Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64635 раз)

Михайло Даниленко

• Гість
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #285 : 2010-03-30 23:14:58 »
Проте під лінуксом я не знайшов як виставити системні та приховані параметри. У провіднику ці параметри виставляється лише для autorun.inf, для desktop.ini - дзуськи... А от у фарі - будь ласка.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #286 : 2010-03-30 23:20:52 »
Off-topic:
Проте під лінуксом я не знайшов як виставити системні та приховані параметри. У провіднику ці параметри виставляється лише для autorun.inf, для desktop.ini - дзуськи... А от у фарі - будь ласка.
wineconsole --backend=user cmdДалі - attrib в поміч ;)
« Змінено: 2010-03-30 23:21:05 від cadca »
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #287 : 2010-03-30 23:24:43 »
Цитата
Я ж написав причину — відсутність доступу до освіти.
Це можна розглядати не тільки як причину, а і як наслідок.
Чому так еволюційно склалося?
Невже якби організм мав здібності до чогось, йому б не дали ці здібності реалізувати?

От уявімо, що жінки здатні до винаходів. В одній культурі жінок не пускають до винахідництва в иншій пускають. Ясна річ, що народ чи плем’я, яке використовуватиме надбання розумних жінок з часом пережене инший і завоює його. Але ж цього не сталося.

Тим більше інтелект проявляєтсья не тільки у науці, є й инші форми діяльности, музика, малярство, поезія, література.

Ну і голвне, от ви кажете, що жінок таки змушували до кіндер-кукен-прален. Але ж і найвідомішими кухарями теж є чоловіки. Чому?!
Знову змова, знову хтось заважає танцюристові?

З иншого боку візміть жидів, от кого утискали постійно. Навіть не дозволяли селитися їм у місті. Але це не завадило їм народити купу відомих людей, створити гугл і надуряд. :)

Це говорить, що не все вирішується зовнішніми чинниками. Є і внутрішні, якщо мозок має здібності, він знайде їх реалізацію.

А феміністки намагаються змусити робити жінок те, до чого вони непридатні. У жінок є свої переваги, у них краще розвинена ділянка мозку що відповідає за мови і спілкування. Але замість того, щоб використовувати переваги, які надає природа лизбійки копіюють чоловічі здібності. Для чого? А отвєт кагвсєгда прост - бєзблагодатность. Инакше кажучи їх підсвідомо спонукає заздрість до прутня, вони намагаються компенсувати це, наслідуючи і повторюючи чоловічу атрибутику.

Дайте кожній лезбійці по прутню і рух припине існувати - я це гарантую!
« Змінено: 2010-03-30 23:44:18 від vitre »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #288 : 2010-03-30 23:45:49 »
Прутнеемулятора значить їм замало...
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #289 : 2010-03-31 00:19:05 »
Вікі про так звану "позитивну" дискримінацію:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

Цитата
Внимание прессы и общественности в США изредка привлекают вопиющие формы "положительной дискриминации", когда представителям расовых и этнических групп, не относящимся к меньшинствам отказывают в продвижении по службе только на основании того, что они не принадлежат ни к одной из групп меньшинств. Например, в 2003 году Департамент пожарной охраны города Нью Хэйвен отказался продвинуть по службе всех пожарных европейской расы на основании того, что среди тех, кто сдал профессиональный квалификационный экзамен, не было ни одного представителя расовых меньшинств. Жалоба пожарных, которым было отказано в продвижении по службе на основании этого решения, была отвергнута судьей Соней Сотомайор, представительницей латиноамериканской расовой группы

Суть якої в тому, що дискримінувати білих це позитивно. :)
« Змінено: 2010-03-31 00:19:41 від vitre »

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #290 : 2010-03-31 07:51:24 »
Цитата
Суть якої в тому, що дискримінувати білих це позитивно. Усмішка

Рівність між людьми і ця позитивна дискримінація суперечать один одному, бо все рівно створює бар'єри між людьми.
Що расисти почнуть поважати негрів афроамериканців бо в них в чомусь є більше прав??

• Літератор
« Відповідей #291 : 2010-03-31 10:03:14 »
В Україні теж вистачало "позитивної" дискримінації, коли мовні меншини щось там рвали з приводу відкриття української школи.
Перегини ломаки в обидва боки - погані.
Не простіше взагалі не дивитись на колір шкіри - тоді й дискримінайії не буде.
І на стать не будемо дивитись  ;D
Тобто не пропускати жінку вперед і не ломитись перед нею - просто ігнорувати. так значно простіше - на все забити великого шурупа. Все самопродискримінується і феміністки знову волатимуть про утиски їх прав. Мо тоді й далі піти: дозволити одностатеві, двостатеві шлюбів та шлюби гермафродитів, а також шлюби по троє  ;D

Дискримінацію створила сама матінка природа, а людина тільки дуріти може з цього приводу.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #292 : 2010-03-31 11:12:56 »
Пан бісексуал? На стать не дивиться... жах  :o
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #293 : 2010-03-31 12:25:14 »
В Україні теж вистачало "позитивної" дискримінації, коли мовні меншини щось там рвали з приводу відкриття української школи.
ну, я, власне, про це і писав: державний статус української мови — це приклад позитивної дискримінації. Ви, українськомовні, відчуваєте, що у вас більше прав? Бо я не дуже. Єдина радість — це те, що нарешті в кінотеатрах можна фільм українською подивитися (не минуло й двадцяти років).

