Автор Гілка: Де жінки на linux.org.ua?  (Прочитано 26323 раз)

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
Re: Де жінки на linux.org.ua?
« Відповідей #150 : 2009-07-22 14:53:40 »
Лінуксоїди тут настільки суворі що ставлять віндовз!
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1133546914
 ;D

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #151 : 2009-07-22 15:25:19 »
Треба буде -- і скомпілим  8-)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #152 : 2009-07-22 15:44:55 »
Off-topic:
Цитата
Слухають дебільний рок (маю на увазі щось типу punk/heavy metal).
ой, не починайте. звук бас-гітари — найприємніший у світі для вуха :)
Цитата
Тож може таки фізіологія їх сюди не пускає?
яка фізіологія? :)

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

White Trash

• Гість
« Відповідей #153 : 2009-07-22 17:05:22 »
Off-topic:
Цитата
Слухають дебільний рок (маю на увазі щось типу punk/heavy metal).
Спціально для суворих мужиків з ЛОУ і любителів бас-гітар - http://www.last.fm/music/Edguy/+videos/2808478 =))

• Літератор
« Відповідей #154 : 2009-07-22 17:17:46 »
Off-topic:
Видно у феміністок і феміністів мізки в один бік повернуті  [smiley=evil.gif]

В природі закладено линяти від інфразвуку подалі -- звідти суне небезпека (шторм, землетрус), а вони туди пруться і кажуть, що природа помилилась. А таки й справді помилилась, коли декого створювала  :P

Ну чого ви так проти природи прете. Жінк стане рівною чоловіку хіба якщо з них статую зваяти (камнюка каменюкою - що з неї візьмеш).

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #155 : 2009-07-22 17:30:21 »
Цитата
Ну чого ви так проти природи прете. Жінк стане рівною чоловіку хіба якщо з них статую зваяти (камнюка каменюкою - що з неї візьмеш).
висока людина теж ніколи не буде рівною карлику, бо в них різний зріст був, і завжди буде. чи ви розумієте, про яку рівністю мені йдеться? hint: не про зріст.

Off-topic:
Цитата
В природі закладено линяти від інфразвуку подалі -- звідти суне небезпека (шторм, землетрус), а вони туди пруться і кажуть, що природа помилилась. А таки й справді помилилась, коли декого створювала
звідки у вас стільки зла? в маршрутках і ларьках же ж ніби зовсім іншу музику крутять (приємнішу для вашого вуха, я так розумію), а рок і метал можна почути лише на спеціалізованих концертах.
« Змінено: 2009-07-22 17:36:22 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #156 : 2009-07-22 18:05:54 »
викладачка інформатики — це невдалий приклад. от університет можна взяти: скільки відсотково там викладачів і викладачок на технічних факультетах?
ФТІ НТУУ „КПІ“: з заочним відділенням працюють майже виключно жінки. Особливо — кафедра математичних методів захисту інформації. Двоє чоловіків, інші — жінки.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #157 : 2009-07-22 18:37:05 »
ну, приємних винятків теж багато є, залишилось дочекатися часу, коли вони будуть не винятками, а правилом :)
є в одному хостері пані менеджер, яка дуже грамотна у всіх питаннях, що стосується хостингу, і з якою легко вирішити усі технічні проблеми. хоча це і не її обов’язок — розбиратися в технічних речах (точніше, вона має розбиратися, але це рідкість серед українських менеджерів.)
« Змінено: 2009-07-22 18:37:45 від noddeat »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #158 : 2009-07-22 18:37:08 »
поза тим, ви нічого про мене не знаєте, але намагаєтесь фантазувати про мою потенцію, відповідальність тощо. це не дуже вдалий спосіб ведення дискусії.
Ваша потенція — ваші особисті проблеми. Мене воно не хвилює. Про мене ви знаєте не краще, але:
Думаю, діти прапора вже будуть мислити десь як феміністи Заходу, так само, як ми мислимо вже зовсім не так, як батьки.
Повірте мені, я маю досвіду, у тому числі й педагогічного, трохи більше за більшість людей мого віку.

