Ви що, натякаєте, що я давав комусь хабара, щоб поставити в своєму класі Лінукс??? Обґрунтуйте будь ласка доцільність такого хабара взагалі.
Я думаю, варто звернути увагу на того чолов'ягу з міністерства, і якщо на нього є в когось вихід, запросіть його на наш форум поспілкуватись. Звісно, якщо він вміє користуватись комп'ютером
панове, я на даний час працюю у районному відділі освіти (Ленінський район, м. Харків, 12 шкіл + багато дитсадків)і скажу вам відверто - не буде в школах Linux ще дуже-дуже довго. через досить поважні причини
Цитата: Kovyar від 2009-03-13 18:39:11панове, я на даний час працюю у районному відділі освіти (Ленінський район, м. Харків, 12 шкіл + багато дитсадків)і скажу вам відверто - не буде в школах Linux ще дуже-дуже довго. через досить поважні причиниПричини секретні, викладу не підлягають?
нічого секретного... просто для цього потрібні кваліфіковані спеціалісти, яких у галузі освіти обмаль.
Цитата: Kovyar від 2009-03-15 20:06:03нічого секретного... просто для цього потрібні кваліфіковані спеціалісти, яких у галузі освіти обмаль.За власним досвідом, наявним „спеціалістам“ глибоко начхати на ОС. Вони жодної не знають.....
План простий,але ефективний.....
P.S. Панове, відберить у дитини комп’ютер та виженіть на вулицю гуляти!!!!
Шановні побратими-Лінуксоїди,мене не налякати(я з тої страшилки гарно посміявся ). [smiley=27.gif]І взагалі,чим молодше лінуксоїд тим він більш еффективний(в пропагуванні). А FreeBSD мене не налякати,я починав з МК-52 знаю комманди ДОС,і взагалі я Хакер-компютерник,широкого профілю.Тож за своє життя багато-чого бачив.Доречі,Шановне панство,прошу не вважати мене дитиною лише через мій вік.Прошу розмовляти зі мною на Ви та шепотом.