Цитата: yurchor від 2010-01-26 17:15:01Доведете, чи так і будете слідити у темах з KDE 4?KDE4 за KDE3 займає більше пам'яті на жорсткому диску і в оперативній пам'яті
Доведете, чи так і будете слідити у темах з KDE 4?
, а також процесор більш навантажує.
До того ж, в KDE4 більше всяких непотрібних мені штучок типу Dolphin.Off-topic:Не знайшов ригаючого смайлика Тут він був би якраз в тему.
Flame:Чому в 21 столітті має хвилювати, скільки і що займає місце на жорсткому диску, якщо це на швидкодію комп'ютера ніяк не впливає?
Цитата: Re. від 2010-01-26 19:16:25Flame:Чому в 21 столітті має хвилювати, скільки і що займає місце на жорсткому диску, якщо це на швидкодію комп'ютера ніяк не впливає?Компілювати KDE4 на не дуже новому комп'ютері пробували?
Відомо, що система збирання KDE4 (cmake) працює у 1,5-2 рази швидше за стару (automake), яку і зараз використовують у GNOME. Отже, ви знову брешете.
Отже, ви знову брешете.
Цитата: yurchor від 2010-01-26 20:44:51Відомо, що система збирання KDE4 (cmake) працює у 1,5-2 рази швидше за стару (automake), яку і зараз використовують у GNOME. Отже, ви знову брешете.А кількість вихідного коду в KDE4 більша! Ви про це не подумали?Цитата: yurchor від 2010-01-26 20:44:51Отже, ви знову брешете.Що означає "знову"?
Дивіться вище. Кількість коду менша.
Цитата: yurchor від 2010-01-26 21:37:57Дивіться вище. Кількість коду менша.Може кількість коду ядра KDE й менша, але того, що воно тягне за собою - не менше.
Тепер жалію, що виділив лише 10 гігабайт на основний розділ.
Цитата: case0lc від 2010-01-26 14:53:24ЦитатаТеж перевіряв. На жаль, не можу погодитися.Вашу думку незалежною не можна вважати. Давайте організуємо тут опитування.Якщо для нормальної роботи KDE потрібно приблизно 1 ГБ пам'яті, то для GNOME вистачить і 512 МБ Це теж вирішується опитуванням? Ну, так, користувачів Ubuntu більше ніж Kubuntu. Давайте краще проведемо десь на незалежному сайті опитування на тему «Що їсться швидше: ковбаса чи йогурт?»
ЦитатаТеж перевіряв. На жаль, не можу погодитися.Вашу думку незалежною не можна вважати. Давайте організуємо тут опитування.Якщо для нормальної роботи KDE потрібно приблизно 1 ГБ пам'яті, то для GNOME вистачить і 512 МБ
Теж перевіряв. На жаль, не можу погодитися.
Тобто ви хотіли сказати, що підтримку ext4, як в Ubuntu, було вперше реалізовано у Ubuntu?
openSUSE build service (Novell)Google codeSourceforge
Цитата: yurchor від 2010-01-26 15:08:03Цитата: case0lc від 2010-01-26 14:53:24ЦитатаТеж перевіряв. На жаль, не можу погодитися.Вашу думку незалежною не можна вважати. Давайте організуємо тут опитування.Якщо для нормальної роботи KDE потрібно приблизно 1 ГБ пам'яті, то для GNOME вистачить і 512 МБ Це теж вирішується опитуванням? Ну, так, користувачів Ubuntu більше ніж Kubuntu. Давайте краще проведемо десь на незалежному сайті опитування на тему «Що їсться швидше: ковбаса чи йогурт?» Наведіть тоді свої дані, про кількість пам'яті для KDE i GNOME. Під навантаженням в KDE на 512 МБ працювати майже неможливо
ЦитатаТобто ви хотіли сказати, що підтримку ext4, як в Ubuntu, було вперше реалізовано у Ubuntu? Для того, щоб використовувати ext4 в Ubuntu 9.04, непотрібно ніяких додаткових точок монтування з ext3, як в fedora, ви це не зможете заперечити
ЦитатаopenSUSE build service (Novell)Google codeSourceforgeopenSUSE build service і Sourceforge - це сервіси по-моєму призначені для зовсім різних цілей
Який аскетизм... Я от жалкую, що колись виділив під корінь всього 15 ГБ. Думаю скоро перерозбити, бо не тільки не все влізає, але й DVD в результаті не всякий запишеш через відсутність вільного місця під штамп.
Це стосується будь-якої з програм, навіть "hello world", але ніяк не підтверджує вашої тези щодо більш тривалого збирання KDE 4.