miwa, після таких «захисників», як ви, жінка приходить на роботу зі слідами побиття. А ви потім на ранок вибачаєтеся, бо «були п’яні, не розуміли, що коїли». Знаю, знаю, я багато «захисників» і «мужиків». А міліція відмовляється реєструвати кримінальну справу, бо це «сімейна справа», бо там такі самі «мужики» сидять. Позірно мужики, а насправді — ганебні покидьки, що «високими матеріями» прикривають власну ницість.
Чоловік, який підняв руку на жінку — не чоловік. Хіба що вона загрожує його родині, або так треба для її порятунку (простий приклад — збити з ніг жінку, що запанікувала та завмерла під час обстрілу).
Off-topic:
Взагалі не розумію, що за задоволення так напиватись? 150-200 грамів гарної горілки у поєднанні з гарячою м’ясною стравою (жінку до готування не підпускати — зіпсує!) це ж не тільки приємно, а ще й корисно з медичної точки зору....  :-/

І коли знаходиться людина, що не б’є жінок, не змушує її бути рабинею та слухатися кожного слова, як таку людину називають? Правильно, «ганчіркою»,  «під спідницею ходить» і т.п. епітетами. «Женщина должна знать свое место» — гасло сучасного «мужика», що не гребує насиллям проти жінки.
Ви бидло чоловіками не називайте. Хіба що ви дивитесь на своє оточення і не бачите нічого іншого, тоді мені все стає зрозуміло.
Жінка має робити що бажає, але якщо це не подобається її чоловіку — має відмовлятись від намірів. Чоловік має такі саме обмеження. Або вони не мають бути разом.

Цитата
ви знову намагаєтесь мені приписати те, чого я не писав. убивство слабшого завжди є більшим злочином, ніж убивство сильнішого.
Ага, отже вони таки відрізняються від чоловіків? Отже таки є місця, де жінкам справді не місце?

Цитата
Поза тим, убивати — не нормально, а війна — не нормальний стан функціонування суспільства.
Але природній. Нічого тут не поробиш.

Цитата
записи робить апарат, а не людина. коментарі у записі можуть бути суб’єктивними, але я і так не знаю фарсі. а розповіді людей — вони завжди суб’єктивні. хоча, звісно, цікаво послухати очевидців тих чи інших подій.
Може ви ще й у обіцянки політиків вірите? Якщо вдало зняти та змонтувати, такі «персики» виходять.....

Цитата
А в сучасному суспільстві можу заробляти на їжу тільки мозком, без фізичної сили. Як і ви, зрештою, незважаючи на вашу «чоловічість».
На відміну від вас - можу й фізичною силою. Мене, у випадку потреби, ніщо не стримає взяти у руки сокиру та зрубати хату (або в інший спосіб побудувати житло). Взяти лопату, та посадити городину, щоб було чим прогодувати родину. Піти на полювання, тощо. Так само, як ніщо не заважає у вихідні брати у руки те чи інше знаряддя праці та замість діда виносити від скотини гній або робити ще щось.

Але, дідько вас всіх забери, якого біса всі жінки, котрих я зустрічаю, тягнуться до мене, а не до вас?
Михайле, тобі відверто щастить. Мені вони усі кажуть компліменти, про те яким гарним чоловіком я стану для своєї дружини, але безслідно зникають, варто лише запропонувати зайняти це вакантне місце.   :-?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #159 : 2009-07-22 18:40:22 »
PS а ще з жінками треба вітатися за руку, як з людьми.
Вітання за руку - це демонстрація "порожньої руки", "відсутності поганих намірів" (саме так розшифровуються ті два ієрогліфи, котрі нашою мовою звучать як "карате", до речі). І якщо якесь нещасне вітається з жінкою за руку, то це означає, що воно може (якщо не привітається із котроюсь за руку) допустити погані наміри відносно неї. І таке непорозуміння не має права на існування, бо Чоловік не має права на погані наміри до Жінки.
Мушу з тобою не погодитись. Справжні джентльмени з жінкою вітаються за руку: цілуючи її.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #160 : 2009-07-22 18:44:43 »
Цитата
Жінка має робити що бажає, але якщо це не подобається її чоловіку — має відмовлятись від намірів. Чоловік має такі саме обмеження. Або вони не мають бути разом.
якщо ці обмеження симетричні — я за. якщо діють тільки в один бік (незалежно, в який) — я проти. злагода за рахунок взаємоповаги і взаємопорозуміння — це воно.

