Обломається: комп до неї куплений.
Правда, дисер під нею писаний, зокрема його наріжна цеглина - квазісиловий алгоритм розроблявся майже повністю під Джентою.
У англійській мові слово gender теж є чужим, бо, властиво, воно має латинські корені. Українська мова є індо-європейською, і я не бачу жодної причини, яка б виправдовувала убогі спроби від цієї європейськості позбутися.
А нас влаштовує словов "стать" (статева рівність/нерівність/дискримінація), воно не плутається зі статевим актом і сексом як у англійців. Такий термін закріплений і в законодавстві. Навіщо все мавпувати тільки тому, що воно бач европейське.
В европеському розумінні гендер крокує під прапором кольорів веселки. Це спроба розділити поняття стать фізиологічну від статі соціяльної. Тобто ,щоб фізиологічно можна було бути чоловіком, а гендерно - принцесою. Мабуть "гендерно я жінка" звучить політкоректніше ніж "чоловік - педераст". Кажучи гендер, можна уже вести мову не тільки про статеву, а й гендерну дискримінацію. Тобто про осуд несприйняття того, коли гендерна роль не сприймаєтсья через її невідповідність фізиології.Я не бачу сенсу наслідувати з Европи все тільки найгірше.
Суд стає на сторону жінки що привела у якості свідків двох подружок, які підтверджують спільне ведення господарства. І тут не обов’язково постійно жити разом. Вже не кажучи про інтимні стостунки - то нікого не цікавить.Чоловіків тут, зазвичай, ніхто не слухає. Ось така вам «рівність».
Фактичний шлюб не можна підтвердити показаннями свідків.Спільне проживання є обов’язковою умовою фактичних шлюбних відносин.Коротше все точно навпаки.
шановний пане, я дуже рекомендую вивчити матчастину. А потім писати маячню.
Коли народжується дитина, у неї немає ніякого гендера, а стать є. Лише починаючи з певного віку (психологи скажуть, з якого) дитина отримує соціальну роль, яка відповідає «чоловікові» чи «жінці».
Більшість людей не є ані жіночними принцесами, ані маскулінними Геркулесами, а тому мають в тій чи іншій пропорції невідповідності гендеру та статі.
Скільки чоловіків та жінок нормально живуть і не морочать собі голову всякими гендерами і тим, звідки вони взялися. Навіщо ця суперечка...
Дівчина знімає кімнату у нежонатого чоловіка. Жодних інтимних стосунків. Жодного спільного господарства. Але виходить що вони - у цивільному шлюбі? Доки не буде підтверджень того, у вигляді свідчень третіх осіб, суд його таким не визнає. Це з реалій життя, що різняться з законодавством.
пропоную не мішати політику з лінгвістикою.
Цитата: noddeat від 2010-03-25 14:50:39шановний пане, я дуже рекомендую вивчити матчастину. А потім писати маячню. Ви джерело для вивчення дайте. Педивікія за таке не вважається.
Ще звертаю вашу увагу на те, що останнім часом саркастичне вживання "шановний" і "пане" стало невиправдано витісняти шанобливе звертання. Мені дійсно було б приємно якби ви таким чином висловлювали до мене повагу, але з иншиз ваших висловлювань випливає, що це глузування. Але така тенденція не є доброю.
In ordinary speech, it is used interchangeably with "sex" to denote the condition of being male or female.
У Вікіпедії є внизу список літератури. Якщо ви такий педант, візьміть і перевірте самі: http://en.wikipedia.org/wiki/Gender#ReferencesНаприклад: Argyrous and Frank Stilwell, Economics as a Social Science: Readings in Political Economy, 2nd ed., (Pluto Press, 2003), in the feminist economics section, pages 238-243, especially pages 233 and 234.
Нажаль так, положення законодавства це одне а спосіб доведення, виконання законодавства зовсім протилежне.Так, суди приймають рішення ВСУПЕРЕЧ аконодавству. Тому не законодавство погане, а це суди погані.
Це що? Нормативи з української мови вже пишуть у англомовних книжках з політекономіки?
Гендер – (англ. gender, от лат. genus «рід») гендер. [10] Обговорення статті