Автор Гілка: Заява Canonical про нове ПЗ  (Прочитано 6539 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Заява Canonical про нове ПЗ
« Відповідей #30 : 2010-01-29 08:46:22 »
Так, товаришу та друг дизайнер*, зараз я за вас візьмуся.
1 - Ваш сир дещо схожий на бетонну плиту між зустрічними полосами на трасі "Київ-Одеса". Тільки та без дірок і не жовта. Але все-ж не пожалійте і викладіть файлик, хочу глянути як воно робилося.
2 - У вашому скріншоті мене хвилюють закладки під панеллю інструментів - їх у мене немає і саме через них у вас усе помістилося.
3 - Якщо ви не проти - хочу з вами мати зв'язок по пошті чи ІМ - я просто зніс фотошоп у своїй аудиторії, поставив GIMP, допоможете адаптуватися.
--------------
*без окулярів видно, що не Іванов.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #31 : 2010-01-29 08:58:53 »
Шукав в images.google.com скріншоти за словом gimp. Перше, що кинулося в очі - весела карикатурка:
http://segala.com/blog/wanted-blog-gimp/
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #32 : 2010-01-29 23:20:59 »
1 - Ваш сир дещо схожий на бетонну плиту між зустрічними полосами на трасі "Київ-Одеса". Тільки та без дірок і не жовта. Але все-ж не пожалійте і викладіть файлик, хочу глянути як воно робилося.
А не зберігав ніхто файлик.  :P Я відкрив GIMP тільки заради того, щоб зробити відповідний знімок. Оскільки ж окрім "не поміститься" щось було сказано про сир, я зробив жовто-градієнтний чотирикутник, вирізав дірки, зробив копію шару, змістив нижній з цих двох і затемнив. Навіть не став нічого коригувати (розмиті контури виділення etc.). Десять хвилин, Print Screen, і все. Нащо мені растровий сир?  ;)

2 - У вашому скріншоті мене хвилюють закладки під панеллю інструментів - їх у мене немає і саме через них у вас усе помістилося.
Є воно в GIMP-і і давно, просто за відсутності аналогів в інших програмах ні в кого немає навику знайти. Хитрість у тому, що в GIMP-і вікна-доки можна перетягувати мишкою і прикріплювати в якості вкладок до інших таких вікон. При чому в самих вікнах передбачено кілька областей для розміщення вкладок. Ці області розділені горизонтальними опуклими розпорками (просто тобі <hr> якісь  :)); нижня така розпорка знаходиться взагалі в самому низу вікна панелей. Тому можна сміливо брати будь-яку вкладку за заголовок (або окреме вікно за назву на його тлі [не на смужці від WM!]) і тягнути на розпорку потрібного вікна. Куди вона "сяде", буде видно по ходу діла: програма підсвітить розпорку і покаже розмір вкладки контуром. Ось так. "Мишевозня" рулить. 8-)

3 - Якщо ви не проти - хочу з вами мати зв'язок по пошті чи ІМ - я просто зніс фотошоп у своїй аудиторії, поставив GIMP, допоможете адаптуватися
Зараз подивлюся в профіль і постукаю.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #33 : 2010-01-30 21:55:19 »
Є воно в GIMP-і і давно, просто за відсутності аналогів в інших програмах ні в кого немає навику знайти. Хитрість у тому, що в GIMP-і вікна-доки можна перетягувати мишкою і прикріплювати в якості вкладок до інших таких вікон.
Ага, сьогодні розібрався вже сам. Зробив так як у вас.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.