Автор Гілка: Re: Налаштування з'єднання Intertelecom в Mandriva  (Прочитано 6674 раз)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Гарна довідка. Дякую.

Можливо, не варто було так спиратися на GNOME? Типово встановлюється KDE, тобто все спиратиметься на KPPP. Крім того, letitbit — кхм-кхм хостинг. Додаткові пакунки можна легко звантажити з офіційних сховищ без шаманства.
На kppp зовсім не варто було спиратися по тій причині, що вона при аналогічних налаштуваннях для gnome ppp холоднокровно зависала. Хто сказав що KDE саме популярне стільникове середовище? Це при тому всьому після виходу 4 версії.
Пакети звісно можна було би і так скачати, однак скачати їх в єдиному архіві (а не по пакетно) є незначною, але приємною зручністю. А створювати .yum  сховище я не вмію.
А ви вже провели рейтинг популярності? Ну-ну. Четверта версія всіх вбиває, але у мене все працює (і KPPP також). Є свідчення, що воно чудово працює з тими налаштуваннями, які ви вказали. Пошукайте на тому форумі, там все є. Тому ваша ненависть до якоїсь версії не повинна впливати на якість порад. От я не люблю GNOME і нічого — моє життя спокійне і чудове, це не затьмарює мені користування Inkscape чи Audacity. І це при тому що ескізи GNOME 3 говорять, що напрямок розвитку KDE було обрано абсолютно правильно, оскільки GNOME зараз повністю все мавпує.

Я не казав про популярність. Ви написали Mandriva. Це означає — типово, KDE. Якщо вам не подобається, напишіть для Ubuntu або Fedora.

Пакунки, які ви вказали є у contribs. Достатньо просто увімкнути відповідне сховище і все це без принижень у letitbit (Opera просто відмовилася звантажувати створений вами архів).

Будь ласка, не сприймайте це як якусь спробу образити. Я просто виклав свої думки. Якщо комусь щось не подобається, він просто це не встановлює — це ВПЗ. Але якщо пишуть, наприклад про Ubuntu, чомусь поганим смаком вважається прохання встановити, скажімо Konqueror. Отже, якщо пишете про Mandriva, прохання встановити GNOME також буде недоречним.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

romi

• Гість
Re: Налаштування з'єднання Intertelecom в Mandriva
« Відповідей #1 : 2009-08-12 09:59:14 »
Але якщо пишуть, наприклад про Ubuntu, чомусь поганим смаком вважається прохання встановити, скажімо Konqueror.
Flame:
Встановити Ubuntu - вважається поганим смаком.
От я не люблю GNOME
Off-topic:
О, знайшлися однодумці  :)
« Змінено: 2009-08-12 10:01:04 від romi »

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
« Відповідей #2 : 2009-08-12 13:06:12 »
Гарна довідка. Дякую.

Можливо, не варто було так спиратися на GNOME? Типово встановлюється KDE, тобто все спиратиметься на KPPP. Крім того, letitbit — кхм-кхм хостинг. Додаткові пакунки можна легко звантажити з офіційних сховищ без шаманства.
На kppp зовсім не варто було спиратися по тій причині, що вона при аналогічних налаштуваннях для gnome ppp холоднокровно зависала. Хто сказав що KDE саме популярне стільникове середовище? Це при тому всьому після виходу 4 версії.
Пакети звісно можна було би і так скачати, однак скачати їх в єдиному архіві (а не по пакетно) є незначною, але приємною зручністю. А створювати .yum  сховище я не вмію.
А ви вже провели рейтинг популярності? Ну-ну. Четверта версія всіх вбиває, але у мене все працює (і KPPP також). Є свідчення, що воно чудово працює з тими налаштуваннями, які ви вказали. Пошукайте на тому форумі, там все є. Тому ваша ненависть до якоїсь версії не повинна впливати на якість порад. От я не люблю GNOME і нічого — моє життя спокійне і чудове, це не затьмарює мені користування Inkscape чи Audacity. І це при тому що ескізи GNOME 3 говорять, що напрямок розвитку KDE було обрано абсолютно правильно, оскільки GNOME зараз повністю все мавпує.

