Не стримуюсь:Off-topic:Армія не потрібна. Дуже добре, що у нас вона розвалюється. Пацифізм понад усе. Грушевський — перший і єдиний нормальний президент України — розпустив армію. В казки про »охорону кордону«, сподіваюсь, ніхто вже не вірить: від 1917 року прикордонні війська займаються охороною кордонів зсередини — щоб громадяни не втікли.
Народ, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією.
Тому стримуйте подібні емоції. Ви своє «Я» продемонстрували ще у обговоренні фемінізму та рівності ста́тей.
ЦитатаНарод, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією. авжеж, як передбачливо. цікаво, чию армію годує Швейцарська конфедерація, на яку не напав навіть Гітлер? В цій країні немає і не було регулярної армії. Історією доведено те й тільки те, що в країнах, які мають армію, безглуздо гинуть люди. І годують вони чужу армію незалежно від наявності своєї.
..., то Japan Self-Defense Forces назвали армією США....
прошу пана, ми живемо у вільній країні, якою, на щастя, військові не керують, а тому дозволю собі висловлювати ті погляди, які я поділяю. оскільки я не сповідую жодних людиноненавсницьких ідеологій, мої погляди також не суперечать Конституції України та правилам цього форуму. Емоцій у мене немає: я тільки тішуся, що фінансування армії скорочується, і Україна не бере участі у корупційній афері під брендом «боротьба з тероризмом», як то відбувається в розвинених країнах.на цьому офф-топ пропоную припинити — він безглуздий.
здається регулярної швейцарської армії не існує, там лише контрактники, мені так здається
Цитата: prapor від 2009-10-27 23:19:26Народ, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією.А яка різниця - годувати свою чи чужу? Не бачу жодної. Я ж кажу - дикунство сидить в нас так глибоко, що його можна викорінити тільки штучними засобами.
..., мені так здається
Цитата: Redneck від 2009-10-28 00:15:36Цитата: prapor від 2009-10-27 23:19:26Народ, що не бажає годувати власну армію, буде годувати чужу. Доведено історією.А яка різниця - годувати свою чи чужу? Не бачу жодної. Я ж кажу - дикунство сидить в нас так глибоко, що його можна викорінити тільки штучними засобами.Коли своя, так менше шансів що вона почне по тобі стріляти. Хоч трохи, але менше.
Не думаю. Скоріше навіть більша. Щоб воювати з кимось ззовні - потрібні великі ресурси. Щоб воювати зі своїм народом - мінімальні, бо той неорганізований і погано озброєний. Гуглити "військові путчі"=)