Цитата
Перегини ломаки в обидва боки - погані.
Не простіше взагалі не дивитись на колір шкіри - тоді й дискримінайії не буде.
Тобто не пропускати жінку вперед і не ломитись перед нею - просто ігнорувати.
традиція пропускання жінок вперед — ніщо інше, як дешеве понтування. Доказом цього є факт відсутності пропускання жінок вперед у будь-яких довгих чергах — на маршрутку, в лікарні, в банку, в супермаркеті тощо. Не бачив я щось «джентльмена», який би пропускав всіх жінок уперед в цих випадках.

Цитата
так значно простіше - на все забити великого шурупа. Все самопродискримінується і феміністки знову волатимуть про утиски їх прав. Мо тоді й далі піти: дозволити одностатеві, двостатеві шлюбів та шлюби гермафродитів, а також шлюби по троє  ;D
одностатеві шлюби вже в цивілізованих країнах дозволені. я, чесно, не можу зрозуміти, кому заважають нещасні ґеї та їх нещасні паради? мені от заважають ті люди, які лізуть в моє особисте життя — це в першу чергу кримінальні бандити. Їх я б з радістю ліквідував.  

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #294 : 2010-03-31 12:42:39 »
віндові віруси, коли я ходжу по гостях, туди не вломилися (видалити файл, ну і теку вони не в змозі)
Ще рік тому уже були авторан віндуси, які авторан.інф уміли видаляти. Не пам’ятаю чи видаляли записаний у такий спосіб, але це вічні перегони озброєння.
все правильно просто файл видаляє а теку всередині якої є "неправильний" файл ще на навчились. Крім того якщо тека прихована і системна - то по її "появі" можна зробити висновок на активність цієї зарази на компютері друга.
До речі не можу сказати за інші дистри, але мандріва ввічливо питає - чи хочу я запустити *** програму з флешки ( про сd теж питає)

• Літератор
« Відповідей #295 : 2010-03-31 13:43:18 »
Не виривайте фрази з контексту.
Цитата
мені от заважають ті люди, які лізуть в моє особисте життя — це в першу чергу кримінальні бандити. Їх я б з радістю ліквідував.
Не виловив логіку: бандити лізуть в особисте життя, чи кожен, хто лізе в особисте життя - бандит?
І здалось бандитам чиєсь особисте життя?
Ну ліквідувати їх кожен бажав би, от тільки це вже дискримінація агресивних олігофренів, порушення "людських" прав і т. ін.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #296 : 2010-03-31 14:09:41 »
Той, хто не дивиться на стать — це асексуал. Бісексуал дивиться на обидві статі.

Цитата
Не виловив логіку: бандити лізуть в особисте життя, чи кожен, хто лізе в особисте життя - бандит?
Що ж не вловили: бандитом є кожен, хто хоче або намагається пошкодити мене фізично або забрати моє майно. В КК України все написано. Ті. хто мене не чіпає, мене не обходять. У нас чомусь модно критикувати борців за права хом’ячків (які нікому не роблять зла), а тих, хто заважає нам жити, обходити мовчанням — це ж вони і арматурою можуть заїхати.

Цитата
Ну ліквідувати їх кожен бажав би, от тільки це вже дискримінація агресивних олігофренів, порушення "людських" прав і т. ін.
Ну, ліквідувати негуманно, так. Ізолювати до часу, поки вони не стануть нешкідливими (по-модному це називається «ресоціалізація»). От тільки є проблема, що в наших тюрмах ніякого виховання не ведеться, не відбувається рекомпіляція бандидів у нормальні люди. А їх всього-навсього треба перезібрати з ./configure --enable-loyalty чи щось таке.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

• Літератор
« Відповідей #297 : 2010-03-31 15:57:47 »
Може бандитам краще ебілди повиправляти: замаскувати всіх жорсткою маскою.

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #298 : 2010-03-31 18:52:03 »
Що ви вигадуєте, з укмовою нема нійкої дискримінації. Адже дискримінація передбачає неоднакове ставлення, а вимога до укрмови однакова для всіх. Кожен може її вивчити і кожен може її проігнорувати і для всіх правові наслідки будуть однакові (в ідеальній теорії :)) і для білих і для рудих. Так само і з освітою. Бо можна дійти і до того, що ми дискримінуємо неосвічених, коли вимагаємо до певних посад вищщу освіту. Але вимоги до освіти як і до знання мови для однакові всіх. А от зі статтю і національністю, кольором шкіри все инакше, це не можна так просто змінити чи набути, доведено Маклоджексоном.
« Змінено: 2010-03-31 18:53:20 від vitre »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #299 : 2010-03-31 18:59:41 »
Не виривайте фрази з контексту.
Та я не вириваю, я знаходжу прихований контекст. На стать не дивитися, на расу... Black Overlord. Бійтеся, люде, Лисовенко щось затіває.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.