Аж ніяк. Просто з ціною все не так тривіально
Ви вже пробачте, я виллю все, що про них думаю. З прикладами із власного життя. Сильно не судіть.
Навіть не будемо брати інтернет-магазини в порівняння (хоча на ЛОУ багато хто в них купує і багато таких магазинів є просто представництвами реальних магазинів - Fotomag.com.ua, Grand.ua)
В Білій Церкві стоїть Ельдорадо, через зупинку - невеликий спеціалізований СЕТ. Так ось, приблизно за ту ціну, що в Ельдорадо коштує D-Link 2500 мною в СЕТі купується ZyXEL P660. Це при тому, що СЕТ - не найдешевший, інколи я віддаю перевагу заплатити за дорогу до Києва і назад і купити залізячку в Grand.ua.
Далі, в Фокстроті купував камеру Panasonic HD-R 40 (OSDN 2008/2009 знімався нею). Після чого міг переконатися, що переплатив дві-три сотні.
В київському City.com при мені бралося два компа, ОБИДВА носили їм по гарантії. Консультанти там - жах. На дворі стояв 2006-й, в мене вдома - бюджетний 64-бітний Sempron, вони мені втирали, що 64-бітні лише дорогі Athlon. В результаті, Celeron, що ми в них купили теж виявився 64-бітним.
Це тільки мої випадки, власне чому я особисто такі маркети обминаю. Можливо, ви маєте більш позитивний досвід спілкування з ними - ну, не буду заперечувати.