Про лесбійок — я так розумію, арґументація закінчилася, почалося вішання ярликів? Мені викласти фотографію, яка засвідчить, що я не лесбійка?
тому що вони не вважають собак гіршими за людей. ви робите логічну помилку: спершу треба захистити людей «вищого сорту», а потім можна захищати тих, хто нижчого ґатунку. ну і маємо, що не захищений ніхто.
за комплімент можуть висунути звинувачення в секс посяганні,
коли людина за ненагодованого собаку сидить у в’язниці
коли несвідомим дітям втовкмачують в голову казки про пінгвінів-педерастів (явно майкрософтівська акція)
коли негри грабують і бешкетують
ммм... а що поганого у пінгвінах-педерастах?
Ну, крім випадків, коли якісь акції протесту на кшалт того, що було в 2005-му,
Це дискредитує Тукса і Лінуса Торвальдса.
Я якраз і мав на увазі хлопчика, який заліз у трансформаторну будку щоб підсмажитися. І шалених послідовників цієї самопожертвенної релігії.
якщо цей комплімент — «яка в тебе гарна дупа», то це і є сексуальне домагання, а не комплімент. придумати оригінальніший комплімент — це, звісно, складно, вимагає інтелектуальних зусиль.
У передмістях Парижа безпечніше, ніж у спальних районах Києва на кшалт Борщагівки чи ДВРЗ, чи Лісового масиву. Вночі. Самому. Я це перевірив, як то кажуть, особисто.
Я думаю почекати до наступного вівторка, чесно порахувати нагородити і забанити всіх учасників гілки=)
а от користувачі антивіруса касперського, ідіоти, які вважають що купивши ліцензійну сімку і поставивши на нюю антивіруса від лайнософту, можна себе захистити - точно педераси.
Ну, я можу захистити. Навіть без антивіруса.