Автор Гілка: Re: Добра новина з МОН особисто від Вакарчука  (Прочитано 6785 раз)

Відсутній sv0

• Новачок
  • *
  • дописів: 34
Ви що, натякаєте, що я давав комусь хабара, щоб поставити в своєму класі Лінукс???  ;D

Обґрунтуйте будь ласка доцільність такого хабара взагалі.
Я писав не про хабар за втановлення Linux в класі  ;D Це було не те що смішно...
Йшлося про хабар начальнику відділу освіти за прийнятя на посаду вчителя інформатики у сільську школу.
То була відповідь на повідомлення товариша Owl.
Я пояснив, що для того щоб у мене з'явилась можливість покращувати нашу освіту мені потрібно піти працювати у школу. За це я маю дати хабар 200-300 USD.
Debian  Wheezy + Openbox

Відсутній Sandr

• Графоман
  • дописів: 461
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
А я принципово ніколи нікому хабарів не давав...  :P

P.S. І не брав теж  :)
« Змінено: 2009-03-07 19:35:15 від Sandr »
openSUSE + KDE

Відсутній don

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
Я думаю, варто звернути увагу на того чолов'ягу з міністерства, і якщо на нього є в когось вихід, запросіть його на наш форум поспілкуватись. Звісно, якщо він вміє користуватись комп'ютером :)

Даремна іронія. Максим Стріха - д.ф.-м.н. Це - щодо ком'ютера.
Добрий патріот, ще з часів РУХ-а.
Перекладає українською вірши з кількох мов.
Брав участь у створенні перших термінологічних (в природничій галузі) словників.
Людина приємна з будь якого огляду.

Контактувати варто.

Відсутній Kovyar

• Кореспондент
  • дописів: 130
  • Студент
панове, я на даний час працюю у районному відділі освіти (Ленінський район, м. Харків, 12 шкіл + багато дитсадків)

і скажу вам відверто - не буде в школах Linux ще дуже-дуже довго. через досить поважні причини
[Fedora 10 Cambridge] [Debian Lenny] [GNOME user]

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
панове, я на даний час працюю у районному відділі освіти (Ленінський район, м. Харків, 12 шкіл + багато дитсадків)

і скажу вам відверто - не буде в школах Linux ще дуже-дуже довго. через досить поважні причини
Причини секретні, викладу не підлягають?

Відсутній Kovyar

• Кореспондент
  • Студент

Причини секретні, викладу не підлягають?

нічого секретного... просто для цього потрібні кваліфіковані спеціалісти, яких у галузі освіти обмаль.

Praporshic

• Гість
нічого секретного... просто для цього потрібні кваліфіковані спеціалісти, яких у галузі освіти обмаль.
За власним досвідом, наявним „спеціалістам“ глибоко начхати на ОС. Вони жодної не знають.....

Відсутній Kovyar

• Кореспондент
  • Студент
За власним досвідом, наявним „спеціалістам“ глибоко начхати на ОС. Вони жодної не знають.....
саме так воно і є

Grandhaker

• Гість
А я напевно в себе на курсах інформатики принесу оптичний привод(там компютери без приводів :(),диск з Ubuntu та встановлю на всі 16 (приблизно) машин.А сам сяду за головний компютер,завантажусь зі свого жорсткого диска(Принесу з собою)та буду це все адмінити......(Як би я це все налаштував.....)
А з учителькою домовлюсь,покажу їй Qt та трохи розкажу про C++.Одразу заспокоїться. ;D
План простий,але ефективний..... ;)
Linux в масси! [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif]

empty

• Гість
План простий,але ефективний..... ;)

Угу... якісний план. Хто драг-дилер?

P.S. Панове, відберить у дитини комп’ютер та виженіть на вулицю гуляти!!!!

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
P.S. Панове, відберить у дитини комп’ютер та виженіть на вулицю гуляти!!!!
Доречі, наша kernel-страшилка на нього не подіяла. Треба показати йому FreeBSD, може величезний контраст з Убунтою зробить своє діло.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Grandhaker

• Гість
Шановні побратими-Лінуксоїди,мене не налякати(я з тої страшилки гарно посміявся :)). [smiley=27.gif]І взагалі,чим молодше лінуксоїд тим він більш еффективний(в пропагуванні). [smiley=am2.gif]
А FreeBSD мене не налякати,я починав з МК-52 знаю комманди ДОС,і взагалі я Хакер-компютерник,широкого профілю.Тож за своє життя багато-чого бачив.
Доречі,Шановне панство,прошу не вважати мене дитиною лише через мій вік.Прошу розмовляти зі мною на Ви та шепотом. [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif]
« Змінено: 2009-03-30 22:10:49 від Grandhaker »

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Шановні побратими-Лінуксоїди,мене не налякати(я з тої страшилки гарно посміявся :)). [smiley=27.gif]І взагалі,чим молодше лінуксоїд тим він більш еффективний(в пропагуванні). [smiley=am2.gif]
А FreeBSD мене не налякати,я починав з МК-52 знаю комманди ДОС,і взагалі я Хакер-компютерник,широкого профілю.Тож за своє життя багато-чого бачив.
Доречі,Шановне панство,прошу не вважати мене дитиною лише через мій вік.Прошу розмовляти зі мною на Ви та шепотом. [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif] [smiley=18.gif]
(пошепки) Ви часом не проффесор ?  8-)
Fedora 35 (x86-64)

Grandhaker

• Гість
Так підробляю періодично... :)Особливо на курсах інформатики коли отримую 12+.(моя учителька зовсім не розуміє навіщо мені туди приходити,особливо коли я починаю розказувати наперед,або ми з нею починаємо про ассемблер розмовляти.)
В мене доречі,така ж оцінка за той рік.
« Змінено: 2009-09-24 10:29:40 від Grandhaker »