Win32.kido.ih
Дупи бувають різні і це біологічний факт: в одних самиць таз більший, що дає більші шанси на нормальне виношування дитини, в інших - менший (взагалі не розумію якого еволюція туди поперла ) Сучасна дебільна пропаганда примушує вважати, що дівчата з малою дупою кращі, а це неправда. Тому вислів "яка в тебе гарна дупа" є пртестом проти сіоно-педерастично-масонсько-феміністичної змови, або звичайним компліментом і аж ніяк не сексуальним домаганням
Можу наловити цієї зарази по мережі на роботі - якщо не полінуюся підняти самбу на ноуті, або з чиєїсь флешки.
Цитата: noddeat від 2010-03-30 02:19:02А якби виявилось, що ЛТ — ґей, ви б припинили користуватися лінуксом? Перейшли б негайно на GNU/Hurd?Я б перейшов на Фряху.
А якби виявилось, що ЛТ — ґей, ви б припинили користуватися лінуксом? Перейшли б негайно на GNU/Hurd?
Потім можна створити відповідний авторан в себе на самбі і аля вівіа всім капут, хто не поставив правильну ОС?
А нічого, що найвідоміший розробник фряхи живе з розробником Sendmail як чоловік та ...а... е.... чоловік. Коротше, вони таки трохи^Wповністю того.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-04-01 16:51:40Потім можна створити відповідний авторан в себе на самбі і аля вівіа всім капут, хто не поставив правильну ОС?Я маю звичку тиснути Shift користуватися двопанельним файловим менеджером, якому на autorun чхати. І зайду з неправильної ОС на твою самбу.