Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64612 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #90 : 2010-03-25 17:39:36 »
Нажаль так, положення законодавства це одне а спосіб доведення, виконання законодавства зовсім протилежне.
Так, суди приймають рішення ВСУПЕРЕЧ аконодавству. Тому не законодавство погане, а це суди погані.

Угу. Згоден. Законодавство просто ідіотське.
Чому ідіотське? Законодавство нормальне й відповідає світовій практиці, яка не вважає «букашками» всіх, хто »без бумажки«. Зважте, що якщо ви живете разом, то з цього випливають лише спільні майнові права на речі вартісні — квартиру, автомобіль тощо. Ноутбук у вас ніхто не має права забрати, навіть якщо ви зареєстровані у шлюбі, — це ваша особиста річ, а не спільне майно. Так само ніхто не забере у вас те, що ви купили до спільного проживання. Відтак, якщо ви боїтеся, що ваша партнерка забере у вас квартиру, то не живіть з нею, от і все. Я собі не можу уявити, щоб такі речі довелось вирішувати через суд. Вчіться домовлятися і вирішувати конфлікти мирним шляхом, а не доведеться нарікати на законодавство (яке всього-навсього мінімально захищає жінку з дитиною від можливості бути викинутою на вулицю).

Проблема України в тому, що судді, чиновники та всі, хто відповідає за виконання законів, просто некваліфіковані і законів не знають, не вміють використовувати мозок для їх інтерпретації.
« Змінено: 2010-03-25 17:40:07 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #91 : 2010-03-25 18:08:49 »
"How I meet your mother" ... "бородатий адмін" ... може бути мамою?
Залежить од GUI.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #92 : 2010-03-25 18:39:16 »
До речі, я бородатий. Але не адмін і без пуза.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #93 : 2010-03-26 08:38:44 »
Цитата
От що цікаво. Оскільки ви ще не встановили Лінуса, то питання про спільні інтересит відпадає. Що ж тоді залишаєтсья, чим вас привабила ідея чоловіка-лінуксоїда?
Так що все життя про компи, лінух і т. д. розмовляти?

ЗІ:
       Тут на форумі є гілка, де є фото учасників, чи типу якщо сам на аву не поставив, значитьть не хоче?
« Змінено: 2010-03-26 08:39:44 від Tarasyk »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #94 : 2010-03-26 09:02:24 »
Тут на форумі є гілка, де є фото учасників, чи типу якщо сам на аву не поставив, значитьть не хоче?
Учасників чого, асоціальної мережі?

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #95 : 2010-03-26 09:09:33 »
Цитата
Учасників чого, асоціальної мережі?
Та не в тім річ, це просто цікаво, ну раз так не прийнято, значить linux і нічого крім linux :)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #96 : 2010-03-26 13:01:11 »
Ідем в Галерею, створюєм гілку "Фото учасників".
Додаєм свою фотку для ави.
Ваша фоттка спливає на стартовій сторінці. Сусід буде в захваті, але зараз в нього нема модераторських повноважень :)
Як кажуть у війську: "ініціатива має свого ініціатора".
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

anonymous

• Гість
« Відповідей #97 : 2010-03-26 13:35:23 »
Чому ідіотське? Законодавство нормальне й відповідає світовій практиці, яка не вважає «букашками» всіх, хто »без бумажки«. Зважте, що якщо ви живете разом, то з цього випливають лише спільні майнові права на речі вартісні — квартиру, автомобіль тощо.

Ситуація: чоловік купує собі житло. Самі розумієте - процес не швидкий. Відповідну суму заготував заздалегідь повністю.
Починає процедуру купівлі-продажу. Під час нього починає спільне проживання (до речі, не є «фактичним шлюбом») з жінкою. Процедура придбання закінчена вже «після того як». Жінка у суді відсуджує у нього 50% вартості житла, бо воно було «взаємним надбанням». Зауважте також, що спільне проживання та інтимні стосунки не вважаються «фактичним шлюбом». Фактичним шлюбом вважається сумісне ведення домашнього господарства.
До речі, якщо щось є світовою практикою, це не означає що воно є нормальним а не черговим ідіотизмом.

roman-pikalyuk

• Гість
« Відповідей #98 : 2010-03-26 13:38:35 »
Цікаво, у вконтактиках є група користувачів/прихильників Дженти?
Є і не одна.
« Змінено: 2010-03-26 13:38:49 від roman-pikalyuk »

anonymous

• Гість
« Відповідей #99 : 2010-03-26 13:45:12 »
ви купили глобус України? А закон Ньютона на території Нашої Богом Даної Землі теж не діє? Замість нього закон тяжіння Іваненка—Шевченка який-небудь?

