Автор Гілка: Де жінки на linux.org.ua?  (Прочитано 26324 раз)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Re: Де жінки на linux.org.ua?
« Відповідей #135 : 2009-07-22 00:46:02 »
А ви потім на ранок вибачаєтеся, бо «були п’яні, не розуміли, що коїли». Знаю, знаю, я багато «захисників» і «мужиків».

Е-е-е ні. Тут ви вже явно перегинаєте палицю та ще й не втой бік. Бити морду можна тільки рівним: сильнішим -- нерентабельно, слабшим --- негарно  ;D
Тобто протилежна позиція фемінізму якраз проти побиття "безцінних особин для продовження роду" --- це якраз обгрунтовано біологічно  :P.

І куди ж це ми втекли від основнлї теми: так чого ж вбіса цих фемін на форумі лише близько двох штук і то не ясно чи не втекли  ;)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #136 : 2009-07-22 00:48:24 »
Цитата
Ще трохи, і LOU почне втрачати своє реноме пуританської казарми.
дірка в праві це називається.

поза тим, я не образився: мене неможливо образити повідомленням на форумі від незнайомих мені людей. я у своїх постах, навіть коли висловлювався різко, теж не адресував нікому персонально: проблема не в конкретному міші чи прапорі, чи ноддеті, проблема системна, на рівні суспільства. конкретно для світу ВПЗ ця проблема теж є гострою, бо через брак жінок, наприклад, не можна знайти своє кохання на лінуксовій конференції чи на цьому форумі. :)
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #137 : 2009-07-22 00:51:15 »
Цитата
Е-е-е ні. Тут ви вже явно перегинаєте палицю та ще й не втой бік. Бити морду можна тільки рівним: сильнішим -- нерентабельно, слабшим --- негарно  Регіт
в феміністичному суспільстві морди не б’ють, у патріархальному — б’ють. як ви це поясните? так, ви це поясните, що це не ви, що це 0.0001% чоловіків і т.п. Але факт є фактом: биття жінок в Україні існує, і в доволі загрозливих маштабах. Звісно, легше заплющити на це очі, сказати «я свою жінку не б’ю, тому все ок».

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #138 : 2009-07-22 02:05:02 »
Початкова теза звучала так:
жінок мало на ЛОУ через те, що вони зазнають тиску з боку чоловіків.
Це легко заперечити.
А те про що йде мова на останніх чотирьох сторінках має дуже віддалене відношення до теми.
« Змінено: 2009-07-22 02:18:27 від vitre »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #139 : 2009-07-22 02:19:58 »
Цитата
жінок мало на ЛОУ через те, що вони зазнають тиску з боку чоловіків.
Це легко заперечити.
заперечуйте :) я писав «тиску збоку суспільства». себто не тільки чоловіків, а й інших жінок, яким комфортно звісити лапки й нічого не робити. дівчину з дитинства привчають до ролі «матері», і формують вихованням саме такі, а не інші зацікавлення. мало жінок колупається паяльником чи в ядрі саме через те, що інші дівчата/жінки теж цим не захоплюються, коротше, замкнене коло трохи.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #140 : 2009-07-22 08:05:08 »
1. Чому тоді не видно вимог надати право користуватися Лінуксом?
Жінки добилися права носити штани, чому вони не вимагають права використовувати Лінукс з тією ж наполегливістю?

2. Не існує ніякого стереотипу, який би забороняв жінці працювати в комп’ютерній сфері. Комп’ютери - це нове явище, на яке не могли накластися застарілі стереотипи стосовно розподілу праці. В моїй школі викладачкою інформатики працювала жінка, в університеті - теж жінка, у моєї подруги викладачка - жінка, знаю дівчину, яка працює викладачкою інформатики в університеті. Щоправда найскладніший матеріял, який вони викладають на своїх уроках - це написати привітання мамі на 8 березня у Ворді. Тепер порівняйте це з тим хто і що викладає у політесі.
« Змінено: 2009-07-22 08:18:10 від vitre »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #141 : 2009-07-22 09:46:20 »
Цитата
Не існує ніякого стереотипу, який би забороняв жінці працювати в комп’ютерній сфері.
ви не розумієте. формальної заборони нема. але стереотипи суспільства призводять до того, що хлопці цікавляться комп’ютерами, і дівчата — ні.

