Автор Гілка: Re: Ох вже цей Ґуґл...  (Прочитано 6422 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Ох вже цей Ґуґл...
« Відповідей #15 : 2010-05-18 20:46:53 »
Так, я використовую KDE4  ;D
Мені до вподоби та панель зліва - я частенько використовую її функціонал.
а я ніколи. утім, якби навіть використовував, то все одно хотів би її бачити по горизонталі, або справа. Але справа в ґуґла реклама, тому вони по-рагульному всунули зліва.

Цитата
Цікаво, як ви пов'язали цю панель так KDE4 ?
це очевидно :)

щойно власне пробував в окулярі пересунути або усунути ліву панель (там де «закладки, анотації, зміст»), і виявив, що це неможливо, бо вона намертво прикріплена до панелі з ескізами сторінок, яку я усувати не хочу. Ну, в багатьох програмах для KDE4 розробники полюбляють всунути нікому не потрібні елементи дизайну на видному місці.

« Змінено: 2010-05-18 20:48:12 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Code_Warrior

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • OpenSuse 11.2
« Відповідей #16 : 2010-05-18 20:59:09 »
Дивовижно!:D Мені дуже подобається та панель в Окулярі і я часто використовую "нотатки" та "закладки" і т.д. Мені б на думку не спало переміщувати цю панель. Вочевидь в нас з вами різні підходи до побудови GUI та його usability. :)  
Я так розумію вас дратує те що немає 100% контролю над абсолютно всіма елементами та компонентами KDE або якогось іншого GUI?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #17 : 2010-05-18 23:57:31 »
Цитата
Я так розумію вас дратує те що немає 100% контролю над абсолютно всіма елементами та компонентами KDE або якогось іншого GUI?
не зовсім. У Ґнома теж нема такого контролю, а він мені подобається, тому що там все роблять за HIG-ом і не загромаджують програму непотрібними кнопками та панелями.

Цитата
Мені дуже подобається та панель в Окулярі і я часто використовую "нотатки" та "закладки" і т.д.
Для користування нотатками та закладками ніяка панель ліворуч не потрібна. Ми зараз ведемо мову про дизайн, а не функції. Очевидно ж, що доступ до тієї самої функції можна зробити по-різному, і та’як це роблять в KDE, мене дратує. Але, колюся, а продовжую їсти кактус: багатьом програмам KDE аналогів у Ґномі або немає, або вони недостатньо функціональні. Як немає й альтернативи ґуґлові (яндекс здизайнений ідеально як на мій смак, але користі з нього ніякої).
« Змінено: 2010-05-18 23:58:01 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Code_Warrior

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • OpenSuse 11.2
« Відповідей #18 : 2010-05-19 00:16:27 »
Це точно - аналога  ґуґла просто не існує. І я вважаю що краще гарний пошуковий рушій з поганим дизайном ніж навпаки.
До речі та панель вимикається :) Але я зрозумів що ви мали на увазі і не скажу що чую подібні відгуки вперше.  

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #19 : 2010-05-19 00:40:37 »
Це точно - аналога  ґуґла просто не існує. І я вважаю що краще гарний пошуковий рушій з поганим дизайном ніж навпаки.
ага. до речі, Google Scholar (єдиний, здається, у світі безкоштовний пошуковик наукових статей та патентів) поки що має старий дизайн, що не може не тішити.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #20 : 2010-05-21 19:54:59 »
Ніяк не можу примусити шукалку льодяного кота зайти на google.com.ua сам google.com якогось біса не робить переадресацію. Локаль в юзерагенті пофіксив - всеодно не переходить.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #21 : 2010-05-21 20:05:48 »
Сергію, льодовий кіт то Iceweasel?
В мене все працює...
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

• Літератор
« Відповідей #22 : 2010-05-21 22:37:03 »
Звідкіля ви ті розширення доставляли?
в мене Google (ua) нема

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #23 : 2010-05-22 09:56:35 »
Звідкіля ви ті розширення доставляли?
в мене Google (ua) нема
Зате у вас є пункт "Впорядкувати" ;)
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

• Літератор
« Відповідей #24 : 2010-05-22 18:45:58 »
Пункт є, але відсилає на сторінку, де нема нічого цікавого.