історії на кшталт: «How I met your mother»
У Памелі Андерсон забагато силікону.
Гендер — нормальне поняття у соціології, вчіть матчастину. Гендер ≠ стать, і замінити його слов’янським словом не можна.
Vitre! не вижу смысла хвастаться и продолжать писать на украинском
P.S. мужчины, чуть что проявляющие интерес лишь к нераскрытой теме сисек не вызывают ни смеха, ни жалости. это уже привычно, к сожалению.
Ну от, і в таку ржачну гілку прийшли граматисти Зануди, геть звідси!Модератори і адмін, признавайтеся, хто написав такого бота, що у нього лічильник повідомлень незмінно на нулі?
Ну, уявляєте, скільки підкладок для мікропроцесорів можна зробити з її сісьок.
Ну от, і в таку ржачну гілку прийшли граматисти Зануди, геть звідси!
Цитата: Pops від 2010-03-25 00:00:14Ну, уявляєте, скільки підкладок для мікропроцесорів можна зробити з її сісьок.Знаємо. Жодної. Бо силікон ≠ кремній.
Vitre! не вижу смысла хвастаться и продолжать писать на украинском(извините, уже аж в мыслях на него перешла, что не свойственно).
чем привлечь человека-линуксоида: а чем вообще привлечь человека-любого? характером, какими-то особенностями, даже без общих интересов.
а раз дошла до того, что решила сделать бессмысленную вещь и написать подобное на форуме-значит, были причины.
быть циником, пофигистом, в моем возрасте.. не буду продолжать. всем спасибо за ответы.
Для початку - зовнішністю та поведінкою. Не обов’язково бути краси неземної. Достатньо за собою слідкувати. Бо навіть дуже вродлива людина без догляду за собою відлякує усіх.
Найочікуваніша причина — бородатому адміну на чергуванні немає чим зайнятись.
Цитата: server root від 2010-03-25 00:40:57Найочікуваніша причина — бородатому адміну на чергуванні немає чим зайнятись.prapor, рости бороду.
От було б гарно - вона мені ядра буде писать а я їх компілювати
та тихими літніми вечорами
Краще довгими зимовими вечорами.