А що, закон Ньютона діє на мову, окрім як на книжки нею написані?

Ну, тримайте чи що:
http://r2u.org.ua/s?w=%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80&scope=all&dicts=all&highlight=on
Цитата
Гендер – (англ. gender, от лат. genus «рід») гендер. [10] Обговорення статті

Дивимось джерело:
Цитата
Російсько-український словник сучасної мови 2009р.
А хто видавець? Хто автор? Чергова «діяспора»? Словник видавництва АН України давайте. Тлумачний бажано.
Бачив вже я таке. Коли починали "чого у вас написано «карта» замість «мапа»? Ось у нас у словнику видання Червонолипкинського ПТУ написано що має бути «мапа»!" швиденько отримували по пиці словником АН УРСР, за редакцією Максима Тадейовича Рильського та замовкали.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #100 : 2010-03-26 14:02:49 »
Ваша фоттка спливає на стартовій сторінці. Сусід буде в захваті, але зараз в нього нема модераторських повноважень :)
В мене немає не тільки модераторських повноважень, а-й модераторських думок. Тобто, що вилізе на стартовій - мене вже не хвилює. Але ви-ж не забувайте про Cthulhu. І ще ви не забувайте про розділ з карикатурами, ініційований Лисовенком, та мою прихильність до GIMP. Викладайте, викладайте свої хвотки.
Цікаво, у вконтактиках є група користувачів/прихильників Дженти?
Є і не одна.
Отже, Gentoo проти вконтактів не діє.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

roman-pikalyuk

• Гість
« Відповідей #101 : 2010-03-26 14:20:45 »
Я не хочу сидіти вконтакте, але обставини мене змушуть це робити.
« Змінено: 2010-03-26 14:21:14 від roman-pikalyuk »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #102 : 2010-03-26 14:42:01 »
Ситуація: чоловік купує собі житло. Самі розумієте - процес не швидкий. Відповідну суму заготував заздалегідь повністю.
Починає процедуру купівлі-продажу. Під час нього починає спільне проживання (до речі, не є «фактичним шлюбом») з жінкою. Процедура придбання закінчена вже «після того як». Жінка у суді відсуджує у нього 50% вартості житла, бо воно було «взаємним надбанням». Зауважте також, що спільне проживання та інтимні стосунки не вважаються «фактичним шлюбом». Фактичним шлюбом вважається сумісне ведення домашнього господарства.
До речі, якщо щось є світовою практикою, це не означає що воно є нормальним а не черговим ідіотизмом.
навіть не знаю, як це відкоментувати. ви живете самі, я так розумію? якщо це для вас проблема, то співчуваю.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #103 : 2010-03-26 14:46:32 »
Цитата
швиденько отримували по пиці словником АН УРСР, за редакцією Максима Тадейовича Рильського та замовкали.
Не знаю, як ви, а я мешкаю в Україні, а не в УРСР. З 1990 року в мові з’явилося купа нових понять і термінів (зокрема, зв’язаних з IT), яких немає в словнику Рильського.

Цитата
А що, закон Ньютона діє на мову, окрім як на книжки нею написані?

Я маю на увазі, що наука, зокрема соціологія, однакова на всій земній кулі, і тому немає нічого дивного в тому, щоб дефініцію терміну подивитися не в словнику Рильського, а у відповідній науковій праці, навіть якщо вона не українською мовою.

Як я вже писав, філологи-нацисти змінюють в наукових статтях «дірка» на «отвір», «осциляції» на «коливання», бо їм здається, що так буде «українськіше», не маючи ані зеленого поняття про те, що ці терміни означають. Звісно, на гадку їм в підручник фізики подивитися не спаде, вони будуть махати тобі словниками Рильського, ага.
« Змінено: 2010-03-26 14:48:27 від noddeat »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #104 : 2010-03-26 15:30:41 »
Я не хочу сидіти вконтакте, але обставини мене змушуть це робити.
Які саме?

Може хто ту заразу Бетті з вконтактів сюди притяг?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.