Цитата: cadca від 2009-10-07 23:03:21Або вкажіть модель вашої материнкиNFORCE3-A
Або вкажіть модель вашої материнки
Чіпсет "nVidia nForce3 250" - хана материнці.
По справі - я колись перевіряв старий БЖ вольтметром.
А як мені оприділити:чи відеокарта справна?
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-10-07 22:03:58тоді вн коштував 90 грн, а дешеві блоки - 60.Сергію, замініть свою аватарку на зображення молекули ЛСД, чи ще чогось такого. Бо наявне зображення не відповідає тому тексту, яким ви нас постачаєте.
тоді вн коштував 90 грн, а дешеві блоки - 60.
Може Ґембьорд таки краще Кодеґена: якось він витримав півсекундне зникнення світла без використання упсака (сусідський комп тоді потух ).
олись я й у цих сортах [censored] розбирався...
І чим вам Ґембьорд не сподобався? Тримає нормально - конденсатори солідні. Масу має досить відчутну (порівняно з тими бж, що зазвичай пхають до продажних компів) -- значить десь парочку котушок/трансформаторів запхали. Потужність вказана з точністю до десятків ват (в пуганих округлюють до сотень -- то шо в мого 360 було б 400).
Та ви що, панове! Він же хімік а не ботанік!
Off-topic:/me заздрить хімікам - он і тра^Wпальма у них найсвіжіша, і препарати завжди під рукою.
Певно полетів жорсткий диск, бо коли я прийшов додому то звук з компа був неприроднім.Мій комп: Sempron 2600+ 1.6 GHz/ DDR400 512 Mb/ 80Gb/ Radeon 9550pro 128Mb.Як далі жити? Кнопіксом?
Купити новий HDD, встановити на нього WinXp64 чи Windows7x64. При прямих руках та тюнингу вінди вона працює набагато стабільніше ніж Лінукс. ЗІХоча декотрі й Вісту по 3 дні ставлять, яке там генту [smiley=undecided.gif]
Купити новий HDD, встановити на нього WinXp64 чи Windows7x64.