Я не казав про популярність. Ви написали Mandriva. Це означає — типово, KDE. Якщо вам не подобається, напишіть для Ubuntu або Fedora.

Пакунки, які ви вказали є у contribs. Достатньо просто увімкнути відповідне сховище і все це без принижень у letitbit (Opera просто відмовилася звантажувати створений вами архів).

Будь ласка, не сприймайте це як якусь спробу образити. Я просто виклав свої думки. Якщо комусь щось не подобається, він просто це не встановлює — це ВПЗ. Але якщо пишуть, наприклад про Ubuntu, чомусь поганим смаком вважається прохання встановити, скажімо Konqueror. Отже, якщо пишете про Mandriva, прохання встановити GNOME також буде недоречним.
В цілому ситуація виглядає так, що в моємі досвіді мені більше доводилося зустрічатися з хорошой працездатністю гномівських програм, а не qt. Побачивши, що kppp зависає я керувався здоровим глуздом коли не рекомендував її використовувати знаючи, що подібна практика може повторитися ще на чийомусь комп'ютері. А втім якби я радив kppp, то гномери також би зауважили, чому не gnome ppp  :). Тому я використав ту програму яка в мене виявилась робочою.
Ваше порівняння відносно konqueror в Gnome виглядає не зовсім доречно, адже коли пропонуєтсья встановлення програми, що використовує сторонню бібліотеку радикально відмінну від сімейства тих бібліотек, що використовуються в графічній оболонці по замовчуванню, то для цього є достатньо вмотивовна необхідність, щоб дотриматись цієї рекомендації. В нашому випадку в ході моїх експериментів програма заснована на GTK+ проявила більшу ефективність, ніж конкурент.      
Декому із вас, панове, варто пам'ятати ті українські реалії, що в більшості випадків у людей є лише один спосіб доступу до користування інтернетом. І я глибоко сумніваюсь, що хтось із початкових користувачів на яких була зорієнтована ця стаття сможуть дізнатись про необхідність встановлення цих пакетів та ще й точно знати як вони називаютсья і які залежності за собою несуть. Тому я вважаю, що я правильно зробив, що зібрав їх сам за допомогою служби пошуку rpm.pbone.net, що має пошук залежностей. Про існування такої системи, не те що початківці, а й багато досвідченихз лінуксоїдів не знають, що звикли вже до мережових сховищ. А те що Ви не спроможні скачати файл з файлобмінника - це так би мовити - Ваші проблеми, адже зусилля які необхідно для цього докласти значно менші в порівнянні з тими, які я доклав коли збирав ці пакети по одному із пошуку. В кінці кінців інструкцій на цю тему в Інтернеті вистачає, щоб для цього була необхідність писати про це тут наскільки це важко.  
Коли мова йшла про Mandriva - це означає, що люди у всіх ситуаціях повинні проявляти здоровий/правильний підхід до вирішення питання. І якщо хтось не бажає добра своїй працездатності за машиною і ставить на не сирий KDE, то це також проблеми цієї людини. Не варто дувати, що коли в цій ОС по замовчуванню стоїть KDE, то це означає, що цого всі встановлюють собі або іншим, бо так запропонувала програма установки. Я думаю тут знайдеться чимало однодумців, які погодяться з тим, що KDE 4 крім останнього релізу (може) не варто ставити комусь взагалі (за вийнятком любителів жорстокого роздратування власної психіки, гострих відчуттів або ентузіастів, та малому відсотку людей із тими харатекристиками, які я тут не описав). Якщо ви чогось не зрозуміли, то я можу надати ці тези у більш розгорнутому вигляді.
-------------------------
М.: Бачу, пан тяжіє до графоманства. Не хочу вас образити, але читається важкувато. Тим більше я маю перечитувати це повністю.            
« Змінено: 2009-08-12 19:36:43 від Piktor »

