Пан хоче складати всі флейми в одну купу?
конструктивні флейми — чому ні?
Цитата: noddeat від 2010-01-15 20:43:17конструктивні флейми — чому ні? А ще пропоную заборонити доступ сюди модераторам.
Заборону перевірите російською мовою, нецензурною лаюкою, розплюванням ворожнечі?Чи спробуєте синхронно порушити всі існуючі правила форуму в одному дописі?
ви не зрозуміли, ця тема — для обговорень, які ми колись з Re під кожною новиною робили: де яку кому поставити, де який термін замінити тощо. Не для всіх офф-топів, а тільки тих, що стосуються форми подачі новини.
А ще пропоную заборонити доступ сюди модераторам.
Ну, рідна моя - українська, тому російською - навряд, лаятися я теж не буду, бо не звик. Ворожнечу - між ким?
Ворожнечу - між ким
Я вже це собі представляю... почалось з новини про (якусь там програму)... створиться ворожнеча погана - хороша, флуд, матюки, перехід на все що можливо...вакханалія і хто вцьому буде винен пане?
Его - чув таке слово? Природа в нас така...Для когось небо синє, а для кого голубе...
Я на це дивоюся з іншого боку - не хто винен буде, а скільки позитивних емоцій можна отримати від прочитання того.
От зараз буду розпалювати ворожнечу між тобою за те, що не читаєш уважно перед тим, як відповісти. Йшла мова за розпалювання вороднечі мною, а не про всіх форумчан та їх природу. За свою поведінку то я відповідати можу.
Вибачте пане, я не так довго на цьому форумі і всіх нюансів я не знаю. Просто привик що в балачках де є сусід обговорення або горілки, наркотиків, сексу, і мабуть... лисівки з romi.
«бравзер»? (йой! у новітніх словниках є «браузер» (FF сам так себе називає), до «бравзера» ще не додумалися).
Цитата«бравзер»? (йой! у новітніх словниках є «браузер» (FF сам так себе називає), до «бравзера» ще не додумалися).це слово не я придумав, і воно уживається. якщо ви будете вимовляти його за правилами української літературної фонетики, то у вас вийде [бра́ўзер], що є більш близьким за вимовою до слова browser, ніж «браузер». Вимова [брав'зер], а тим паче [брафзер] є нелітературною. це все також стосується слів на кшалт авдиторія, авдієнція, лавреат тощо. я дотримуюсь думки, що в цих випадках слід дозволити паралельне уживання ав/ау, себто, обидва слова, і браузер, і бравзер, мають бути правильними.це було колись у одному з проектів змін до правопису, який так і не прийняли.