Слухають дебільний рок (маю на увазі щось типу punk/heavy metal).
Тож може таки фізіологія їх сюди не пускає?
Off-topic:ЦитатаСлухають дебільний рок (маю на увазі щось типу punk/heavy metal).ой, не починайте. звук бас-гітари — найприємніший у світі для вуха
ой, не починайте. звук бас-гітари — найприємніший у світі для вуха
Ну чого ви так проти природи прете. Жінк стане рівною чоловіку хіба якщо з них статую зваяти (камнюка каменюкою - що з неї візьмеш).
В природі закладено линяти від інфразвуку подалі -- звідти суне небезпека (шторм, землетрус), а вони туди пруться і кажуть, що природа помилилась. А таки й справді помилилась, коли декого створювала
викладачка інформатики — це невдалий приклад. от університет можна взяти: скільки відсотково там викладачів і викладачок на технічних факультетах?
поза тим, ви нічого про мене не знаєте, але намагаєтесь фантазувати про мою потенцію, відповідальність тощо. це не дуже вдалий спосіб ведення дискусії.
Думаю, діти прапора вже будуть мислити десь як феміністи Заходу, так само, як ми мислимо вже зовсім не так, як батьки.
miwa, після таких «захисників», як ви, жінка приходить на роботу зі слідами побиття. А ви потім на ранок вибачаєтеся, бо «були п’яні, не розуміли, що коїли». Знаю, знаю, я багато «захисників» і «мужиків». А міліція відмовляється реєструвати кримінальну справу, бо це «сімейна справа», бо там такі самі «мужики» сидять. Позірно мужики, а насправді — ганебні покидьки, що «високими матеріями» прикривають власну ницість.
І коли знаходиться людина, що не б’є жінок, не змушує її бути рабинею та слухатися кожного слова, як таку людину називають? Правильно, «ганчіркою», «під спідницею ходить» і т.п. епітетами. «Женщина должна знать свое место» — гасло сучасного «мужика», що не гребує насиллям проти жінки.
ви знову намагаєтесь мені приписати те, чого я не писав. убивство слабшого завжди є більшим злочином, ніж убивство сильнішого.
Поза тим, убивати — не нормально, а війна — не нормальний стан функціонування суспільства.
записи робить апарат, а не людина. коментарі у записі можуть бути суб’єктивними, але я і так не знаю фарсі. а розповіді людей — вони завжди суб’єктивні. хоча, звісно, цікаво послухати очевидців тих чи інших подій.
А в сучасному суспільстві можу заробляти на їжу тільки мозком, без фізичної сили. Як і ви, зрештою, незважаючи на вашу «чоловічість».
Але, дідько вас всіх забери, якого біса всі жінки, котрих я зустрічаю, тягнуться до мене, а не до вас?
Цитата: noddeat від 2009-07-21 17:11:47PS а ще з жінками треба вітатися за руку, як з людьми.Вітання за руку - це демонстрація "порожньої руки", "відсутності поганих намірів" (саме так розшифровуються ті два ієрогліфи, котрі нашою мовою звучать як "карате", до речі). І якщо якесь нещасне вітається з жінкою за руку, то це означає, що воно може (якщо не привітається із котроюсь за руку) допустити погані наміри відносно неї. І таке непорозуміння не має права на існування, бо Чоловік не має права на погані наміри до Жінки.
PS а ще з жінками треба вітатися за руку, як з людьми.
Жінка має робити що бажає, але якщо це не подобається її чоловіку — має відмовлятись від намірів. Чоловік має такі саме обмеження. Або вони не мають бути разом.
Ага, отже вони таки відрізняються від чоловіків? Отже таки є місця, де жінкам справді не місце?
Може ви ще й у обіцянки політиків вірите? Якщо вдало зняти та змонтувати, такі «персики» виходять.....
звідки у вас стільки зла? в маршрутках і ларьках же ж ніби зовсім іншу музику крутять (приємнішу для вашого вуха, я так розумію), а рок і метал можна почути лише на спеціалізованих концертах.
Збредаються на ті концерти закінчені психи (уточнюю для занадто загострених: не весь рок маю на увазі, а саме панк/метал --- на ВВ, ОЕ, Гайдамак, Мед Хедс XL та інші правидльні гурти я не наганяв; для мене "музичними" екскрементами вважаються: Нірвана (лайняна), Блек Сабас (трактористи запустили дизеля і кричать), Металіка (обірванці), Озі Озборн (теж псих), Кіно (для тих, хто в танці повторюю: Цой мертвий Усмішка)).
Цитата: noddeat від 2009-07-22 17:30:21звідки у вас стільки зла? в маршрутках і ларьках же ж ніби зовсім іншу музику крутять (приємнішу для вашого вуха, я так розумію), а рок і метал можна почути лише на спеціалізованих концертах.Моє вухо розумніше за деяких феміністів --- в ларьках і маршрутках не тусується Збредаються на ті концерти закінчені психи (уточнюю для занадто загострених: не весь рок маю на увазі, а саме панк/метал --- на ВВ, ОЕ, Гайдамак, Мед Хедс XL та інші правидльні гурти я не наганяв; для мене "музичними" екскрементами вважаються: Нірвана (лайняна), Блек Сабас (трактористи запустили дизеля і кричать), Металіка (обірванці), Озі Озборн (теж псих), Кіно (для тих, хто в танці повторюю: Цой мертвий )).
а, я ще визнаю таку нерівність, що жінки не можуть співати гроулінгом