Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64644 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #240 : 2010-03-29 23:57:45 »
Про лесбійок — я так розумію, арґументація закінчилася, почалося вішання ярликів? Мені викласти фотографію, яка засвідчить, що я не лесбійка?
Навіщо, мені й ваша аватарка подобаєтсья, символізує ядерний флейм. :) Про лизбійок я писав не про вас, даремно на свою адресу приймаєте.

Хоча, якщо дуже хочете, щоб побачила Беті, можете викласти. :)

Захищати потрібно спочатку вищих хребетних царів природи - людей, а потім собак. Така моя думка.
При чому, спочатку своїх громадян і своїх собак, а потім всяких ущємльонишей і їх тваринок.

Багато процесів розвиваються маятником, суспільство хитає від одних крайнощів до инших. Так, утиски жінок, лизбійок, негрів це погано. Але зараз маятник хитнуло в инший бік, коли за комплімент можуть висунути звинувачення в секс посяганні, коли людина за ненагодованого собаку сидить у в’язниці, коли несвідомим дітям втовкмачують в голову казки про пінгвінів-педерастів (явно майкрософтівська акція), коли негри грабують і бешкетують, а в нас нац меншини скаржаться, що держава відкриває для українців школи.
« Змінено: 2010-03-30 00:18:38 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #241 : 2010-03-30 00:00:46 »
тому що вони не вважають собак гіршими за людей. ви робите логічну помилку: спершу треба захистити людей «вищого сорту», а потім можна захищати тих, хто нижчого ґатунку. ну і маємо, що не захищений ніхто.
Щось у вас змішалися люди-коні-собаки.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #242 : 2010-03-30 00:33:24 »
Цитата
за комплімент можуть висунути звинувачення в секс посяганні,

якщо цей комплімент — «яка в тебе гарна дупа», то це і є сексуальне домагання, а не комплімент. придумати оригінальніший комплімент — це, звісно, складно, вимагає інтелектуальних зусиль.

Цитата
коли людина за ненагодованого собаку сидить у в’язниці
щоб це сталося, потрібно, щоб на «людину» стукнули сусіди, бо і як би поліція дізналася, що собака не нагодований? Щоб сусіди стукнули, вони мусили б чути скавучання, а якщо вони почули, то це треба було не один день морити голодом, чи не так? Ніхто ж не примушує заводити собаку, це справа добровільна. А якщо ви на це взялися, то мусите брати на себе шерег обов’язків — годувати, вигулювати, прибирати лайно.

Цитата
коли несвідомим дітям втовкмачують в голову казки про пінгвінів-педерастів (явно майкрософтівська акція)
ммм... а що поганого у пінгвінах-педерастах?

Цитата
коли негри грабують і бешкетують
У передмістях Парижа безпечніше, ніж у спальних районах Києва на кшалт Борщагівки чи ДВРЗ, чи Лісового масиву. Вночі. Самому. Я це перевірив, як то кажуть, особисто. Ну, крім випадків, коли якісь акції протесту на кшалт того, що було в 2005-му, і то там небезпека більше стосується попасти під роздачу поліції. Ну, тобто там небезпечно, але рівень небезпеки десь такий, як у львівському Сихові: якщо ти нікого не чіпаєш, то тобою теж ніхто не зацікавиться. А мешкають у передмістях переважно негри.

Бешкетують натомість п’яні туристи у центрі, серед них чимало білих. Цілком звичним явищем є, коли людина бере недопиту пляшку шампанського і кидає її з усієї сили об землю. Потім уранці розбите скло збирають прибиральники-негри, які нібито «бешкетують».

Вибачте, що зруйнував ваші стереотипи.
« Змінено: 2010-03-30 00:34:30 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #243 : 2010-03-30 01:47:48 »
Це дискредитує Тукса і Лінуса Торвальдса.

Ну, крім випадків, коли якісь акції протесту на кшалт того, що було в 2005-му,
Я якраз і мав на увазі хлопчика, який заліз у трансформаторну будку щоб підсмажитися. І шалених послідовників цієї самопожертвенної релігії.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #244 : 2010-03-30 02:19:02 »
Цитата
Це дискредитує Тукса і Лінуса Торвальдса.
А якби виявилось, що ЛТ — ґей, ви б припинили користуватися лінуксом? Перейшли б негайно на GNU/Hurd?

