбутньому. Всюди суцільний матріархат, чоловіки підлягають винищенню, як винуватці усіх проблем людства. Усі досягнення чоловіків приписують жінкам й таке інше.
1) Назва фільму - "Сексмісія" [smiley=blush2.gif]
2) Керував там усім все ж чоловік ;)
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Praporshic

• Гість
« Відповідей #109 : 2009-07-21 12:45:49 »
2) Керував там усім все ж чоловік ;)
Я пам’ятаю, от тільки на кого той чоловік був схожий  :-X

Praporshic

• Гість
« Відповідей #110 : 2009-07-21 13:15:06 »
ну так, саме тому, що не бажає народжувати, а не тому, що вагітну жінку не візьмуть на роботу, бо треба буде за декрет платити і відновлювати на посаді через кілька років. саме тому не бажають, що фемінізм, а не тому, що більшість фінансово не в стані утримати себе і дитину. саме через фемінізм все, ага.
hint: у Данії декретна відпустка ділиться між чоловіком і дружиною порівну (і чоловік, звісно, бере таку ж участь у вихованні дитини, як і жінка), а тому з точки зору роботодавця абсолютно байдуже, кого брати на роботу.
У фірмі, де я зараз працюю, із задоволенням беруть на роботу жінок. Нещодавно начальниця одного з найважливіших відділів пішла у декретну відпустку, і нічого. Її чекають та дуже сподіваються що вона повернеться.
До того ж, прочитайте уважніше: я писав що фемінізм — одна з причин, а не єдина.

Цитата
В Ісламській Республіці Іран жінки не ховають обличчя.
ховають, але не всі. і вирішує це чоловік, який дозволяє чи не дозволяє показувати обличчя.
Вибачте, ви з якого дуба впали? Це - національні традиції. Заборонено відкрите волосся.

почитайте новини може, чи що? на титрубі є маса відео, от хоча б оце: http://www.youtube.com/watch?v=ThP3BFBrQn0
hint: нещодавно у Ірані відбулися вибори президента.
Пане, я особисто знайомий з колишнім заступником міністра сільського господарства Ісламської Республіки Іран, доктором Фаллахом (повне ім’я Рабі Фаллах Джелодар, остання посада: куратор міністерства с.г. з боку "ракбара", тобто реального лідера країни — аятоли Хаменеї). Не треба мені розповідати про цю країну. Я про неї знаю більше за вас — від подій у ній залежить значна частка мого добробуту. У зазначених подіях брали участь студенти (це так завжди) серед яких дуже багато дівчат. Так, під час заворушень постраждало кілька жінок, але у політиці не розбираються хто якої статі.
Хіба що жінки завжди є більш політично активними, швидше та легше піднімаються на різні гасла. Emotio швидше бере гору над ratio.

якщо це можливо, прошу зацитувати ті слова, в яких я бажав проблем з материнством? чи я автоматично цього
бажаю, якщо не вважаю жінку апаратом для продукції дітей?
Ви цього бажаєте, бо вважаєте за нормальне коли жінка виконує роботу до якої не пристосована, яка призводить до ускладнень при вагітності та пологах. Якщо вже так підійти, то чоловік — лише пристрій для запліднення жінок (до речі, це точка зору багатьох феміністок  :P ).

Цитата
Ви ще досі не відповіли на моє запитання: чому немає жінок-диверсантів.
я не знаю :)
Власне, я трохи збрехав - у Ізраїлі є кілька жіночих підрозділів командос — набагато жорстокіші за чоловіків. Але там менша територія та трохи краще з кліматом. Власне, виключення для підтвердження правила.
А чому їх фактично немає у всьому іншому світі — просто. Через переохолодження та стрес у жінки може зрушитись фізіологічний цикл. Як наслідок — вона сильно втратить у боєздатності, ще й під загрозу групу поставить, бо по її запах буде для собак як смуга фарби для людини.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #111 : 2009-07-21 13:16:28 »
через їхню непомірну та немотивовану жорстокість (бачив на власні очі).
Тільки не кажіть, що вас не попереджали про те, що щенят чіпати не пожна ;)
На справді, я просто хотів сказати, що та жорстокість неспроста закладена природою.
Які щенята? Це були змагання з бойових мистецтв. Навіть досвідчені чоловіки, що війни пройшли, не могли спокійно дивитись на бої дівчат.

