Автор Гілка: Де жінки на linux.org.ua?  (Прочитано 26327 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: Де жінки на linux.org.ua?
« Відповідей #120 : 2009-07-21 17:06:43 »
Теслі мабуть теж треба було не винаходами займатися, а кричати як його Едисон дискримінує.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #121 : 2009-07-21 17:09:42 »
Цитата
А ще феміністки (справжні, американські) обурюються, що в чоловіків і жінок лікують звороби серця за різними методиками (зумовлено тими ж гормонами/менструальними циклами). Дл них це - сексизм  Регіт

то не феміністки. так само не феміністками є ті, хто обрубує голову у копенгагенської русалки. наші медії чомусь зацікавлені створити саме таких образ феміністки: радикальної агресивної ненормальної амазонки. і, судячи з постів вище, їм це вдається.

Цитата
Насправді, феміністки обурюються. Просто в нас їх не так і багато, або практично нема
а хто у нас в транспорті поступається місцем жінкам (невагітним, без дітей і непохилого віку)? так і не прийнято вже. а на Заході взагалі нікому не прийнято місцем поступатися.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #122 : 2009-07-21 17:11:47 »
PS а ще з жінками треба вітатися за руку, як з людьми.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #123 : 2009-07-21 17:21:25 »
Цивілізоване суспільство є цивілізованим, коли в ньому однакові права мають ... тварини і гомо-сапіенси.

А також бактерії, віруси, гриби і шкарпетки.

Як урівняти права людини і тварини? Дати право голосу корові, чи дати гомосапієнсу право справляти нужди на газонах і викидати послід в урну?

всім даю змогу тут в темі самоствердитись
так, як, на відміну від крутих вас, не пропускаю жінок, не поступаюсь їм місцем у транспорті
В теж самостверджуєтесь, просто в инший спосіб.
« Змінено: 2009-07-21 17:27:50 від vitre »

White Trash

• Гість
« Відповідей #124 : 2009-07-21 17:25:07 »
Правильно, треба робити вигляд, що жінки - теж люди=)))

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #125 : 2009-07-21 19:13:48 »
а на Заході взагалі нікому не прийнято місцем поступатися.
Сильно там можна поступитись, коли не прийнято впускати в автобус при відсутності вільних місць (ну вже ж не стоячих). До речі, за таке і в нас можуть штрафанути, особливо, в гірських районах.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #126 : 2009-07-21 19:16:08 »
а на Заході взагалі нікому не прийнято місцем поступатися.
Сильно там можна поступитись, коли не прийнято впускати в автобус при відсутності вільних місць (ну вже ж не стоячих). До речі, за таке і в нас можуть штрафанути, особливо, в гірських районах.
я про міський транспорт. на міжміському транспорті і в нас немає стоячих місць (в теорії).

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #127 : 2009-07-21 19:35:08 »
Я теж нікому не поступаюсь - просто намагаюсь не сідати  ;) Ну хіба коли вагон досить порожній --- не будуж тоді я стояти мов ідіот  ;D

noddeat, назвіть нам течії фемінізму і перейдемо до обговорення питання "чому злегка знижені математичні здібності заважають жінкам користуватись лінем"  ::)
« Змінено: 2009-07-21 19:35:29 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній StarWolf

• Кореспондент
  • дописів: 109
  • Олхімік
« Відповідей #128 : 2009-07-21 22:05:09 »
кхм... То вони люди чи ні?
[Arch Linux] [Awesome WM]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #129 : 2009-07-21 22:09:08 »
Цитата
Я відповідальності не боюся і вважаю за нормальне, коли жінка сидить вдома та займається дітьми та господарством (до речі, ще й яка задача — не кожен чоловік впорається з хатньою економікою та педагогікою) доки діти не пішли до школи.

Цитата
Це — не жінки, це — студенти.

Цитата
І ще раз повторю свою думку: фемінізм виник через чоловічу імпотенцію. І мене у цьому неможливо переконати.

ok. no comments.
Дивимось трохи раніше:
дружини і дітей в мене нема. поза тим, звісно, це правда: саме втекти від відповідальності я і бажаю.

Та припиняємо спроби виправдатися у власних очах, називаючи інших шовіністами.