Цитата
Ага, отже вони таки відрізняються від чоловіків? Отже таки є місця, де жінкам справді не місце?
є. але це місця, де є жорсткі критерії відбору. наприклад, спецназ. там потрібно мати фізичні якості, яких більшість жінок не мають. тим не менш, у західному спецназі (напр., французький GIPN) служать і жінки.

Цитата
Може ви ще й у обіцянки політиків вірите? Якщо вдало зняти та змонтувати, такі «персики» виходять.....
не вірю політикам. про монтаж — так. але звідти ллється дуже багато інформації, в т.ч. і від очевидців-іноземців.

• Літератор
« Відповідей #161 : 2009-07-22 19:59:45 »
Off-topic:
звідки у вас стільки зла? в маршрутках і ларьках же ж ніби зовсім іншу музику крутять (приємнішу для вашого вуха, я так розумію), а рок і метал можна почути лише на спеціалізованих концертах.
Моє вухо розумніше за деяких феміністів --- в ларьках і маршрутках не тусується  :D

Збредаються на ті концерти закінчені психи (уточнюю для занадто загострених: не весь рок маю на увазі, а саме панк/метал  --- на ВВ, ОЕ, Гайдамак, Мед Хедс XL та інші правидльні гурти я не наганяв; для мене "музичними" екскрементами вважаються: Нірвана (лайняна), Блек Сабас (трактористи запустили дизеля і кричать), Металіка (обірванці), Озі Озборн (теж псих), Кіно (для тих, хто в танці повторюю: Цой мертвий  [smiley=happy.gif])).

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #162 : 2009-07-22 20:13:02 »
Off-topic:
Цитата
Збредаються на ті концерти закінчені психи (уточнюю для занадто загострених: не весь рок маю на увазі, а саме панк/метал  --- на ВВ, ОЕ, Гайдамак, Мед Хедс XL та інші правидльні гурти я не наганяв; для мене "музичними" екскрементами вважаються: Нірвана (лайняна), Блек Сабас (трактористи запустили дизеля і кричать), Металіка (обірванці), Озі Озборн (теж псих), Кіно (для тих, хто в танці повторюю: Цой мертвий  Усмішка)).
Кіно — це панк рок/метал  :o

ну я зараз взагалі тільки music libre (вільну некопірастичну музику) слухаю, скачану з jamendo.com. А зокрема всяке різне аматорське в жанрі rockfrancais. І вам рекомендую — це ідейно :)

а, я ще визнаю таку нерівність, що жінки не можуть співати гроулінгом  ;D
« Змінено: 2009-07-22 20:14:28 від noddeat »

Something weird

• Гість
« Відповідей #163 : 2009-07-22 20:14:03 »
Off-topic:
Моє вухо розумніше за деяких феміністів --- в ларьках і маршрутках не тусується  :D

Збредаються на ті концерти закінчені психи (уточнюю для занадто загострених: не весь рок маю на увазі, а саме панк/метал  --- на ВВ, ОЕ, Гайдамак, Мед Хедс XL та інші правидльні гурти я не наганяв; для мене "музичними" екскрементами вважаються: Нірвана (лайняна), Блек Сабас (трактористи запустили дизеля і кричать), Металіка (обірванці), Озі Озборн (теж псих), Кіно (для тих, хто в танці повторюю: Цой мертвий  [smiley=happy.gif])).
Ох ти, чудовий екземпляр. Вперше бачу українську модифікацію того, що домені .ru називають "говнарём".

Something weird

• Гість
« Відповідей #164 : 2009-07-22 20:18:16 »
а, я ще визнаю таку нерівність, що жінки не можуть співати гроулінгом  ;D
Неправда=) Пруф.