скенерів
:-) Та справа навіть не лише у професійних програмах. У мене, як пересічного користувача, досі залишається враження про ... неякісність лінукса, принаймні ще не випробував такого дистрибутива, який би мене повністю задовольнив. У мене монітор ніби стандартний (17"), але кожного разу доводиться виправляти розмір екрану, частоту, роздільну здатність, шрифти, величину іконок, бо за замовчуванням воно дуже страшне. Те саме зі звуком - вже просто смішно у кожній стільниці однієї системи виправляти різні приколи. Подібне перше знайомство відлякує потенційних користувачів, а подальше - то тим більше... Ще великий мінус лінукса - надто багато дистрибутивів. Он MacOS i кожна версія Windows після 2000 поодинці перевершують за контингентом усі можливі лінукси разом узяті. Прогнозую, що Windows XP ще років з 10 за кількістю користувачів буде складати не менше 50% серед решти систем. MacOS для мене стає все більш цікавий, але зовсім незнайомий. Навіть не знаю, чи він у мене піде.
@Prapor: може є лінк на pro-софт для музики, най і платний, типу Logic чи Cubase?
Ну чому M$... Он Apple підтягується. :-) Появиться он десь в Києві Apple Store, і будуть також вони в Україні дешевші за Lenovo... Принаймні хоч Mac OS X — справжній Unix на відміну від Linux. :-)
в цій фразі міститься увесь маркетинг головного мозку, яким хворі майже всі юзери комп’ютерів з огризком на логотипі (який ще й світиться, щоб усі зі ста метрів бачили, що у вас «мак»). що випливає з його «справжньої юніксовості»? Які переваги дає сумісність із системою 70-х років минулого століття? ну, крім можливості пафосно заявити, що «це справжній юнікс»?
:-) Та справа навіть не лише у професійних програмах. У мене, як пересічного користувача, досі залишається враження про ... неякісність лінукса, принаймні ще не випробував такого дистрибутива, який би мене повністю задовольнив.
Цитата: Дмитро Главацький від 2009-11-21 13:33:47:-) Та справа навіть не лише у професійних програмах. У мене, як пересічного користувача, досі залишається враження про ... неякісність лінукса, принаймні ще не випробував такого дистрибутива, який би мене повністю задовольнив.Справді? Як добре. Я точно забезпечений високооплачуваною роботою на все життя.
A: Роман Пікалюк [+], перехід на особистості, спроба образити іншого користувача форуму
Справді! Як на мене, більшість дистрибутивів зроблені як попало. Єдине, поважаю Ubuntu, хоча теж претензії є. Працюйте!
Це Ubuntu як треба зроблений? Не смішіть. "Як треба" роблять лише два дистрибутиви: Debian та Red Hat Enterprise Linux........Усе інше - такий-собі конструктор. Робити треба самому те, що тобі треба. Але тут, принаймні, є можливість до цього.
І власне, теж з цього приводу питання, що розуміється під "як треба" зроблений?
Цікаво, скільки ж часу потрібно, щоб навчитися робити самому? Я вперше спробував встановлювати лінукс десь 2,5 роки тому, але до сих пір користувався ним тільки періодично. Мені все ж важко збагнути, наскільки глибоко потрібно знати лінукс, щоб розмовляти з ним на "ти", а не щоразу користуватись гуглом при найпростішій проблемі на перший погляд.
Тому поки сам там нічого не зробиш, доти будуть тебе посилати зробити щось для того, що одержав безплатно.
Що ви КОНКРЕТНО маєте на увазі під фразою "робити самому"? Тому що я маю підозру, що не вірно трактую її значення.
Приміром, якась програма не підтримує потрібної Вам функції, не проблема — зробіть її самі. Лінукс безплатний, ніхто Вам нічого не зобов'язаний. Десь у такому дусі лозунги.