А ще феміністки (справжні, американські) обурюються, що в чоловіків і жінок лікують звороби серця за різними методиками (зумовлено тими ж гормонами/менструальними циклами). Дл них це - сексизм Регіт
Насправді, феміністки обурюються. Просто в нас їх не так і багато, або практично нема
Цивілізоване суспільство є цивілізованим, коли в ньому однакові права мають ... тварини і гомо-сапіенси.
всім даю змогу тут в темі самоствердитисьтак, як, на відміну від крутих вас, не пропускаю жінок, не поступаюсь їм місцем у транспорті
PS а ще з жінками треба вітатися за руку, як з людьми.
а на Заході взагалі нікому не прийнято місцем поступатися.
Цитата: noddeat від 2009-07-21 17:09:42 а на Заході взагалі нікому не прийнято місцем поступатися.Сильно там можна поступитись, коли не прийнято впускати в автобус при відсутності вільних місць (ну вже ж не стоячих). До речі, за таке і в нас можуть штрафанути, особливо, в гірських районах.
ЦитатаЯ відповідальності не боюся і вважаю за нормальне, коли жінка сидить вдома та займається дітьми та господарством (до речі, ще й яка задача — не кожен чоловік впорається з хатньою економікою та педагогікою) доки діти не пішли до школи.ЦитатаЦе — не жінки, це — студенти. ЦитатаІ ще раз повторю свою думку: фемінізм виник через чоловічу імпотенцію. І мене у цьому неможливо переконати.ok. no comments.
Я відповідальності не боюся і вважаю за нормальне, коли жінка сидить вдома та займається дітьми та господарством (до речі, ще й яка задача — не кожен чоловік впорається з хатньою економікою та педагогікою) доки діти не пішли до школи.
Це — не жінки, це — студенти.
І ще раз повторю свою думку: фемінізм виник через чоловічу імпотенцію. І мене у цьому неможливо переконати.
дружини і дітей в мене нема. поза тим, звісно, це правда: саме втекти від відповідальності я і бажаю.
Та припиняємо спроби виправдатися у власних очах, називаючи інших шовіністами.
Чому завжди вважається вбивати на війні чоловіків — нормально, а жінок — злочин? Ми ж рівні?
Природа це, невже не зрозуміло? Чоловік завжди був гарматним м’ясом, розмінною монетою.
P.S. Ви ще скажіть, що записи зроблені учасником антиурядових заворушень є об’єктивними. Регіт