Федеральний суд США визнав, що Microsoft посягнув на патент канадської фірми i4i, який торкається використання мови програмування XML, що лежить в основі Word.
Я знаю, що таке XML.
Цитата: miwa від 2009-08-13 19:49:18Я знаю, що таке XML. Дійсно- не знаю! Те що XML мова програмування написанно у статті
Цитата: miwa від 2009-08-13 19:49:18Я знаю, що таке XML. Дійсно- не знаю! Те що XML мова програмування написанно у статті...прочитав таку річ, подумав буде цікаво - написав у новини!
Дозвольте мені, як літератору, дати кілька порад щодо публікації новин.По-перше, прочитайте правила. В котрих пише, що форум про лінукс та інші юнікси (підказка: віндовз - ніразу не юнікс).По-друге, при публікації новини спробуйте самі зрозуміти, про що вона. Тому що написане вами - відверта нісенітниця. Починаючи з того, що мова розмітки не є мовою програмування. І в будь-якому випадку вона не може лежати в основі тесткового процесора. Хоча б тому, що в основі програмного продукту лежить не інструмент, а ідея, концепція.Ну перевіряйте те, що ви пишете, у будь-якій перевірялці. Особливо, якщо ви пишете новину. Бо чесно вам признаюсь, була б така новина вивішена рік назад, коли я виконував обовязки модератора, ви б мали суттєві шанси бути нагородженим.
Microsoft кортів запатентувати технологію XML, що широко використовується в інших програмах(в тому ж числі й у лінуксі).