Цитата
Я якраз і мав на увазі хлопчика, який заліз у трансформаторну будку щоб підсмажитися. І шалених послідовників цієї самопожертвенної релігії.
Вірте всьому, що пишуть у ЗМІ. Особливо у вкраїнських ЗМІ. ЗМІ — надійне джерело інформації.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #245 : 2010-03-30 10:23:02 »
якщо цей комплімент — «яка в тебе гарна дупа», то це і є сексуальне домагання, а не комплімент. придумати оригінальніший комплімент — це, звісно, складно, вимагає інтелектуальних зусиль.
Дупи бувають різні і це біологічний факт: в одних самиць таз більший, що дає більші шанси на нормальне виношування дитини, в інших - менший (взагалі не розумію якого еволюція туди поперла  ;) ) Сучасна дебільна пропаганда примушує вважати, що дівчата з малою дупою кращі, а це неправда. Тому вислів "яка в тебе гарна дупа" є пртестом проти сіоно-педерастично-масонсько-феміністичної змови, або звичайним компліментом і аж ніяк не сексуальним домаганням  ;D
Це - облудна брехня: птахи в принципі педерастами бути не мрожуть, а от користувачі антивіруса касперського, ідіоти, які вважають що купивши ліцензійну сімку і поставивши на нюю антивіруса від лайнософту, можна себе захистити - точно педераси.
І взагалі, який ідіот може повірити, що з ноута якісь лапи можуть вилізти і налити якусь хрінь на клаву.
Реклама сімки - пропаганда синдрому дауна та олігофренії у всіх її прогявах.
У передмістях Парижа безпечніше, ніж у спальних районах Києва на кшалт Борщагівки чи ДВРЗ, чи Лісового масиву. Вночі. Самому. Я це перевірив, як то кажуть, особисто.
О... гопи відсутні в передмістях Парижу... мабуть, тому, що слухають справжній шансон, а не те педерастично - зеківське лайно, яке в нас крутять.
Пропоную при звільнені в'язнів проводити лотерею серед рецедивістів: хто виграє - отримує унікальну можливість бути розстріляним, посаджентим на палю, повішеним або гільйотинованим прямо на центральній площі дудь-якого великого міста України.

На св'ято Купала пропоную спалювати на Лисій Горі сотню ґвалтівників. В цей час всі феміністки Києва здійснюваитмуть навколо такого супербагаття коловий танок голяка, при чому це транслюватимуть наживо всі телеканали України (уяєляєте, скільки можна буде тоді на рекламі заробити?).

Радіо "шансон" пропоную просто позбавити ліцензії (не розстрілюючи його працівників  :))
« Змінено: 2010-03-30 10:31:36 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #246 : 2010-03-30 10:37:25 »
M: повбиваю.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #247 : 2010-03-30 11:24:22 »
Сергію, пост заслуговує брава (без сарказму), дарма пан модератор сердиться :)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #248 : 2010-03-30 11:32:44 »
Я думаю почекати до наступного вівторка, чесно порахувати нагородити і забанити всіх учасників гілки=)

• Літератор
« Відповідей #249 : 2010-03-30 11:36:56 »
Я думаю почекати до наступного вівторка, чесно порахувати нагородити і забанити всіх учасників гілки=)
До вівторка - можна: в нас план обігнати "позитивчик" до Пасхи  ;)

Pops

• Гість
« Відповідей #250 : 2010-03-30 11:56:38 »
а от користувачі антивіруса касперського, ідіоти, які вважають що купивши ліцензійну сімку і поставивши на нюю антивіруса від лайнософту, можна себе захистити - точно педераси.
Ну, я можу захистити. Навіть без антивіруса. Я педерас? Я на роботі користую ліцензійний Касперський. Поки не підводив. Я педарас?
Сергію, поменше дивіться зомбоскриню, це шкідливо для здоров'я.
Я вже розлогінивсь. Аби Даниленко капчу зробив бо глючить. Завтра треба прикупити попкорну.

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #251 : 2010-03-30 12:03:47 »
Тепер ясно, чому Бетті нічого не виходило з лінуксоїдами ;D, дай їм тільти тему для ля-ля - забувають про все на світі

Цитата
а от користувачі антивіруса касперського, ідіоти, які вважають що купивши ліцензійну сімку і поставивши на нюю антивіруса від лайнософту, можна себе захистити - точно педераси.

Нащо мені холодильник, якщо я не курю :)

• Літератор
« Відповідей #252 : 2010-03-30 12:11:02 »
Ну, я можу захистити. Навіть без антивіруса.
Навіть можете відучити по педарастськи дефолтово налаштовану вінду від запуску авторанів на змінних носіях?
В довбаній ікспі так і не знайшов як нормально вирубати авторана на флешці (дякувати авасту, що не пропустив вірусню) Тепер треба диавитись під лінуксом на флешку, чи нема там довбаного Autorun.* (є звичайно, але то виключно в якості вакцини: він вказує на текстовий файл) перед впиханням в віндовий нетбук.
« Змінено: 2010-03-30 12:13:24 від serg_ik »

Pops

• Гість
« Відповідей #253 : 2010-03-30 12:58:14 »
Hint: Якщо, під час вставляння змінного носія затиснути Shift, то автозавантаження не станеться, незалежно від налаштувань.
Hint2: В Google можна успішно знаходити підказки не тільки про Gentoo.
А взагалі - те, що ви не знайшли як, то це виключно ваші проблеми. Скоріш і не шукали нормально. Консультувати я тут не стану - сенсу ніякого.
І, в решті решт, Linux на дефолтних налаштуваннях також ніхто не користує - доставляють софта, колупають конфіги, все таке.

Pops

• Гість
« Відповідей #254 : 2010-03-30 13:03:13 »
А, до речі, сімка, на дефолтних налаштуваннях, не запускає авторан - вона пропонує його як варіант поруч із відкрити для перегляду, запустит там відео, музику. І на тих-же дефолтних налаштуваннях нотифікує користувача якщо програма іззовні хоче щось робити.