Автор Гілка: Re: Що буде якщо у вас забрати комп'ютер?  (Прочитано 14957 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Що буде якщо у вас забрати комп'ютер?
« Відповідей #15 : 2009-10-27 23:19:26 »
Не стримуюсь:
Off-topic:
Армія не потрібна. Дуже добре, що у нас вона розвалюється. Пацифізм понад усе. Грушевський — перший і єдиний нормальний президент України — розпустив армію.

В казки про »охорону кордону«, сподіваюсь, ніхто вже не вірить: від 1917 року прикордонні війська займаються охороною кордонів зсередини — щоб громадяни не втікли.
Народ, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією. Ну а тікати зараз ніхто нікому не заважає. Тому стримуйте подібні емоції. Ви своє «Я» продемонстрували ще у обговоренні фемінізму та рівності ста́тей.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #16 : 2009-10-27 23:33:38 »
Цитата
Народ, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією.
авжеж, як передбачливо. цікаво, чию армію годує Швейцарська конфедерація, на яку не напав навіть Гітлер? В цій країні немає і не було регулярної армії.

Історією доведено те й тільки те, що в країнах, які мають армію, безглуздо гинуть люди. І годують вони чужу армію незалежно від наявності своєї.
Цитата
Тому стримуйте подібні емоції. Ви своє «Я» продемонстрували ще у обговоренні фемінізму та рівності ста́тей.
прошу пана, ми живемо у вільній країні, якою, на щастя, військові не керують, а тому дозволю собі висловлювати ті погляди, які я поділяю. оскільки я не сповідую жодних людиноненавсницьких ідеологій, мої погляди також не суперечать Конституції України та правилам цього форуму. Емоцій у мене немає: я тільки тішуся, що фінансування армії скорочується, і Україна не бере участі у корупційній афері під брендом «боротьба з тероризмом», як то відбувається в розвинених країнах.

на цьому офф-топ пропоную припинити — він безглуздий.
« Змінено: 2009-10-27 23:54:18 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній coirius

• Кореспондент
  • дописів: 175
  • ArchLinux
« Відповідей #17 : 2009-10-27 23:53:34 »
на Швейцарію не напали тому, що то був фундамент світової банківської системи, а хто рушить фундамент - той рушить все
« Змінено: 2009-10-27 23:56:43 від coirius »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #18 : 2009-10-27 23:55:18 »
Цитата
Народ, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією.
авжеж, як передбачливо. цікаво, чию армію годує Швейцарська конфедерація, на яку не напав навіть Гітлер? В цій країні немає і не було регулярної армії.

Історією доведено те й тільки те, що в країнах, які мають армію, безглуздо гинуть люди. І годують вони чужу армію незалежно від наявності своєї.
Препрошую, але інакше спитати не можу: ви ідіот чи прикидаєтесь? Ось вже Швейцарію позбавили збройних сил...

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #19 : 2009-10-27 23:57:33 »
Цитата

Абсолютно підтримую. Візьмемо ту ж Японію, котра годує армію США(хоча це також не факт), невже вона в такому поганому становищі? Україні ще далеко до неї, втім ми годуємо все-таки нашу. Метод дедукція показує інше.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #20 : 2009-10-28 00:01:46 »
Панове, це ви вирішили мене потролити? Іншої версії у мене немає. То Швейцарію позбавили армії, то Japan Self-Defense Forces назвали армією США....

Відсутній coirius

• Кореспондент
  • дописів: 175
  • ArchLinux
« Відповідей #21 : 2009-10-28 00:11:04 »
здається регулярної швейцарської армії не існує, там лише контрактники, мені так здається

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #22 : 2009-10-28 00:15:27 »
..., то Japan Self-Defense Forces назвали армією США....
Це важко назвати армією, а японські закони взагалі не дозволяють назвати це армією. Гаразд, тролів тут немає, тому теж приєднаюсь до мовчання на цю тему, а своїм чином економію часу і нервів. ;)

Redneck

• Гість
« Відповідей #23 : 2009-10-28 00:15:36 »
А яка різниця - годувати свою чи чужу? Не бачу жодної. Я ж кажу - дикунство сидить в нас так глибоко, що його можна викорінити тільки штучними засобами.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #24 : 2009-10-28 00:19:16 »
прошу пана, ми живемо у вільній країні, якою, на щастя, військові не керують, а тому дозволю собі висловлювати ті погляди, які я поділяю. оскільки я не сповідую жодних людиноненавсницьких ідеологій, мої погляди також не суперечать Конституції України та правилам цього форуму. Емоцій у мене немає: я тільки тішуся, що фінансування армії скорочується, і Україна не бере участі у корупційній афері під брендом «боротьба з тероризмом», як то відбувається в розвинених країнах.

на цьому офф-топ пропоную припинити — він безглуздий.
На жаль не керують військові. Ви подивіться чого досягла Франція за правління генерала де Голля. Серед президентів США майже не було цілком цивільних людей. Ну а «війна з тероризмом» у нас замінена «війною з корупцією».
В усіх нормальних країнах за звільненим у запас офіцером стає черга роботодавців. Вони знають - це фахівець вищого ґатунку. Ну а у нас висококваліфікованим фахівцям, з числа колишніх військових офіцерів, пропонують працювати хіба що охоронцями.
Пане, ви хоч колись бачили справжню армію з середини? Хоч трохи? Чи то по розповідях бабусь коло під’їзду, про те як там «діди» знущаються над «молодими» та по парадах на День Незалежності/Перемоги?
P.S. Взагалі, мені цікаво, як люди що не вміють підкорятися наказам, лізуть їх віддавати....

Praporshic

• Гість
« Відповідей #25 : 2009-10-28 00:19:53 »
здається регулярної швейцарської армії не існує, там лише контрактники, мені так здається
Перехрестіться. І не несіть дурниць. У них є призов (не такий як у нас, але є). Окрім того, регулярна армія не обов’язково є призовною. Маєте проблеми з термінологією.
« Змінено: 2009-10-28 00:23:03 від Praporshic »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #26 : 2009-10-28 00:20:48 »
А яка різниця - годувати свою чи чужу? Не бачу жодної. Я ж кажу - дикунство сидить в нас так глибоко, що його можна викорінити тільки штучними засобами.
Коли своя, так менше шансів що вона почне по тобі стріляти. Хоч трохи, але менше.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
« Відповідей #27 : 2009-10-28 00:21:14 »
..., мені так здається
Ви навмисне хочете, щоб Вас хтось виправив, краще відкиньте свої лінощі і почитайте про цю країну, на Ваше щастя, в інтернеті інформації чимало.

Redneck

• Гість
« Відповідей #28 : 2009-10-28 00:29:55 »
Коли своя, так менше шансів що вона почне по тобі стріляти. Хоч трохи, але менше.
Не думаю. Скоріше навіть більша. Щоб воювати з кимось ззовні - потрібні великі ресурси. Щоб воювати зі своїм народом - мінімальні, бо той неорганізований і погано озброєний. Гуглити "військові путчі"=)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #29 : 2009-10-28 00:36:15 »
Не думаю. Скоріше навіть більша. Щоб воювати з кимось ззовні - потрібні великі ресурси. Щоб воювати зі своїм народом - мінімальні, бо той неорганізований і погано озброєний. Гуглити "військові путчі"=)
Ну, коли чужий народ неорганізований та погано озброєний з ним також воювати нескладно. А військові путчі зазвичай характерні для якихось переламних моментів історії. Заразом з ними частенько й держави розпадаються.