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
« Відповідей #3 : 2009-08-12 13:08:55 »
Це треба було написати в "Різноманітні поради та рецепти". І не посилання давати, а самому перекласти і тут викласти.
Якщо модератор захоче - хай переміщує - не маю нічого проти.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #4 : 2009-08-12 13:15:37 »
В цілому ситуація виглядає так, що в моємі досвіді мені більше доводилося зустрічатися з хорошой працездатністю гномівських програм, а не qt. Побачивши, що kppp зависає я керувався здоровим глуздом коли не рекомендував її використовувати знаючи, що подібна практика може повторитися ще на чийомусь комп'ютері. А втім якби я радив kppp, то гномери також би зауважили, чому не gnome ppp  :). Тому я використав ту програму яка в мене виявилась робочою.
Ваше порівняння відносно konqueror в Gnome виглядає не зовсім доречно, адже коли пропонуєтсья встановлення програми, що використовує сторонню бібліотеку радикально відмінну від сімейства тих бібліотек, що використовуються в графічній оболонці по замовчуванню, то для цього є достатньо вмотивовна необхідність, щоб дотриматись цієї рекомендації. В нашому випадку в ході моїх експериментів програма заснована на GTK+ проявила більшу ефективність, ніж конкурент.      
Декому із вас, панове, варто пам'ятати ті українські реалії, що в більшості випадків у людей є лише один спосіб доступу до користування інтернетом. І я глибоко сумніваюсь, що хтось із початкових користувачів на яких була зорієнтована ця стаття сможуть дізнатись про необхідність встановлення цих пакетів та ще й точно знати як вони називаютсья і які залежності за собою несуть. Тому я вважаю, що я правильно зробив, що зібрав їх сам за допомогою служби пошуку rpm.pbone.net, що має пошук залежностей. Про існування такої системи, не те що початківці, а й багато досвідченихз лінуксоїдів не знають, що звикли вже до мережових сховищ. А те що Ви не спроможні скачати файл з файлобмінника - це так би мовити - Ваші проблеми, адже зусилля які необхідно для цього докласти значно менші в порівнянні з тими, які я доклав коли збирав ці пакети по одному із пошуку. В кінці кінців інструкцій на цю тему в Інтернеті вистачає, щоб для цього була необхідність писати про це тут наскільки це важко.  
Коли мова йшла про Mandriva - це означає, що люди у всіх ситуаціях повинні проявляти здоровий/правильний підхід до вирішення питання. І якщо хтось не бажає добра своїй працездатності за машиною і ставить на не сирий KDE, то це також проблеми цієї людини. Не варто дувати, що коли в цій ОС по замовчуванню стоїть KDE, то це означає, що цого всі встановлюють собі або іншим, бо так запропонувала програма установки. Я думаю тут знайдеться чимало однодумців, які погодяться з тим, що KDE 4 крім останнього релізу (може) не варто ставити комусь взагалі (за вийнятком любителів жорстокого роздратування власної психіки, гострих відчуттів або ентузіастів, та малому відсотку людей із тими харатекристиками, які я тут не описав). Якщо ви чогось не зрозуміли, то я можу надати ці тези у більш розгорнутому вигляді.

Якщо чесно, то окрім "видихай та більше цю чарівну травичку не бери" нічого сказати не можу....
« Змінено: 2009-08-12 13:16:02 від Praporshic »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #5 : 2009-08-12 19:38:04 »
Модератор інколи переміщує шматок гілки в балачки. А, інколи, йому ліниво це робити. Тоді він готується до Олімпіади 2012 в Лондоні. Вгадайте, з якої дисципліни.
« Змінено: 2009-08-12 19:38:25 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2009-08-12 19:55:40 »
Модератор інколи переміщує шматок гілки в балачки. А, інколи, йому ліниво це робити. Тоді він готується до Олімпіади 2012 в Лондоні. Вгадайте, з якої дисципліни.
[smiley=aaa.gif][smiley=administrator.gif] & [smiley=duel2.gif]
Вгадав?

