Цитата: prapor від 2009-10-24 00:17:26HaikuOff-topic:До речі, ви користувались цією системою? Якщо так, то виразіть, будь-ласка, свою думку стосовно цієї ОС.
Haiku
2miwa: де-хто обіцяв запросити на весілля.
А взагалі, хтось обіцяв при нагоді по дорозі в Карпати у гості заглянути Так що як лише будеш у наших краях, так відразу і тойво... Словом, самогонка у нас моцніша, сало - ситніше, «а дівчата в Коломиї - як пшеничне тісто» ©
Якщо вийде - з наступного тижня піду у відпустку та поїду до Одеси, та десь так 21, під закінчення - припруся до Raven`а/Cthulhu за обіцяною пляшкою.
Мій дід свиней годує арахісом та сушеними фініками з інжиром.
Ну, то ніразу не Коломия :-/
Так от чого негри голодають а у світі криза шаленіє
А все одно гуцульське сало з часником і самогонкою - то є файна штука.
Основне - це пристрасть! Чи то в компіляції ядра, чи то в товчені пики, чи то в стосунках.
Цитата: Вуйко з полонини від 2009-11-01 23:17:14Основне - це пристрасть! Чи то в компіляції ядра, чи то в товчені пики, чи то в стосунках.Щодо двох останніх пунктів - в голові вкладається, але як пристрасно компілювати ядро - якось не уявляю.
А Стасік, я бачу, - мачо!
А як чесно, то занадто вже ця тема позбавлена здорового глузду, переповнена інфантилізмом та не заслуговує публічного обговорення.
заслуговує публічного обговорення
Цитатазаслуговує публічного обговорення - а що заслоговує? Сам подумай - медичні помилки по телевізору, НЛО, Порнуха о 9-тій? Політика людей?В інтернеті зберігається конфедеційність краще ніж будь де... і коли будеш йти по місту ніхто в тебе не буде тицяти пальцем, як на мене це краще ніж обговорення цієї самої теми з бабцями які сидять біля підїзду...
.. і коли будеш йти по місту ніхто в тебе не буде тицяти пальцем
Зате на Вконтатах будуть Регіт
прочитав на одному форумі
перефразую так: повністю ваддатися своїй справі.Наприклад, компілюючи ядро FreeBSD молодше 7.2, зробити патч для bge, щоб нарешті всі власники новомодних Dell PowerEdge R610 та IBM System x3850 M2 могли зекономити лишніх 150-180$.... ото оце воно отаке
((консультант іт в фокстроті між ішим)
Один хацкер ще кричав що лінукс це операційна система--і вона сама дирява і глючана, а сама луча ось хр + модем з функцією захисту від інтернет атак і ти супер пупер захищений>(консультант іт в фокстроті між ішим)
Якщо "фахівець з IT" працює подібним консультантом, то вважати його фахівцем просто не можна. Консультанти у великих та малих інтеграторів, що продають зазвичай недешеві комплексні рішення, до них не відносяться. Там я бачив людей що у моїй справі знаються краще за мене, хоча десь мого віку (але зазвичай там не зовсім моя справа).
До речі, а що таке «модем з функцією захисту від інтернет-атак»? Уражений свинством мозок малює дивні картини.
Обходжу десятою дорогою.
$man Наталі