А ви потім на ранок вибачаєтеся, бо «були п’яні, не розуміли, що коїли». Знаю, знаю, я багато «захисників» і «мужиків».
Ще трохи, і LOU почне втрачати своє реноме пуританської казарми.
Е-е-е ні. Тут ви вже явно перегинаєте палицю та ще й не втой бік. Бити морду можна тільки рівним: сильнішим -- нерентабельно, слабшим --- негарно Регіт
жінок мало на ЛОУ через те, що вони зазнають тиску з боку чоловіків.Це легко заперечити.
Не існує ніякого стереотипу, який би забороняв жінці працювати в комп’ютерній сфері.
В моїй школі викладачкою інформатики працювала жінка, в університеті - теж жінка, у моєї подруги викладачка - жінка, знаю дівчину, яка працює викладачкою інформатики в університеті. Щоправда найскладніший матеріял, який вони викладають на своїх уроках - це написати привітання мамі на 8 березня у Ворді. Тепер порівняйте це з тим хто і що викладає у політесі.
ЦитатаНе існує ніякого стереотипу, який би забороняв жінці працювати в комп’ютерній сфері.ви не розумієте. формальної заборони нема. але стереотипи суспільства призводять до того, що хлопці цікавляться комп’ютерами, і дівчата — ні. ЦитатаВ моїй школі викладачкою інформатики працювала жінка, в університеті - теж жінка, у моєї подруги викладачка - жінка, знаю дівчину, яка працює викладачкою інформатики в університеті. Щоправда найскладніший матеріял, який вони викладають на своїх уроках - це написати привітання мамі на 8 березня у Ворді. Тепер порівняйте це з тим хто і що викладає у політесі.викладачка інформатики — це невдалий приклад. от університет можна взяти: скільки відсотково там викладачів і викладачок на технічних факультетах?
на мою скромну думку жінки не займаються цим бо за них це може зробити чоловік - яскравий приклад одна моя знайома яка вже втретє питає як зробити рамку в опен офісі - між тим жінка компом користуватись вміє - просто вважає : нащо прийде *** і все зробить.Ті хто хочуть займатись ІТ ним і займаються.
Цитатана мою скромну думку жінки не займаються цим бо за них це може зробити чоловік - яскравий приклад одна моя знайома яка вже втретє питає як зробити рамку в опен офісі - між тим жінка компом користуватись вміє - просто вважає : нащо прийде *** і все зробить.Ті хто хочуть займатись ІТ ним і займаються. ну, мій досвід акурат стереотипи про «блондинок» не підтверджує набагато більше зустрічав серед описаних вами осіб чоловіків, ніж жінок.
ви не розумієте. формальної заборони нема. але стереотипи суспільства призводять до того, що хлопці цікавляться комп’ютерами, і дівчата — ні.
Я дивлюсь, тут стільки суворих мужиків, Чак Норріс має визнати себе дописувачем ЛОУ... Шо, не дають?
До речі здається мені дівчина хотіла щоб хтось із присутніх прийшов і встановий їй ту убунту - а ніхто не схотів...