Про "не жінки а студенти" — так ви ж за рівність ста́тей, тоді навіщо відділяти постраждалих чоловіків від жінок?
Чому завжди вважається вбивати на війні чоловіків — нормально, а жінок — злочин? Ми ж рівні?
Природа це, невже не зрозуміло? Чоловік завжди був гарматним м’ясом, розмінною монетою.

P.S. Ви ще скажіть, що записи зроблені учасником антиурядових заворушень є об’єктивними.  ;D

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #130 : 2009-07-21 22:50:06 »
Цитата
Та припиняємо спроби виправдатися у власних очах, називаючи інших шовіністами.
процитований фрагмент був сарказмом. поза тим, ви нічого про мене не знаєте, але намагаєтесь фантазувати про мою потенцію, відповідальність тощо. це не дуже вдалий спосіб ведення дискусії.

Цитата
Чому завжди вважається вбивати на війні чоловіків — нормально, а жінок — злочин? Ми ж рівні?
ви знову намагаєтесь мені приписати те, чого я не писав. убивство слабшого завжди є більшим злочином, ніж убивство сильнішого. Саме тому на війні найвищу цінність мають життя похилих і дітей (незалежно від статі), потім жінок, потім чоловіків, потім військових (незалежно від статі). Поза тим, убивати — не нормально, а війна — не нормальний стан функціонування суспільства.

Цитата
Природа це, невже не зрозуміло? Чоловік завжди був гарматним м’ясом, розмінною монетою.
Природа — це ходіння на 4 лапах і полювання на мамонтів. Homo sapiens sapiens уже кілька тисяч років іде «проти» природи, створивши так звану цивілізацію. У такій цивілізації фізична сила має маргінальне значення у виживанні виду, а тому й створена природою нерівність є зайвою, непотрібною та навіть шкідливою. У той час, коли урядувала природа, я, напевно, не мав би шансів на виживання. А в сучасному суспільстві можу заробляти на їжу тільки мозком, без фізичної сили. Як і ви, зрештою, незважаючи на вашу «чоловічість».

Цитата
P.S. Ви ще скажіть, що записи зроблені учасником антиурядових заворушень є об’єктивними.  Регіт
записи робить апарат, а не людина. коментарі у записі можуть бути суб’єктивними, але я і так не знаю фарсі. а розповіді людей — вони завжди суб’єктивні. хоча, звісно, цікаво послухати очевидців тих чи інших подій.
« Змінено: 2009-07-21 22:53:07 від noddeat »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #131 : 2009-07-21 23:05:14 »
Давненько вже не було такого, щоб на ЛОУ за добу набралось три сторінки дописів в одній вітці. Мабуть з часів листа до Президента. Що однозначно свідчить про важливість піднятої теми.

А тепер - власне по темі. Тобто, по останніх трьох сторінках.

Не буду копіювати шматки цитат, бо допис тоді буде надто розбавлено форматуванням. Просто попробую пояснити точку зору, котру захищає в основному Сергій, та ще ваш покірний слуга.

Отож.
Жінка. Та, котрій слід поклонятись. Та, котру слід захищати, оберігати. Та, котра ніжніша, тендітніша. Та, котра Мати, Дружина, Сестра. Доня.
Панове недолугі імпотенти і дегенерати! Ви, які хочете опустити Їх в багнюку. Ви, які примушуєте своєю бездіяльністю, недолугістю, примітивністю займатись речами, котрими їм займатись протипоказано. Ви, які ховаєтесь від відповідальності за Них і випускаєте Їх вперед, перед собою, тому що "вони так хочуть" і "всі ми рівні". Ідіоти недоношені! Імбіцили недорозвинуті! Ми - не рівні! Жінки - вищі за вас, недолугих, тому що вони - продовжують рід. Тому, що ваші діти, народжені ними, повинні взяти все краще від вас обидвох і розвивати далі те, чого досягли ви. Тому, що вони - стимул для тих, хто не може знайти стимулу у собі.
А все вищенаписане означає лише одне - МИ НЕ РІВНІ! У Жінки одна мета в цьому світі, у Мужчини - інша. Так само, як не можуть бути рівними аверс і реверс, але жоден з них є нічим без іншого. Так само, як біле без чорного не біле, і чорне без білого не чорне. І не треба себе, мене та інших закликати до суцільної сірості.