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #7 : 2009-08-12 19:59:40 »
Вгадав?
Як колишній модератор, ти не міг не вгадати.  ;)
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
« Відповідей #8 : 2009-08-12 23:58:03 »
Панове, я вже вам казав раніше, що не несу відповідальності за ваше сприйняття моїх думок. Поки що я не почув якогось спростування логічності  моїх поглядів, а раз немає наведених аргументів, то значить не має відповіді на них - ось і вся розмова. Подивіться на себе з боку - ви на логічні аргументи - відповідаєте майже образами. Якщо вам не зрозумілий причинно-наслідковий хід моїх думок - раджу при наявності бажання їх зрозуміти глибше в них заглибитись. Бо якщо проаналізувати ваші коментарі, то в мене мимоволі складаєтсья враження, що я спілкуюсь не з людьми які цінують взаємоповагу у своєму суспільстві, а з підлітковим школярством, яке будь-яку іншу поведінку крім своєї власної вважає приводом для насмішок як наївну і низькорозвинуту (не адаптовану під "пацанський" спосіб мислення).          
До модератора прохання при виділенні тексту червоним вказати який пункт правил я порушив, а то мені не зрозуміла специфіка вашого мислення на основі того, що я спостерігаю.

« Змінено: 2009-08-13 00:07:31 від astronom1987 »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #9 : 2009-08-13 00:38:09 »
Спростування логічності? Ну добре, от тільки потім не скаржитись і не ображатись.

1. Стандартним робочим середовищем (а не «стільничним», стільники вони або у зв’язку або у вуликах) у Mandriva є KDE. Як ви думаєте, що поставить новачок, якому буде потрібна подібна документація?
2. Збирати пакунки у архів може й треба (хоча й дурна робота) але викладати їх на lititbit — для IT-фахівців це майже відверто висловлена неповага. Набагато простіше було розповісти як налаштувати потрібне дзеркало та які пакунки встановити. Повірте, це використає менше трафіку.
3. Про існування rpm.pbone.net, rpmfind.net та подібних знають усі досвідчені фахівці з rpm-based дистрибутивів. Інші навряд стануть використовувати Mandriva.
4.
Цитата
А те що Ви не спроможні скачати файл з файлобмінника - це так би мовити - Ваші проблеми, адже зусилля які необхідно для цього докласти значно менші в порівнянні з тими, які я доклав коли збирав ці пакети по одному із пошуку.
Дивіться п. 2 про неповагу. Не маєте куди викладати — шукайте інші методи, але без сервісів де неможливо працювати з вимкненим JS та не дивитись купу реклами. Ось мені нічого не заважає платити гроші за виділений сервер да ще й задарма розміщувати там файли Owl`а та Михайла Даниленка.
5. Якщо ви не звернули уваги на попередження KDE team, то це ваша проблема. Випадок маємо тут саме той, що й у ворожому таборі з Vista. Люди побачили щось інше, та одразу його лаяти. Про стабільність — 4.0 був жахливий (тому й мешкав у Debian experimental). 4.1 вже можна було користуватись. 4.2 - кілька дрібниць штибу kbluetooth4. Усе інше працювало. До того ж, кажу як досвідчена людина, покласти можна будь-що. А користуватись гномом можуть лише мазохісти (аргументи ті саме що й у вас проти KDE 4). Особисто мені треба працювати, і тут KDE мені зручніше за Gnome, у якому збираються навіть піктограми прибрати.
6. Якість GTK-програм питання спірне. Psi та Kopete не мають такої схильності до «протікання» як мій улюблений Gajim. Заміни GIMP та Inkscape є лише у KOffice і тому я не можу тут щось сказати, а от у якості PIM Kontact дає фору Evolution’у. Хіба що останній вміє через веб-пику працювати з Exchange. Але то ніби вже виправлено й не працює з 2007-им.
Firefox теж полюбляє пам’ять, і тут Opera має відверту перевагу по швидкості (сам здебільшого користуюсь Konqueror) та використанні ресурсів.

Ось тому я й кажу - не чіпай більше ту диво-траву що розповсюджує Міґель. Краще вже XFCE. Воно хоч людьми зроблено для людей.

Цитата
Бо якщо проаналізувати ваші коментарі, то в мене мимоволі складаєтсья враження, що я спілкуюсь не з людьми які цінують взаємоповагу у своєму суспільстві, а з підлітковим школярством, яке будь-яку іншу поведінку крім своєї власної вважає приводом для насмішок як наївну і низькорозвинуту (не адаптовану під "пацанський" спосіб мислення).
От тепер підходимо до дзеркала, та намагаємось знайти 10 відмінностей (насправді їх немає).

