:-/Тут кажуть іншеЦитатаЦим користуються великі корпорації, що виробляють жорсткі диски та DVD, які при маркуванні своїх виробів під мегабайтом розуміють 1 000 000 байт, а під гігабайтом — 1 000 000 000 байт.Власне я також так завжди думав, а про неформатовану ємність почув вперше.
Цим користуються великі корпорації, що виробляють жорсткі диски та DVD, які при маркуванні своїх виробів під мегабайтом розуміють 1 000 000 байт, а під гігабайтом — 1 000 000 000 байт.
Цитата: noddeat від 2010-03-28 17:12:49по-вашому, ті люди, які купили (вкрали) заводи — ідіоти, які бажають того, щоб продати завод на брухт замість того, щоб заробляти на ньому гроші? Хоч офтоп, але, так. Ідиот намагаєтсья отримати максимальну вигоду зі свого мінімального рівня знань і вмінь. Замість того, щоб нести ризики, вкладати зусилля і отримувати прибуток...
по-вашому, ті люди, які купили (вкрали) заводи — ідіоти, які бажають того, щоб продати завод на брухт замість того, щоб заробляти на ньому гроші?
Взагалі-то, якщо людина хоче отримати максимум з наявних мінімальних ресурсів, то вона вельми мудра. А от якраз той, хто просто собі «несе ризики і вкладає зусилля» замість того, щоб подумати - його вигороджувати не варто.
Я, здається, не знаю такого новачка, який би не знав, що Убунту — це лінукс.
А що являє собою ОС - Ubuntu Netbook Remix?
перейти на десяткову систему відображення розмірів файлів
Цитата: noddeat від 2010-03-28 18:27:47Я, здається, не знаю такого новачка, який би не знав, що Убунту — це лінукс.Цитата: Vendetta від 2010-03-29 20:43:12А що являє собою ОС - Ubuntu Netbook Remix?
Не перекручуйте мої слова, а якщо вставляєте цитату, - то ЦІЛУ, а не уривок, бо виходить зовсім інше значення, вигідне вам.
Ви взяли одну цитату з іншої моєї теми. До чого це?Натякаєте що новачки не знають що убунту це лінукс? Тоді глибоко помиляєтесь.
Цитата: Code_Warrior від 2010-03-29 09:49:41 перейти на десяткову систему відображення розмірів файлів Вибачте, але це ідіотизм.