Як представник кожного з нас заявляю, що це - брехня
Ну і набіса в нашому слов'янському світі той бісів фемінізм? Малотого, що жінки тут споконвіку чоловікам на мізки крапали (пережиток матріархату Показує язика ) так їх ще і на фемінізм поперло
5-сторінковий багтрекер. Це ж треба.../me сконцентрував увагу на F5, заміннику поп-корну та LOU...
а потім демонструєте протилежне:
Цитата: noddeat від 2009-07-18 23:24:01а потім демонструєте протилежне:Нічого протилежного: просто продемонстрував, що фемінізм дурна і безглузда річ для нашого простору.
Феміні́зм — теорія рівності двох статей, яка творить ідейну основу організованого руху жінок. Суттю феміністичних переконань є думка, що жінка зазнає суспільної дискримінації, насамперед через приналежність до своєї статі.Приглядаємось до суті феміністичних переконань і бачимо, що в нашому просторі (Україна) вони є безглуздими.
Слово фемінізм сконструював французький соціаліст-утопіст Шарль Фур'є у кінці XVIII ст.. Він вважав, що «соціальний стан жінок є мірилом суспільного прогресу». Він іменував феміністами прихильників жіночого рівноправ'я.
— відсоток жінок, що працюють на керівних посадах,— співвідношення жінок і чоловіків, наприклад, в уряді чи парламенті.
Ситуація з жінками в Україні називається позірною рівністю.
А що, раніше спалювали? Де почитати? У Вишенського, Величка чи хоча б Костомарова? А за користування Дебіаном тоді що було? Палили на сирих дровах, щоб подовше?../me задумався. Мабуть, пісня "Ой не ходи Грицю..." теж насправді розповідає про інстал-фест, тільки клята цензура змінила текст на шури-мури.
а тепер дивимось на факт:— відсоток жінок, що працюють в галузі ІТ в Україні,— відсоток жінок, що працюють з лінуксом, зокрема кількість користувачок форуму linux.org.ua— відсоток жінок, що працюють на керівних посадах,— співвідношення жінок і чоловіків, наприклад, в уряді чи парламенті.Тільки я бачу, що тут щось не так? Ситуація з жінками в Україні називається позірною рівністю.
А як вам жалюгідно низький показник жінок, які зробили собі операцію по збільшенню пеніса?
Ніхто законодавчо не забороняє жінкам працювати в сфері ІТ чи інсталити лінукс. На кіберфак набирають не за статевою ознакою, а за результатами тестів (ідіотська метода -- спеціалізований екзамен дає об'єктивніші результати, ніж довбаний унверсалізований тест).
Глибоко насчхати що там робиться формально, фактом залишається те, що жінки керують і їм в цьому не перешкоджають за статевою ознакою.
За вашою логікою, якщо я сиджу під лінуксом -- мене Ґейс дискримінував і заборонив користуватись офтопіком. Показує язика
Цитата: noddeat від 2009-07-19 16:51:57Ситуація з жінками в Україні називається позірною рівністю.Ніяк не можу допетрати, до чого тут зір.... :-/
Та ні, за моєю логікою, якщо виробники заліза випускають дрова лише під одну ОС, то це називається дискримінацією користувачів лінукса. А за вашою логікою, лінуксоїдам ніхто не заважає написати свій власний драйвер, світ-то вільний! Сподіваюсь, тепер зрозуміло.