Про порушення правил - пункт 2.1. Ви таки вперто ігноруєте перевірку правопису.
« Змінено: 2009-08-13 00:40:41 від Praporshic »

romi

• Гість
« Відповідей #10 : 2009-08-13 11:47:43 »
Краще вже XFCE. Воно хоч людьми зроблено для людей.
Ви праві!

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #11 : 2009-08-13 19:39:31 »
До модератора прохання при виділенні тексту червоним вказати який пункт правил я порушив, а то мені не зрозуміла специфіка вашого мислення на основі того, що я спостерігаю.
Не хочу.
Якщо вам незрозумілий причинно-наслідковий хід моїх думок - раджу при наявності бажання обов'язково заглибитися в прочитання правил. Зокрема, там написано, що за порушення їх самих модератор видає "нагороди" - всякі там зірочки, плюсики та інше. І відповісти, яку саме нагороду видав вам я. Тоді я скажу за що її видав.  :)
« Змінено: 2009-08-13 19:42:50 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
« Відповідей #12 : 2009-08-14 00:46:47 »
Спростування логічності? Ну добре, от тільки потім не скаржитись і не ображатись.
І далі по тексту...
Я вже пояснював про причину використання gnome ppp. Уявіть, мене питають потім на форумі, чому замість gnome ppp я використав Kppp (яке зависає)? І що я відповім цій людині, що послухав поради українських лінуксоїдів відносно некошерності присутсності gtk+ бібліотек в qt середовищі? Неважко здогадатися скільки задоволення принесе їй щирий сміх або "скільки травм" в результаті падіння з власного стільця зі сміху вона отримає.
Відносно файлообмінника вперше чую, що скачування з нього файлів є образою для ІТ-професіоналів яким це запропонували. Це - для мене відкриття за 2 з половиною роки користування Лінуксом. Думав, але так і не здогадався чому це вважається образою. Довідка: 99% випадків letitbit.net не носить в собі реклами. Не вважайте за образу: покористуйтесь ним і переконаєтесь самі.  
Відносно робочих середовищ варто зазначити що мені глибоко байдуже що Ви думаєте про GNOME, та що думають ваші однодумці в цьому питанні відносно нього. Це аж ніяк не зменшує того задоволення яке отримую я та мої однодумці з приводу цього питання від користування цим столом завдяки його характеристикам. Зазначу лише, що навряд чи вдасться істинного вегетеріанця переконати їсти м'ясо і навпаки.  
Хто такий Мігель не знаю. Не зважаючи на те що віддаю перевагу GNOME і GTK+ не вважаю для себе гріхом поставити щось, що використовує qt, наприклад celestia. Більше того - дискусії на тему "чий дистрибутив кращий?", чи "яка графічна оболонка краща?" вважаю недоречними по багатьох причинах більшість з яких Вам напевно і так зрозуміла. Відносно KDE додам лише те, що не варто свій досвід позиціонувати як абсолютний. Те, що у Вас він чудово працював з одним чи двома незначними багами може нічого не значити для користувачів, які їх мають значно більше із-за чого не можуть нормально працювати. Про істинний стан тих релізів про які Ви згадали модна легко дізнатися за посиланням де написано, що декілька останніх із них мали близько 10 000 (!!!) багів http://www.linux.org.ru/view-message.jsp?msgid=3933208&lastmod=1249888204447.        
