/me подумує над створенням кібер-борпделю, де цифрові "жриці кохання" працюватимуть під керуванням Дженту:
швидко і надійно
Так, якщо їх не пересувати, або якщо вони розгорнуті.
Або намертво зависає сімка.
Не частіше висне, ніж Gentoo. Серйозно.
Gentoo не висне взагалі. ... А от сімка висіти вміє: перезавантажують же її чомусь мої сусіди.
Між іншим, її системний мотлох займає більше
Ой... ненароком запустив програму, скомпілену під сімку а сімка зможе запустити програму, написану під генту?
В неї програми ставляться чорт і де (хто в корінь, хто - в програм файлс, хто - на інший диск) і більність навіть не думають прописуватись в PATH...
Хіба якась тупа вінда, призначена для дебілів, або для того щоб дебілами робити, навчити чомусь мудрому, доброму вічному? Лінукс - може: там більшість дій робляться стандартними методами, а не на кожну дію - свій вишуканий жест мишкою
Це залежить від розробників програм, а не від ОС - із наявних у мене в корінь ставиться по моєму лише Free Pascal. Це те саме, що винуватити Linux у відсутності багатьох ігор, драйверів та деякого специфічного софту під нього - так просто не розробляють.
Відкрию вам секрет - навчити може лише вчитель. а вче інше - так, інструменти.
А щодо дебілів - перебор, можу сприйняти на свою адресу.
Брехня: під лінем ще жодна програма мене не перепитала куди їй ставитись: всі знають своє місце.
Вінда - ні на що не схожа почвара. Навчивши працювати з нею ви не навчите працювати з більшістю ОС, які існують. В ліня ж справим навпаки: з нього хоч на бздю.
То була гіпербола
Брехня - он Лисовенко навчився працювати в ліні, так з віндою в нього не складається. Значить лінь не навчає користуванню всіма ОС.