White Thrash

• Гість
« Відповідей #112 : 2009-07-21 13:43:48 »
Пане, я особисто знайомий з колишнім заступником міністра сільського господарства Ісламської Республіки Іран, доктором Фаллахом (повне ім’я Рабі Фаллах Джелодар, остання посада: куратор міністерства с.г. з боку "ракбара", тобто реального лідера країни — аятоли Хаменеї).
Beep-beep-beep... Howdy George! Gotta some good news for you guys... Yeah, right, I'm doing fine... Yep... got a new cap for you... What I'm just trying to say... Yeah, very soon... Well, I mean... In a week or so... OK, I found another terrorist supporter for you! Right, we'll bring`em some democracy... Take care. Bye. Beep-beep-beep...

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #113 : 2009-07-21 13:47:28 »
Цитата
Ви цього бажаєте, бо вважаєте за нормальне коли жінка виконує роботу до якої не пристосована, яка призводить до ускладнень при вагітності та пологах.
я вважаю за нормальним, коли людина сама вирішує, на якій роботі їй працювати і яким чином псувати своє здоров’я. Я вважаю за ненормальне, коли за людину вирішує «дядя», який прикривається нібито її інтересами. З цього не випливає, що я хочу всіх жінок відправити в шахти та армію.

Цитата
У фірмі, де я зараз працюю, із задоволенням беруть на роботу жінок. Нещодавно начальниця одного з найважливіших відділів пішла у декретну відпустку, і нічого. Її чекають та дуже сподіваються що вона повернеться.
це виняток. поки що.

Цитата
Вибачте, ви з якого дуба впали? Це - національні традиції. Заборонено відкрите волосся.
ці національні традиції з’явилися після встановлення у Ірані ісламістського режиму, що відбулося у 1989 році, здається.
Цитата
Пане, я особисто знайомий з колишнім заступником міністра сільського господарства Ісламської Республіки Іран, доктором Фаллахом (повне ім’я Рабі Фаллах Джелодар, остання посада: куратор міністерства с.г. з боку "ракбара", тобто реального лідера країни — аятоли Хаменеї). Не треба мені розповідати про цю країну. Я про неї знаю більше за вас — від подій у ній залежить значна частка мого добробуту.
інформація про країну від міністра місцевого режиму, звісно, є об’єктивною, нейтральною і неупередженою. а відео — монтаж, ага.
Цитата
Так, під час заворушень постраждало кілька жінок, але у політиці не розбираються хто якої статі.
Хіба що жінки завжди є більш політично активними, швидше та легше піднімаються на різні гасла. Emotio швидше бере гору над ratio.
ну ви тепер підтвердили те, що раніше заперечили: жінки там кидалися під кулі.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

White Thrash

• Гість
« Відповідей #114 : 2009-07-21 14:04:50 »
І ще, з приводу Ірану: http://www.pagef30.com/2009/04/iran-in-1970s-before-islamic-revolution.html . Зверніть увагу на фотографії жінок. Звісно це не був рай на землі (хоча автор підбірки за лінком намагається схилити до такої думки), але була нормальна країна в умовах політичного бардаку. Поки зі смітника історії не повилазили мусліми.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #115 : 2009-07-21 15:10:36 »
Я вважаю за ненормальне, коли за людину вирішує «дядя», який прикривається нібито її інтересами. З цього не випливає, що я хочу всіх жінок відправити в шахти та армію.
Пане, ви вже відверто зізналися, що тікаєте від відповідальності. Годі пересмикувати та виправдовуватись. Я відповідальності не боюся і вважаю за нормальне, коли жінка сидить вдома та займається дітьми та господарством (до речі, ще й яка задача — не кожен чоловік впорається з хатньою економікою та педагогікою) доки діти не пішли до школи. Якщо чоловік не може цього забезпечити — тоді все стає зрозуміло, для мене він не чоловік а самець Homo Sapiens.