Цитата
В моїй школі викладачкою інформатики працювала жінка, в університеті - теж жінка, у моєї подруги викладачка - жінка, знаю дівчину, яка працює викладачкою інформатики в університеті. Щоправда найскладніший матеріял, який вони викладають на своїх уроках - це написати привітання мамі на 8 березня у Ворді. Тепер порівняйте це з тим хто і що викладає у політесі.
викладачка інформатики — це невдалий приклад. от університет можна взяти: скільки відсотково там викладачів і викладачок на технічних факультетах?

Анонім

• Гість
« Відповідей #142 : 2009-07-22 10:49:59 »
Цитата
Не існує ніякого стереотипу, який би забороняв жінці працювати в комп’ютерній сфері.
ви не розумієте. формальної заборони нема. але стереотипи суспільства призводять до того, що хлопці цікавляться комп’ютерами, і дівчата — ні.

Цитата
В моїй школі викладачкою інформатики працювала жінка, в університеті - теж жінка, у моєї подруги викладачка - жінка, знаю дівчину, яка працює викладачкою інформатики в університеті. Щоправда найскладніший матеріял, який вони викладають на своїх уроках - це написати привітання мамі на 8 березня у Ворді. Тепер порівняйте це з тим хто і що викладає у політесі.
викладачка інформатики — це невдалий приклад. от університет можна взяти: скільки відсотково там викладачів і викладачок на технічних факультетах?

на мою скромну думку жінки не займаються цим бо за них це може зробити чоловік - яскравий приклад одна моя знайома яка вже втретє питає як зробити рамку в опен офісі - між тим жінка компом користуватись вміє - просто вважає : нащо прийде *** і все зробить.
Ті хто хочуть займатись ІТ ним і займаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #143 : 2009-07-22 11:25:02 »
Цитата
на мою скромну думку жінки не займаються цим бо за них це може зробити чоловік - яскравий приклад одна моя знайома яка вже втретє питає як зробити рамку в опен офісі - між тим жінка компом користуватись вміє - просто вважає : нащо прийде *** і все зробить.
ну, мій досвід акурат стереотипи про «блондинок» не підтверджує :) набагато більше зустрічав серед описаних вами осіб чоловіків, ніж жінок.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #144 : 2009-07-22 11:42:03 »
Цитата
ну, мій досвід акурат стереотипи про «блондинок» не підтверджує :) набагато більше зустрічав серед описаних вами осіб чоловіків, ніж жінок.
це не блондинка, Вона вміє - але НЕХОЧЕ це робити от і звертається "за допомогою"
P.S. - тепер буду підписуватись своїм ніком на форумі.

• Літератор
« Відповідей #145 : 2009-07-22 13:20:10 »
Дурня: дівчата цікавляться коп'ютером. Прекрасно розкладають пась'янси, чудово вибудовують лінії з кульок, навіть в same game шпілять, грають і в 5-их героїв. А от в ходілки-стрілялки - не дуже. Носять воні і штани, і джинси  ;) Слухають дебільний рок (маю на увазі щось типу punk/heavy metal).
Є й такі, що отримують високі оцінки з математики (але забувають все те до бісової матері через пару семестрів).
То де дискримінація? В нас - рівноправне суспільство. Чи вам обов'язково треба, щоб хлопці в спідницях ходили?

Тож може таки фізіологія їх сюди не пускає?

White Trash

• Гість
« Відповідей #146 : 2009-07-22 14:37:43 »
Я дивлюсь, тут стільки суворих мужиків, Чак Норріс має визнати себе дописувачем ЛОУ... Шо, не дають? [smiley=hump.gif]

Відсутній Djalin

• Письменник
« Відповідей #147 : 2009-07-22 14:40:31 »
До речі чого варті аватарки ( а останнім часом і ніки) типу я креветко -
я блондінко і тому подібні...
До речі здається мені дівчина хотіла щоб хтось із присутніх прийшов і встановий їй ту убунту - а ніхто не схотів...

Відсутній Djalin

• Письменник
« Відповідей #148 : 2009-07-22 14:44:12 »
Я дивлюсь, тут стільки суворих мужиків, Чак Норріс має визнати себе дописувачем ЛОУ... Шо, не дають? [smiley=hump.gif]
Ви кого назвали суворим? :o
я пухнастий і лагідний ;)

• Літератор
« Відповідей #149 : 2009-07-22 14:50:58 »
До речі здається мені дівчина хотіла щоб хтось із присутніх прийшов і встановий їй ту убунту - а ніхто не схотів...
Якби вона Деба захотіла -- її б миттю задовольнили  ;D