Опитування

Хто яку слухає музику?

Тяжкий Рок(метал)
36 (17.3%)
Рок
53 (25.5%)
Поп
7 (3.4%)
Транс
9 (4.3%)
Техно
10 (4.8%)
Реп
4 (1.9%)
R n B
5 (2.4%)
Drum n Base
9 (4.3%)
Класичну
23 (11.1%)
Диско
8 (3.8%)
Рок н Рол
22 (10.6%)
Іншу(відповідь в комментарі)
22 (10.6%)

Проголосувало: 73

Автор Гілка: Хто яку слухає музику?  (Прочитано 14975 раз)

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
Re: Хто яку слухає музику?
« Відповідей #15 : 2009-03-20 19:27:01 »
Щойно завантажив альбом якогось Armik`a - оце МУЗИКА! (принаймні - жодного слова).

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #16 : 2009-03-20 19:31:47 »
Щойно завантажив альбом якогось Armik`a - оце МУЗИКА! (принаймні - жодного слова).
Завітайте на kahvi.org - там до чорта вільної музики без слів.
P.S. По темі: я не знаю і не хочу знати що я слухаю...
« Змінено: 2009-03-20 19:32:53 від ISBear »

Відсутній minoru

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • Користувач Debian GNU/Linux Lenny amd64
« Відповідей #17 : 2009-03-20 23:09:27 »
Дивно, стільки люду написало коментарі — але жоден не сказав, які саме виконавці чи групи з обраного напрямку йому подобаються найбільше. А мені, наприклад, було б дуже цікаво почитати відповіді тих, хто обрав рок і тяжкий рок (або ж метал; до речі, чому його виділили в окремий пункт?) — це ті варанти, за які голосував я.

З тяжкого року я полюбляю Nightwish — по суті, то моя улюблена група. Далі йдуть Within Temptation та недавно відкрита (я маю на увазі, відкрита для мене — можливо, хтось її слухає вже давно) Rhapsody of Fire.
За рок голосував тому, що нарівні з Nightwish (а може, навіть більше) я люблю Pink Floyd. Окрім того, я полюбляю Арію, Наутилус Помпіліус, 30 seconds to Mars, Anastacia, System of a Down, The Offspring та ще багато інших — перелічувати усіх немає сенсу, а цих я слухаю найчастіше. В принципі, я міг би проголосувати й за R'n'B — не дарма у моєму списку є Anastacia — але вона єдина, кого я слухаю у даному напрямку, тому я голосував лише за рок.

Хто голосував так само, як і я — відпишіться, будь ласка, про свої улюблені групи. Я не проти послухати щось новеньке, а тут така нагода поспілкуватись з людьми, які мають схожі смаки…

defunct

• Гість
« Відповідей #18 : 2009-03-21 00:13:56 »
З тяжкого року я полюбляю Nightwish — по суті, то моя улюблена група. Далі йдуть Within Temptation та недавно відкрита (я маю на увазі, відкрита для мене — можливо, хтось її слухає вже давно) Rhapsody of Fire.
Хм, і з який це пір Symphonic Metal та Gothic Metal став роком?
За рок голосував тому, що нарівні з Nightwish (а може, навіть більше) я люблю Pink Floyd. Окрім того, я полюбляю Арію, Наутилус Помпіліус, 30 seconds to Mars, Anastacia, System of a Down, The Offspring
Дитинко, що ж з тебе буде коли ти виростеш?  :o

defunct

• Гість
« Відповідей #19 : 2009-03-21 00:15:14 »
Тьху, думав то Grandhacker писав....

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #20 : 2009-03-21 11:57:06 »
Чую, ця тема доросте до чогось подібного, як порушення пункту правил 2.3, бо сперечатися про музику нічим не більш консенсуально ніж про політику чи релігію.

