М: тут що -- інваліди по зору зібрались, чи безграмотні, що не вміють читати? Бігом марш в правила і пункт перший!
А от мені цікаво, а чому ви не кочаєте цитування? :-/
1.1. Дозволяється, як єдиний виняток, публікація цитат (із зазначенням джерела) іншою мовою, за умови, що ці цитати належним чином виділені засобами форуму (тег [ quote ]) й до них долучається як мінімум стислий переклад однією з дозволених пунктом 1 мов.
Хочу вернутись до теми громадської організації, що тут зачіпалась. Таку організацію треба створювати, ба, насправді вона вже є . Це Українська Група користувачів Лінух, просто її треба нарешті офіційно зареєструвати.
А розмова про створення загальноукраїнської ULUG йде вже давно.
А який сенс у створенні загальноукраїнської LUG?Якщо Ви вже згадали про The Linux User Group HOWTO, то я процитую пару рядків з розділу "What is a Linux user group?": .............
А який сенс у створенні загальноукраїнської LUG?Якщо Ви вже згадали про The Linux User Group HOWTO, то я процитую пару рядків з розділу "What is a Linux user group?":"Linux не обтяжений якоюсь централізованою структурою, яка відповідає за розміщення ресурсів, навчання користувачів та підтримку продуктів. Все частіше цю функцію беруть на себе LUGs у різних кінцях світу. [...] LUGs беруть на себе багато таких самих функцій, що їх виконують регіональні представнитства для великих концернів."З цього відразу можна побачити, яку функцію виконує LUG.Якщо Ви хочете просувати та підтримувати GNU/Linux в Україні, то створювати потрібно LUGs. Але багато регіональних груп (у кожному місті чи області) будуть діяти набагато ефективніше ніж загальноукраїнська LUG. Причина цього у специфіці GNU/Linux. При цьому ніхто не забороняє їм усім співпрацювати між собою.Якщо Ви хочете просувати ідеї викладені у Листі, то потрібно створювати, щось на зразок FSF Europe, яка зараз активно протистоїть введенню патентів на ПЗ у Європі. Реєструвати саме таку організацію як громадську має сенс.