Потім здались знання про runas джентушнику, в якого є sudo та su ?
І як по віндузятному пишеться наше sudo ?
А якби виявилось, що ЛТ — ґей, ви б припинили користуватися лінуксом? Перейшли б негайно на GNU/Hurd?
Вірте всьому, що пишуть у ЗМІ. Особливо у вкраїнських ЗМІ. ЗМІ — надійне джерело інформації.
Сучасна дебільна пропаганда примушує вважати, що дівчата з малою дупою кращі, а це неправда. Тому вислів "яка в тебе гарна дупа" є пртестом проти сіоно-педерастично-масонсько-феміністичної змови, або звичайним компліментом і аж ніяк не сексуальним домаганням
Нє, ну як вам така комбінація клавіш: <shift>+вставити флешку?Як не крутіть, а вантус таки хрінова штука.
Дівчино, йшли б ви звідси? Бо тут ті що не одружені - далеко не краща пара. Або роздвоєння особистості, або зізнаються у враженні та сприйнятті ідей Ганнібала Лектера, або схильності до вирішення проблем шляхом застосування зброї та лозунгами «Мир помер, ви на черзі» чи «Дай війні шанс»..... Пошукайте краще когось з реального світу. Вони демонструватимуть не комп’ютерне залізо а щось інше. Може й те, чого ви бажаєте.
Цитата: Pops від 2010-03-30 11:56:38Ну, я можу захистити. Навіть без антивіруса.Навіть можете відучити по педарастськи дефолтово налаштовану вінду від запуску авторанів на змінних носіях?В довбаній ікспі так і не знайшов як нормально вирубати авторана на флешці (дякувати авасту, що не пропустив вірусню) Тепер треба диавитись під лінуксом на флешку, чи нема там довбаного Autorun.* (є звичайно, але то виключно в якості вакцини: він вказує на текстовий файл) перед впиханням в віндовий нетбук.
Ну, я можу захистити. Навіть без антивіруса.
Усе почалось з дівчини, яка шукає любові, а вони тут уже міжчоловічу любов обговорюють, ще й між тваринами. Тема пішла врізнобіч аж надто, тому, якщо так буде й надалі, прийдеться виконати волю Ктулху — на ваше ж благо.
Цитата: djalin від 2010-03-30 22:20:41гей я не одруженийlol
гей я не одружений
Тепер треба диавитись під лінуксом на флешку, чи нема там довбаного Autorun.* (є звичайно, але то виключно в якості вакцини: він вказує на текстовий файл) перед впиханням в віндовий нетбук.
В мене навіть на ХР теж таке було по дефолту.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-03-30 13:12:48 Нє, ну як вам така комбінація клавіш: <shift>+вставити флешку?Як не крутіть, а вантус таки хрінова штука.Це з серії: скільки робітників потрібно... щоб вставити флешку в компутер з ХР? Цитата: Tarasyk від 2010-03-30 20:35:26В мене навіть на ХР теж таке було по дефолту.Здаєтсья, це не значить, що авторан не запускався.
Цитата: vitre від 2010-03-28 20:51:57Разом з тим ви досі не српостували аргумент до кількости видатних людей серед чоловіків. Я ж написав причину — відсутність доступу до освіти. Що ви ще хочете, щоб я тикнув носом вас у nobelprize.org? Нобелівські премії відображають стан науки років так 20—30 тому. І саме в останні роки все більше жінок їх отримують, що, знову ж таки, свідчить про певні зміни у 80-х роках — це той час, коли справді у розвинених країнах з’явилися рухи в бік рівності жінок. Думаю, десь у 2050 році цей дисбаланс остаточно зникне (принаймні на Заході, Україна відстає від Заходу років на 30, тому у нас це буде десь в 2080 р.)ЦитатаА також вже втретє ігноруєте пояснення вашої тези стосовно виховання, яке буцімто не дає доступу дівчатам до ЛОУ. Чомусь від вконтакта ніяке виховання їх не допомагає відвадити, а от доступ на ЛОУ їм утискають.Що тут пояснювати? Все починається... з казок. Де дівчині відводиться роль принцеси, що має сидіти і чекати в замку, а чоловікові — роль визволителя. Ну і так, по кроках, дівчині насаджується роль «кюхе, кірхе, кіндер» і т.п. ЦитатаБудь ласка, із запропонованого вами ж scholar.google.comBig-brained people are smarter_http://www.people.vcu.edu/~mamcdani/Big-Brained%20article.pdfТам написано, що жінки розумніші
Разом з тим ви досі не српостували аргумент до кількости видатних людей серед чоловіків.
А також вже втретє ігноруєте пояснення вашої тези стосовно виховання, яке буцімто не дає доступу дівчатам до ЛОУ. Чомусь від вконтакта ніяке виховання їх не допомагає відвадити, а от доступ на ЛОУ їм утискають.
Будь ласка, із запропонованого вами ж scholar.google.comBig-brained people are smarter_http://www.people.vcu.edu/~mamcdani/Big-Brained%20article.pdf
а дехто ще автоплей відключає (хоча здається аторан все-дно запускається - тут не певен)
Цитата: djalin від 2010-03-30 22:49:47а дехто ще автоплей відключає (хоча здається аторан все-дно запускається - тут не певен)Та все воно там вимикається.Я поступив хитріше - на своєму USB HDD створив теку autorun.inf, в якій (під Лінуксом, звичайно) створив порожній файл con, щоб віндові віруси, коли я ходжу по гостях, туди не вломилися (видалити файл, ну і теку вони не в змозі)
віндові віруси, коли я ходжу по гостях, туди не вломилися (видалити файл, ну і теку вони не в змозі)
Цитата: Сусід від 2010-03-30 23:00:51 віндові віруси, коли я ходжу по гостях, туди не вломилися (видалити файл, ну і теку вони не в змозі)Ще рік тому уже були авторан віндуси, які авторан.інф уміли видаляти. Не пам’ятаю чи видаляли записаний у такий спосіб, але це вічні перегони озброєння.