Вітання за руку - це демонстрація "порожньої руки", "відсутності поганих намірів" (саме так розшифровуються ті два ієрогліфи, котрі нашою мовою звучать як "карате", до речі). І якщо якесь нещасне вітається з жінкою за руку, то це означає, що воно може (якщо не привітається із котроюсь за руку) допустити погані наміри відносно неї. І таке непорозуміння не має права на існування, бо Чоловік не має права на погані наміри до Жінки.

При тому Жінка, захищаючи своїх дітей, буде жорстокою і страшною, як цілком правильно говорить Прапор. І буде у своєму праві. Бо якщо якесь недолугий імбіцильний покидьок підніме свої відростки на Жінку чи Дитину, поруч з котою Жінка повинна бути, то він не має права не те що існувати, але й взагалі ніякого права окрім сконати у найдикіших муках. І Жінки підтверджують цей споконвічний закон на відміну від тої значної частини недолугих даунів чоловічої статі, котрих зараз розвелось.

Попри все вищенаписане Чоловік, щоб бути достойним Жінки, повинен бути Чоловіком. З усіма випливаючими обовязками (в першу чергу!) і правами (котрі є просто продовженням обовязків). І біля Чоловіка Жінка не буде забивати цвяхи. Бо у неї є свої обовязки. А Чоловік не буде готувати їжу і прибирати в житлі. Просто тому, що в нього, із-за своїх обоязків не вистачить на це часу.

Високопарні слова? Та ні, просто правда життя. І найбільша біда - з своїх реальних знайомих я не маю кого поставити майбутньому сину у приклад. І не маю на кого вказати майбутній доні - "отаким має бути твій чоловік". Тому доводиться самому сумлінно виконувати свої обовязки. І опиратись на Жінку, котра позад мене. Не переді мною, і не поруч, а позад. Тому, що вона - найцінніше, що у мене є і я зобовязаний її забезпечити, а не пхати вперед і казати "Коли Коран писали, мін не було" (с)

Розписуйте далі, які ви хороші, недолугі дауни-імбіцили-феміністи. Але, дідько вас всіх забери, якого біса всі жінки, котрих я зустрічаю, тягнуться до мене, а не до вас?
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #132 : 2009-07-21 23:07:13 »
щось модератори дуже лояльні цього разу. насправді, дискусія дещо безсенсовна: менталітет змінюється повільно, але це незворотній процес (від комунізму до Європи). Думаю, діти прапора вже будуть мислити десь як феміністи Заходу, так само, як ми мислимо вже зовсім не так, як батьки.
« Змінено: 2009-07-21 23:07:37 від noddeat »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #133 : 2009-07-21 23:16:02 »
miwa, після таких «захисників», як ви, жінка приходить на роботу зі слідами побиття. А ви потім на ранок вибачаєтеся, бо «були п’яні, не розуміли, що коїли». Знаю, знаю, я багато «захисників» і «мужиків». А міліція відмовляється реєструвати кримінальну справу, бо це «сімейна справа», бо там такі самі «мужики» сидять. Позірно мужики, а насправді — ганебні покидьки, що «високими матеріями» прикривають власну ницість.

Свята жінка — це не та, що прибирає за вами підлогу, готує вам тричі на день їжу, прибирає кал за вашою дитиною, поки ви граєтесь в контр-страйка?

І коли знаходиться людина, що не б’є жінок, не змушує її бути рабинею та слухатися кожного слова, як таку людину називають? Правильно, «ганчіркою»,  «під спідницею ходить» і т.п. епітетами. «Женщина должна знать свое место» — гасло сучасного «мужика», що не гребує насиллям проти жінки.

Off-topic:
/me подивився, чи ще не біжать ЛОУівські беркутівці з ломаками і плюсометами, і на всяк випадок пригнувся.
« Змінено: 2009-07-21 23:36:06 від noddeat »

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #134 : 2009-07-22 00:40:09 »
І все таки до образ докотилися.
"Боже, куди котиться цей форум — ще трохи і тут замість фоток ошпарених котів і велосипедів почнуть постити голих дівок!" © yurchor
Ще трохи, і LOU почне втрачати своє реноме пуританської казарми.

vitre: пісні такі автентичні, самий раз  :D