Цитата
це виняток. поки що.
Це — норма. Вже давно. Коли людина — фахівець, на стать ніхто не дивиться. Ну а брати на роботу вагітну жінку — справді дурість, вона ж нічого не встигне зробити.

Цитата
ці національні традиції з’явилися після встановлення у Ірані ісламістського режиму, що відбулося у 1989 році, здається.
Християнин кажете? Тоді перехрестіться. Цим національним традиціям тисячі років. У персів - прийнято відкривати обличчя та ховати волосся, у курдів, азербайджанців та багатьох інших — жінки ховають усе.

інформація про країну від міністра місцевого режиму, звісно, є об’єктивною, нейтральною і неупередженою. а відео — монтаж, ага.
Це його колишній піст, який він вже покинув, і був відвертим супротивником президента Ахмадінежада. Окрім того, зараз для мене джерелом інформації є не він, а кілька громадян ІРІ та єдиний на кілька областей України офіційний перекладач перської.

Цитата
Так, під час заворушень постраждало кілька жінок, але у політиці не розбираються хто якої статі.
ну ви тепер підтвердили те, що раніше заперечили: жінки там кидалися під кулі.
Це — не жінки, це — студенти. Там постраждало кілька жінок, і багацько чоловіків.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #116 : 2009-07-21 15:19:26 »
І ще раз повторю свою думку: фемінізм виник через чоловічу імпотенцію. І мене у цьому неможливо переконати.
Якщо жінки бажають рівності, то чому вони не починають обурюватись, коли їм поступаються місцем й таке інше?
Проти природи перти майже неможливо, а вона зробила саме так. Інакше б не було чоловіків та жінок.

«Ведь Природа — не дура, а Бог — не калека, ну а вы его в шею. Ну так же нельзя» © Ігор Тальков.

I found another terrorist supporter for you! Right, we'll bring`em some democracy...
No, it`s big mistake. I`m not terrorist supporter - I`m saboteur. And I`ll bring you chaos and anarchy! :P

Анонім

• Гість
« Відповідей #117 : 2009-07-21 15:21:05 »

Чи може ви ще той кричущий факт, що жоден чоловік на планеті не виносив дитини назвете злісною статевою дискримінацією  ;D
Дискримінація те, що чоловікам не дозволяють бути годувальницями!

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #118 : 2009-07-21 15:34:59 »
Цитата
Я відповідальності не боюся і вважаю за нормальне, коли жінка сидить вдома та займається дітьми та господарством (до речі, ще й яка задача — не кожен чоловік впорається з хатньою економікою та педагогікою) доки діти не пішли до школи.

Цитата
Це — не жінки, це — студенти.

Цитата
І ще раз повторю свою думку: фемінізм виник через чоловічу імпотенцію. І мене у цьому неможливо переконати.

ok. no comments.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #119 : 2009-07-21 16:34:45 »
Якщо жінки бажають рівності, то чому вони не починають обурюватись, коли їм поступаються місцем й таке інше?

Насправді, феміністки обурюються. Просто в нас їх не так і багато, або практично нема :)

А ще феміністки (справжні, американські) обурюються, що в чоловіків і жінок лікують звороби серця за різними методиками (зумовлено тими ж гормонами/менструальними циклами). Дл них це - сексизм  ;D

Страшно цікаво, чи погоджується noddeat з такою їх думкою  ;) (пруфлінак на тинці -- 7-ма сторінка онлайн книжки).
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.