Автор Гілка: "Мікрософт" почала пресувати українських "піратів"  (Прочитано 7499 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Представники "Мікрософт" в Україні знайшли підхід до серця київських суддів та почали швидко вигравати суди проти піратів, внаслідок чого вже є декілька вироків. Рятуйтесь, хто може?

Як повідомляє Комерсант
, Представники "Мікрософт" в Україні перейшли від стадії написання листів з погрозами до стадії судових позовів, і вже є декілька перших строків за піратство. Так, дехто Журавель з радіоринку на "Караваєвих дачах" за продаж дисків с контрафактними копіями програмного забезпечення Microsoft має сплатити сумму в 19,3 тис. грн збитків та отримав рік та місяць позбавлення волі з конфискацією та знищенням відібраних дисків (з відстроченням позбавлення волі на рік).

PS
Невже мою XP Pro доведеться купити?   :(

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Не доведеться - перейдете на лінукс
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?

Не доведеться. Всі мої користувачі сидять на Windows2000/XP/Vista. От коли вони пересядуть під Linux от тоді і я для ніх буду писати программи під Linux.

• Літератор
Як? Будете працювати без дельфи?

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
/me почухав потилицю і спробував згадати, коли востаннє працював на Delphi. Згадати не вийшло, але неприємний присмак залишився  :-/
Roman Suprotkin

• Літератор
А коли я працював з дельфою то це був Турбо Паскаль 7.0

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
Як? Будете працювати без дельфи?

QT непоганий фреймворк, зiйде як замiна Delphi.

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin

Не доведеться. Всі мої користувачі сидять на Windows2000/XP/Vista. От коли вони пересядуть під Linux от тоді і я для ніх буду писати программи під Linux.

Доведеться до XP ще дещо докупити, а саме:
1) офіс (бо як же тестувати взаємодію з мс офісом?)
2) компілятор/ide (бо чим же збирати проекти ?)
3) дещо з комерцыйних бібліотек (бо майже усі мої знайомі програмери використовують допоміжні бібліотеки та компоненти)

Це - програма-мінімум. Як результат - Вам потрібно буде підняти ціну на софт щонайменьш удвічі (якщо не вище) щоб без штанців не залишитися...

Цікаво - що таки виберуть користуввчі - платити МС чи ні?

• Літератор
щоб без штанців не залишитися...
Користувачі миттю перейдуть під лінукс, не бажаючи віддавати Гейтсу останні панталони  ;D

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
Користувачі миттю перейдуть під лінукс, не бажаючи віддавати Гейтсу останні панталони  ;D
ага, тільки при миттєвому перебіганні під лінукс, можна десь перечепитися і роздерти згадані панталони  ;D
Roman Suprotkin

Відсутній PAL

• Графоман
  • Just linux admin
Трохи заради флейму  ::):

http://cnews.ru/news/line/print.shtml?2007/07/09/257961

Цитую мовою оригіналу:
Цитата
Член Комитета Госдумы по бюджету и налогам Павел Воронин заявил, что в ОС Windows не может быть сбоев, а одновременно отключить все компьютеры в России или другой стране невозможно.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Цитата
Кроме того, Павел Воронин заявил, что право на существование имеют только закрытые коды, так как они не могут привести к взлому хакеров.
;D
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
Заради того ж флейму додам, що Nokia N94 існує. Згоден. Воно не Nokia-94 але всеж-таки.

Відсутній PAL

• Графоман
  • Just linux admin
ось тут трохи докладніше:

http://chip.com.ua/bezopasnost/gosduma-na-poroge-vojjny-za-windows.html#more-2865

про нокію нічого немає, але ось ця цитата пана Вороніна має бути внесена до скрижалів невігластва:

Цитата
Раскрытие кодов также не имеет особого смысла, о чем может сказать любой программист, так как программное обеспечение, которое становится доступным, может стать жертвой разного рода злоумышленников, в том числе хакеров. Сейчас же никакой угрозы такие продукты, как Windows, не представляют

Хочу добавити - самий надійний та захищений від закерів комп має стояти у сейфі під вартою, а головне - повинен бути знеструмленим :)
« Змінено: 2007-07-10 14:35:17 від PAL »

Відсутній kissarat

• Новачок
  • *
  • дописів: 21
Наврядчи це зачепить скромних користувачів, але, можливо, про свою піратську оріентацію не можна буде так вільно говорити.