Що стосується налаштування дзеркала, то я вже казав, що в більшості випадків люди не мають подвійного доступу в мережу, щоб його зачепити, а в основному мають один і то й же доступ (наприкда по Інтертелекомі) із, як вже здогадались, найпоширенішої ОС. І сама необхідність чіпляти дзеркало там є непотрібною. Качати пакет по одному є незручно коли куди краще щоб він був в одній папці/архіві. Панове, якщо ви при розгляді цього останнього питання не наведете аргумента якогось іншого, крім того який навели, то я не буду вбачати смислу вам щось тлумачити у цьому випадку. Мені вже набридає двічі повторювати одне і те саме для дорослих людей, що мають власну голову...  
За перевіркою правпису слідкую, але, напевно недостатньо... Я не стараюсь робити помилки свідомо щоб когось дратувати чи навмисне порушивати правила. Швидше за все моє незнання на належному рівні української мови не дає мені можливості писати правильніше.
P.S. Автору топіка на який відповідав: якщо не бажаєте, щоб Ваші слова сприймались образливо, старайтеся менше вживати слів, які штовхають людей на такі висновки, як от, наприклад, "мазохіст" при визначенні схильностей людей, що користуються GNOME. Оскільки я терпляче ставлюсь до чужих недоліків на кшталт "бажання когось образити при доведенні правильності власної позиції (з чтоки зору того хто це робить)", то я пишу про це тут. А хтось інший може написати модератору і (далі пошепки) може наступити законний БАН...
« Змінено: 2009-08-14 00:52:17 від astronom1987 »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #13 : 2009-08-14 01:52:55 »
Я вже пояснював про причину використання gnome ppp. Уявіть, мене питають потім на форумі, чому замість gnome ppp я використав Kppp (яке зависає)?
А де багрепорт? В мене за кілька років жодного разу не зависав. Може, спочатку, треба переконатись що проблема саме у kppp, і лише потім розповідати про його проблеми? Та й взагалі, що означає зависав? Точні симптоми? Може ви щось йому наказали зробити за недосвідченістю, і воно просто виконувало наказ?
І що я відповім цій людині, що послухав поради українських лінуксоїдів відносно некошерності присутсності gtk+ бібліотек в qt середовищі? Неважко здогадатися скільки задоволення принесе їй щирий сміх або "скільки травм" в результаті падіння з власного стільця зі сміху вона отримає.
Вибачайте, але це лише проблема у руках того, хто ставив систему. Якщо воно не працює лише у нього, то робиться єдиний висновок.
Відносно файлообмінника вперше чую, що скачування з нього файлів є образою для ІТ-професіоналів яким це запропонували. Це - для мене відкриття за 2 з половиною роки користування Лінуксом. Думав, але так і не здогадався чому це вважається образою. Довідка: 99% випадків letitbit.net не носить в собі реклами. Не вважайте за образу: покористуйтесь ним і переконаєтесь самі.
Перепрошую, який загальний досвід роботи у IT? Реальної роботи, а не забавок для себе.
Довідка: якщо letitbit`у не платити грошей, то перекидають на якийсь дурний сайт. Або нічого не дають стягнути. Що, власне, й сталося у пана yurchor. Якщо вважаєте, що мені ним не доводилось користуватись — з вами немає про що розмовляти.
Відносно робочих середовищ варто зазначити що мені глибоко байдуже що Ви думаєте про GNOME, та що думають ваші однодумці в цьому питанні відносно нього. Це аж ніяк не зменшує того задоволення яке отримую я та мої однодумці з приводу цього питання від користування цим столом завдяки його характеристикам. Зазначу лише, що навряд чи вдасться істинного вегетеріанця переконати їсти м'ясо і навпаки.