P.S. Музики поганої не буває, бувають погані слухачі або виконавці.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #21 : 2009-03-21 12:55:05 »
Чую, ця тема доросте до чогось подібного, як порушення пункту правил 2.3, бо сперечатися про музику нічим не більш консенсуально ніж про політику чи релігію.
Не доросте ;)
P.S. Музики поганої не буває, бувають погані слухачі або виконавці.
А оце вже перехід на особистості ;D
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #22 : 2009-03-21 13:47:18 »
Цитата
ну не знаю, для мене рок — це будь-яка музика, де є електро-гітара, бас-гітара, ударні й вокал.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній minoru

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • Користувач Debian GNU/Linux Lenny amd64
« Відповідей #23 : 2009-03-21 16:14:20 »
У голосуванні тяжкий рок і метал об'єднані в один пункт — тому я писав про тяжкий рок як про метал.
Хоча, звичайно, це не зовсім правильно…

За рок голосував тому, що нарівні з Nightwish (а може, навіть більше) я люблю Pink Floyd. Окрім того, я полюбляю Арію, Наутилус Помпіліус, 30 seconds to Mars, Anastacia, System of a Down, The Offspring
От виросту — тоді й подивимось :)
А які саме групи з перелічених тобі не сподобались?

Взагалі, на мій погляд, музика має відповідати настрою. Наприклад, тих же The Offspring я слухав приблизно півроку тому — настрій тоді був якийсь піднесений, веселий, і панк-рок був якраз тим, що треба. Зацікавленість до творчості SoaD виникла після деяких важких подій у житті — але зараз я їх не можу слухати довго, тільки вперемішку з іншими. Те саме можна сказати й про інших виконавців…
Моя любов постійна хіба що до Pink Floyd і Nightwish — кого як, а їх я можу слухати у будь-якому настрої :)

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
« Відповідей #24 : 2009-03-21 21:59:19 »
Я проголосував за рок, тяжкий рок та техно. Ну з роком зрозуміло, а техно (я так розумію, це музика котра схожа на ту, що грає на Кісс фм, "клубняк" по іншому) теж інколи полюбляю слухати, особливо коли шось дуже філософське на сайтах читаю, то слова відволікають - от і вмикаю типу трансу чи хауса.
Щодо року, то тут на першому місці SOAD, вірмени просто неповторні, сольник Таріняна - те ж супер. Також люблю Радіохет, Горілас (ну це не зовсім рок), Апокаліптика, Гуано Ейпс, Рамштейн,  і ще деякі.
Але більш-всього полюбляю український рок, особливо з фолк напрямком. Серед виконавців відмічу
* Полинове Поле - це просто супер гурт, які нажаль мають нині лише 8 треків
*Кому Вниз - без коментарів, одначе був на концерті
*АННА - потужнішої групи в Україні мабуть не існує
*Арахнофобія - супер вокал
*Димна суміж
*Мандри - був на концерті раз, кращого концерту ніколи не бачив, набрався вражень на місяць наперед
*Перкалаба - маса позитиву та оригінальності
*Руїна
*Бумбокс - хоча це ближче до реггі, важливо - соліст мій земляк, і взагалі група в Черкасах починала
*Океан Ельзи

Ну і ще безліч

А зараз список виконавців, котрих я слухав останні тижні
*АННА
*SOAD
*Тарінян
*якась збірка Транс Селекщін
*Енігма
*Жо Кокер
*Кемікол Бразерс
*The Prodigy -  Invaders Must Die, це їх останній альбом, тільки-но скачав, слухаю без кінця три дні, сингл Omen - це просто бомба, нині повсюди звучить

Із всих виконавців особливо рекомендую Кому Вниз, Полинове поле та АННА

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #25 : 2009-03-21 22:45:23 »
Щодо року, то тут на першому місці SOAD, вірмени просто неповторні, сольник Таріняна - те ж супер.
Які вірмени, хіба не лівійці?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #26 : 2009-03-21 22:54:53 »
Щодо року, то тут на першому місці SOAD, вірмени просто неповторні, сольник Таріняна - те ж супер.
Які вірмени, хіба не лівійці?
лівійці з вірменськими прізвищами? :) американці вони взагалі-то. вірменського походження.
http://en.wikipedia.org/wiki/System_of_a_Down
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #27 : 2009-03-21 23:19:25 »
лівійці з вірменськими прізвищами? :) американці вони взагалі-то. вірменського походження.
Те, що вони американці зрозуміло. Читав, але там пише, що один лівійського походження, а інший взагалі іракського. :o

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #28 : 2009-03-22 02:38:42 »
Те, що вони американці зрозуміло. Читав, але там пише, що один лівійського походження, а інший взагалі іракського. :o
а, зрозуміло, хитро все, але суть в тому, що вони етнічні вірмени, або at least мають вірменські корені.

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
« Відповідей #29 : 2009-03-22 02:43:35 »
я навіть без вікіпедії скажу що вони всі вірмени, у всих прізвищя на *ян закінчуються, довго думати не потрібно