Проте під лінуксом я не знайшов як виставити системні та приховані параметри. У провіднику ці параметри виставляється лише для autorun.inf, для desktop.ini - дзуськи... А от у фарі - будь ласка.
wineconsole --backend=user cmd
Я ж написав причину — відсутність доступу до освіти.
Внимание прессы и общественности в США изредка привлекают вопиющие формы "положительной дискриминации", когда представителям расовых и этнических групп, не относящимся к меньшинствам отказывают в продвижении по службе только на основании того, что они не принадлежат ни к одной из групп меньшинств. Например, в 2003 году Департамент пожарной охраны города Нью Хэйвен отказался продвинуть по службе всех пожарных европейской расы на основании того, что среди тех, кто сдал профессиональный квалификационный экзамен, не было ни одного представителя расовых меньшинств. Жалоба пожарных, которым было отказано в продвижении по службе на основании этого решения, была отвергнута судьей Соней Сотомайор, представительницей латиноамериканской расовой группы
Суть якої в тому, що дискримінувати білих це позитивно. Усмішка
І на стать не будемо дивитись
В Україні теж вистачало "позитивної" дискримінації, коли мовні меншини щось там рвали з приводу відкриття української школи.
Перегини ломаки в обидва боки - погані.Не простіше взагалі не дивитись на колір шкіри - тоді й дискримінайії не буде.І на стать не будемо дивитись Тобто не пропускати жінку вперед і не ломитись перед нею - просто ігнорувати.
так значно простіше - на все забити великого шурупа. Все самопродискримінується і феміністки знову волатимуть про утиски їх прав. Мо тоді й далі піти: дозволити одностатеві, двостатеві шлюбів та шлюби гермафродитів, а також шлюби по троє
Цитата: Сусід від 2010-03-30 23:00:51 віндові віруси, коли я ходжу по гостях, туди не вломилися (видалити файл, ну і теку вони не в змозі)Ще рік тому уже були авторан віндуси, які авторан.інф уміли видаляти. Не пам’ятаю чи видаляли записаний у такий спосіб, але це вічні перегони озброєння.
віндові віруси, коли я ходжу по гостях, туди не вломилися (видалити файл, ну і теку вони не в змозі)
Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-03-31 10:03:14І на стать не будемо дивитись Пан бісексуал? На стать не дивиться... жах
мені от заважають ті люди, які лізуть в моє особисте життя — це в першу чергу кримінальні бандити. Їх я б з радістю ліквідував.
Не виловив логіку: бандити лізуть в особисте життя, чи кожен, хто лізе в особисте життя - бандит?
Ну ліквідувати їх кожен бажав би, от тільки це вже дискримінація агресивних олігофренів, порушення "людських" прав і т. ін.
Не виривайте фрази з контексту.