Тоді якого біса лаявся у бік KDE? А як відповіли тим саме, ображатися став.
Хто такий Мігель не знаю. Не зважаючи на те що віддаю перевагу GNOME і GTK+ не вважаю для себе гріхом поставити щось, що використовує qt, наприклад celestia. Більше того - дискусії на тему "чий дистрибутив кращий?", чи "яка графічна оболонка краща?" вважаю недоречними по багатьох причинах більшість з яких Вам напевно і так зрозуміла. Відносно KDE додам лише те, що не варто свій досвід позиціонувати як абсолютний. Те, що у Вас він чудово працював з одним чи двома незначними багами може нічого не значити для користувачів, які їх мають значно більше із-за чого не можуть нормально працювати. Про істинний стан тих релізів про які Ви згадали модна легко дізнатися за посиланням де написано, що декілька останніх із них мали близько 10 000 (!!!) багів http://www.linux.org.ru/view-message.jsp?msgid=3933208&lastmod=1249888204447
А хто сказав, що серед тих багрепортів не було моїх? То може не варто свій негативний досвід «позиціонувати як абсолютний» ©? До речі, давати у подібному випадку посилання не на першоджерело — дурний тон.
Що стосується налаштування дзеркала, то я вже казав, що в більшості випадків люди не мають подвійного доступу в мережу, щоб його зачепити, а в основному мають один і то й же доступ (наприкда по Інтертелекомі) із, як вже здогадались, найпоширенішої ОС. І сама необхідність чіпляти дзеркало там є непотрібною. Качати пакет по одному є незручно коли куди краще щоб він був в одній папці/архіві. Панове, якщо ви при розгляді цього останнього питання не наведете аргумента якогось іншого, крім того який навели, то я не буду вбачати смислу вам щось тлумачити у цьому випадку. Мені вже набридає двічі повторювати одне і те саме для дорослих людей, що мають власну голову...
А хто сказав що незручно тягнути по одному пакунку? Додамо ще й другий момент: з letitbit його можуть прибрати або ще щось. І як тепер шукати що треба встановити? До того ж, усі нормальні програми для завантаження вміють витягувати URL`и з текстових файлів. Коли там вставлено посилання на rpm.pbone.net, що автоматично обирає з працюючого дзеркала, це набагато зручніше. Окрім того, людина може мати диски з contrib, а ви змушуєте її тягнути заново, бо немає жодного пояснення що у середині того архіву.
За перевіркою правпису слідкую, але, напевно недостатньо... Я не стараюсь робити помилки свідомо щоб когось дратувати чи навмисне порушивати правила. Швидше за все моє незнання на належному рівні української мови не дає мені можливості писати правильніше.
Навіть не дозволяє уважно перечитати що було надруковано? Не дозволяє увімкнути перевірку правопису? Чи то може користуєтесь elinks? «Не вірю» © бо тоді б не користувались letitbit.
P.S. Автору топіка на який відповідав: якщо не бажаєте, щоб Ваші слова сприймались образливо, старайтеся менше вживати слів, які штовхають людей на такі висновки, як от, наприклад, "мазохіст" при визначенні схильностей людей, що користуються GNOME. Оскільки я терпляче ставлюсь до чужих недоліків на кшталт "бажання когось образити при доведенні правильності власної позиції (з чтоки зору того хто це робить)", то я пишу про це тут. А хтось інший може написати модератору і (далі пошепки) може наступити законний БАН...
Друже, подивись уважніше на перелік учасників. Зазирни у «адміністраторську», подивись як до мене тут звертаються. Мене на цьому форумі заблокують лише якщо я почну відверто лаятись та робити інші зовсім непристойні речі. За називання когось «збочинцем» або «мазохістом» мене звідси точно не попросять (багато хто навіть підтримає). Насильно заблокувати мене, щоб я не зміг цього виправити, не може жоден з модераторів. Писати на цей форум редагуючи базу повідомлень незручно, але можливо. Позбавити мене того може лише gvy. Але він навряд це робитиме, не попросивши перед тим просто припинити «знущання». Тому не лякай мене баном.
Мої слова й мали сприйматись образливо, бо, як свідчить досвід, мало хто з моїх однолітків та людей молодших за мене може без образи увімкнути мозок та вимкнути "мені так подобається". Така в мене жорстка педагогіка. Хоча вона м’якша за педагогіку реального життя.
« Змінено: 2009-08-14 02:11:00 від Praporshic »

romi

• Гість
« Відповідей #14 : 2009-08-14 09:51:43 »
Довідка: 99% випадків letitbit.net не носить в собі реклами. Не вважайте за образу: покористуйтесь ним і переконаєтесь самі.  
БрехняНеправда! Та вкладка  "что сегодня чаще покупают в сети интернет", що відкривається після хвилинного очікування і видачі прямого (тимчасового) посилання на файл - це вже не реклама? Хоча... то більш на порнографію схоже ніж на рекламу.

Зачекайте, а куди поділося перше повідомлення в цьому пості?
« Змінено: 2009-08-14 09:53:55 від romi »